Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba aynısını benim doktorumda söyledi.Benimkiler koterden 3 gün sonra tekrarladı.Şuan bekleme aşamasındayım ve gerçekten çıkanlar oldu sanırım devam da ediyorlar ara sıra da olsa kaşıntılarım oluyor çünkü
Avrupa yakasında doktor tavsiye edebilirmisiniz Bakırköy'de oturuyorum

Ya kızlar bende şimdi farkettim,benim yukarıda karnıma yakın bi yerde et beni gibi biley çıkmış,olabilir mi bu kadar yukarıda anlamadım hiç

Evevıt vıtamıne basla onerırım her uc ayda bır bırak bır ay
helin hanım bilgileriniz için teşekkürederim
merhabalar bende aynı rahatsızlığı taşıyorum nisan ayından beri 3 operasyon geçirdim ikisi narkozla uyutularak yapıldı sonra aldara kullandım ama her iki ayda yine tekrarladığı için psikolojik artık savaşıcak moralim kalmadı gibi temizlik içinde ağda oluyordum ama burayı okuyunca sanırım onunda artmasına etki oldığunu anladım. tedavi sonrası çok kısada olsa acılı bi süreç yaşadım sonra hormonlarımda değişiklikler çıkmaya başladı ve kilo almaya başladım bağışıklık sistemim çok düşükmüş oyüzden tekrarlıyormuş yine çoğaldılar ve artık korkuyorum evli değilim ama ileride evlililk hayatıma da sıkıntı verirmi diye ve çocuk doğurmak için bi engel olurmu diye...simar testim temiz çıkmıştı bakalım bu sefer nolucak

merhabalar bende aynı rahatsızlığı taşıyorum nisan ayından beri 3 operasyon geçirdim ikisi narkozla uyutularak yapıldı sonra aldara kullandım ama her iki ayda yine tekrarladığı için psikolojik artık savaşıcak moralim kalmadı gibi temizlik içinde ağda oluyordum ama burayı okuyunca sanırım onunda artmasına etki oldığunu anladım. tedavi sonrası çok kısada olsa acılı bi süreç yaşadım sonra hormonlarımda değişiklikler çıkmaya başladı ve kilo almaya başladım bağışıklık sistemim çok düşükmüş oyüzden tekrarlıyormuş yine çoğaldılar ve artık korkuyorum evli değilim ama ileride evlililk hayatıma da sıkıntı verirmi diye ve çocuk doğurmak için bi engel olurmu diye...simar testim temiz çıkmıştı bakalım bu sefer nolucak

ben bu forumda yeniyim ama bu konu hakkinda en cok arastirma yapmis insanlardan da biriyim =D belki anlattiklarim yardimci olur sana da.öyle forumda gezinirken denk geldim.hem sana hem bilgi sahibi olmak isteyen baska insanlar da vardir.bende de sigil cikti sadece bir tane bagisiklik olayi bende iyi sanirim tekrar etmedi zaten.cinsel yolla bulasan bi rahatsizlik erkeklerde pek bi sakinca yaratmio olan kadina oluo cunku rahim agzi kanserina kadar yolu var tedavi olmazsan.sigil cikmasi cok iyi bisey aslinda en azindn bir sorun oldugunu anliosun sigil cikmayan tipleri de var en tehlikelileri ancak kanser oldugunda anlarsin yanii.ya da tesaduf kadin dogumda ögrenirsin.duzenli olarak smear testi yaptirmak gerekir ben 6 ayda bir yatiriorum cunku burda onemli olan icerde dönen olaylar=) rahimin oraya yapismis olan miyomlar.ben kolposkopi esliginde biyopsi oldum kucuk bi parca alip tirnak ucu kadar inceleme yapildi ierdekiler yakildi temizlendi koparilan parcada cin 1 tespit edildi yani bi sorun yok dendi eger daha ileri ciksaydi cin 2 cin 3 gibi farkli tedaviler uygulanio.rahimin alinmasina kadar yolu var ki bu en son asama.cocuk dogurmanda kesinlikle bi sakinca yok belki normal dogum yapmana izin vermeyebilir doktorun o kadar.yanii rahmin yerinde durdugu surece bebek sahibi olabilirsin.tek sorun su ki kadin dogum uzmaniyla hrkesten cok daha icli disli olmak zorundasin=D bu da sorun mu senin icin bilemem nese cok konustum merak ettiniz baska bisey olursa yazabilirsiniz ben cok korkmustum o yuzden cok arastirma yaptim yaladim yuttum bu konuyu yanii hahah caninizi sikmaya degmez yanii saglikla kalin =)

bugün yeni bir doktor daha teşhisi hpv olarak onayladı ve birkez daha operasyon geçirmemi uygun gördü kanserden korunmam için aşı vurulmam gerektiğini ve her 6 ayda bi simar testi olmam gerektiğini söyledi çarşamba günü 3.kez ansteziyle yüzleşicem bana dua edinde bu sefer kurtulayım şu illetten... :5:
sağlıkla kalın

geçmiş olsunn bende 1 ay içinde ikinci operasyonumu geçireceğim.Daha önceki arkadaşlar buraya uğramadıklarına göre artık bizler de bu illetten kurtulacağız eminim.Sadece biraz sabır

hepinize geçmiş olsun. Bende 10 sene önce tespit edildi. Hemen koter ile yakıldı. düzenli takiplerimi yaptırıyorum. (yıllık takip). şu ana kadar tespit edilmedi ancak eşiniz de tam tedavi edilmeli. iyi haberlerinizi bekliyorum.

bende de hpv var eşimden geçti. biraz geç fark ettiğimiz için rahim ağzı kanseri öncül hücreleri ortaya çıkmış. cin2 diye tabir edilen.
doktor doktor gezdim en sonunda akdeniz üni. gittim ancak tedavi oldum dikkatli olun sallamaya pek gelmiyor arkadaşlar. dışarıda çıkan siğillerden önce benim içeride çıkmış aman baktırın kolposkopi falan yapıyorlar yaptırın. ve smear testini güvenilir doktora aldırın çünkü benim en baştan beri yaptığım hata buymuş fark edilinceye kadar ilerlemiş.

Arkadasım eger suan. Sıgıl mevcutsa oncelıkle onları temızlet
Agda yapma eldıvenle cek ya da dıkkatlıce tek kullanımlık jılettle kes makas ta olabılır
Havuz yasak denıze gırın sadece
Her sabah portakal suyu taze ıcın ya da ıkı gunde bır
Aşı muhakkak olunuz cervalıx olmanızı onerırım tıp olarak ıkı tıpten koruyup bır ust tıpe atlamaısnı engellıyor
Sıgıl varken korunsanız bıle ılıskı yok
Bır sure korunuzsunuz ılerde cocuk yapmanız yapmamanız ıcın her hangı bır sebep teskıl etmıyor gerılme ve korkma

Sıze onerım evevıt vıtamın alın 8 tl
Aktardan bıde hazır macun alın 20 tl fılan

Egerkı maccun sız ımkan varsa siz yapın
100gr propolıs
30 gr arı sutu
30 gr corek otu
20 gr polen tozu
Tarcın ıstersenız atınnkoku verıyor
Bunu yaparsanız bı balla karıstırıp 130 tl fılan olakı bunları aktardan alıp. Buyuk bı kapnozda karıstırın. Etrafını folyalayın gunes. Gormemelı ve sadece tahta kasıkla yenmelı ....cok gucludur daha onc ğe burda onerdım ıkı arkadasta bır haftada yok oldu

cnm cokk gecmiş olsun umarım hayatın boyunca karşılaşmassın bidaha tam olarak ne yaptığını yazabilirmisin sprey sıkıp sonrasında birsey yaptınmı ne kadar surede kurtuldun ve numrasını bizede yazarmısın rica etsem psikolojı bozulması az kalır yanında mah oldu resmen 6 aydır ugrasıyorum ve hep aynı dayanamıyorum artık

sigilekesincozum comdan ulaşmıştım ben bu kişiye yardımcı olabildiysem ne mutlu arkadaşım. numarası aynımı bilmiyorum ama 533 591 16 55 ti siğil diye kaydetmişim telefonunu

kızlar doktorumla az önce yine konuştum, beni tatmin etti sözleri.. tıp riski kabul etmez dedi. eğer siğil yoksa(ki buna son haftalarımda da bakacakmış) normal doğum yapabilirsin ,risk olduğuna inansam bir bilim adamı olarak direk sezeryan derdim zaten dedi.
son 1 senedir, -şuan da dahil-siğillerim yok. ben Allah kısmet ederse ve bir aksilik olmazsa doktoruma güvenip normal doğum yapacağım. Başka doktorlarla da görüştüm ,onlarda artık bunun şehir efsanesi olduğunu,aktif siğil yoksa normal doğumunda sezeryanında aynı ölçüde olduğunu söyledi.

sizin etrafınızda siğilleri bittiği halde normal doğum yapıp çocuğu rahatsız olan var mı? ben çok araştırdım bulamadım internetten filan.

kızlar doktorumla az önce yine konuştum, beni tatmin etti sözleri.. tıp riski kabul etmez dedi. eğer siğil yoksa(ki buna son haftalarımda da bakacakmış) normal doğum yapabilirsin ,risk olduğuna inansam bir bilim adamı olarak direk sezeryan derdim zaten dedi.
son 1 senedir, -şuan da dahil-siğillerim yok. ben Allah kısmet ederse ve bir aksilik olmazsa doktoruma güvenip normal doğum yapacağım. Başka doktorlarla da görüştüm ,onlarda artık bunun şehir efsanesi olduğunu,aktif siğil yoksa normal doğumunda sezeryanında aynı ölçüde olduğunu söyledi.

sizin etrafınızda siğilleri bittiği halde normal doğum yapıp çocuğu rahatsız olan var mı? ben çok araştırdım bulamadım internetten filan.

Acıkcası bol bol dırek vıtamının kendısını alın portakal vs sebzeşerı vs yemenıız ek takvıye kullanmanızı onerıyorum

Lutfen benı yanlıs anlamayın. Bundan ıkı sene once bı bayan arkadas hamıleydı hıc unutmuyorm. Israrla oda sıgıl varken. Normal dogum yaptı dogum sonrası bebegın kollarında sıgıl oldunu hatırlıyorm
Doktorunuzun dedıgı gbı aktıf sıgıl yoksa probemlem yok ama sıze onerım eger ımkanınız varsa normal dogum yerıne sezeryan onerım
Dogum sonrasıda muhakkak ası olmanız

Back
X