Ben görünmez miyim acaba?!
Görünüyorsun canım bendede var bildiğim kadarıyla birkaç çeşidi var büyük ihtimalle oda genital siğil doktora gitmedinmi hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünüyorsun canım bendede var bildiğim kadarıyla birkaç çeşidi var büyük ihtimalle oda genital siğil doktora gitmedinmi hiç?
kızlar anlatıyım. ilaç iki ayrı şişede geldi biri 1 litrelik digeri yarım litrelik. 1 litreliği içiyoruz hergun 1 kahve fincanı kadar diğerinide sabah aksam hergun siğillere sürüyoruz.ben şimdi uyguluyorum bakalım 6 gün oldu. inşallah geçer kızlar cidden cok zor cok dua edin nolur.. cok zor sartlarla aldım zaten bu ilacı tek çarem olduğu için. ama cok kafaya takmamaya calısın kızlar çünkü ben artık orayı unutmaya basladım arada bakıorum büyük bi siğil vardı baktım şimdi küçülmüş baya. ama ben bu ilaçtan önce sirkede kullandım. sonra bıraktım 1 hafta sonra ilaca başladım birde gncden winterex aldım. bağışıklık kuvvetlendirici. onu kullanıorum. hangisi sayesinde küçüldü bilmiyorum ama küçülüyo işte. ama bu bitkisel ilacı baz alıcam geçerse. bakalım kızlar 1 ocakta bitiyo ilaç. hergün girip bilgi vericem. çünkü bu ilaç hakkında adam gibi bilgi yazan yer yok. bu arada ilaç felaket ekşi ve acı çok zor içiliyo. Allah hepimize sabır ve şifa versin inşallah.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinDoktora gittim ama sigortam yok ücretli muayene oldum devlette, kadın pek ilgilenmeden bi şey yok deyiverdi oda iiki üç kişiyi birden alıyordu zaten, bir ay geçti üzerinden ama büyüdüler iyice belirgenleştiler daha önceden yapısının bu kadar olmadığına da eminim off özele de sordum çok uçuk rakamlar istediler
(
janım arkadasım gcmıs olsn oncelıkle
mucosloskom tedavısı kremle gecıyor oda kasınabılır ama sıkmamalı kasımamalıdır tedavı seklı kolaydır hpv ye yanı sıgıle gore sadece aksatmayın
kızlar anlatıyım. ilaç iki ayrı şişede geldi biri 1 litrelik digeri yarım litrelik. 1 litreliği içiyoruz hergun 1 kahve fincanı kadar diğerinide sabah aksam hergun siğillere sürüyoruz.ben şimdi uyguluyorum bakalım 6 gün oldu. inşallah geçer kızlar cidden cok zor cok dua edin nolur.. cok zor sartlarla aldım zaten bu ilacı tek çarem olduğu için. ama cok kafaya takmamaya calısın kızlar çünkü ben artık orayı unutmaya basladım arada bakıorum büyük bi siğil vardı baktım şimdi küçülmüş baya. ama ben bu ilaçtan önce sirkede kullandım. sonra bıraktım 1 hafta sonra ilaca başladım birde gncden winterex aldım. bağışıklık kuvvetlendirici. onu kullanıorum. hangisi sayesinde küçüldü bilmiyorum ama küçülüyo işte. ama bu bitkisel ilacı baz alıcam geçerse. bakalım kızlar 1 ocakta bitiyo ilaç. hergün girip bilgi vericem. çünkü bu ilaç hakkında adam gibi bilgi yazan yer yok. bu arada ilaç felaket ekşi ve acı çok zor içiliyo. Allah hepimize sabır ve şifa versin inşallah.
Canım sen bize ara ara yaz nasıl gidiyor değişiklikler gözle görülür varmı birde içtiğin bitkisel karışımın hiç vucudunda yan etkisi oldumu?
arkadaşlar bunlar yerine neden gidip yaktırmayı düşünmüyorsunuz?Sizleri çok iyi anlayabiliyorum ama bütün doktorlar yaktırmanın daha iyi olacağını söylüyorlar.Ben 2 defa koter oldum ancak tekrar nüksetti.burdaki doktorların bilgisizliğinden dolayı.Şuan İstanbulda bu konuda çok çok iyi bir doktor buldum ve maddi dururumumu şuan ona göre ayarlıyorum en kısa zamanda tedavimi olmaya gideceğim.Sizler de vakit kaybetmeyin lütfen
ya ohorzum haklısın benimde doktorum dondurmayı onerdı ama dondurmak istemezsen aldara al dedi onu kullan dedi. ama aldara sonrasında daha cok cıkarır diye başlamak istemedim. internette kesin cozum diye mehmet özkanı buldum. kendisiylede konustum tamamen yok eder dedi bende caresiz aldım. tekrardan bununla ugrasmak istemıorum. çunku hem psikolojimi bozdu iyice hemde öğrenciyim zar zor para bulabiliyorum. bu ilaç içinde benim için çok değerli bi eşyamı sattım. egerki bu ilaç olmazsa zaten aldaraya başlıcam mecbur. ben tekrardan bu illetle uğrasmak istemiyorum.((
Kupo,
Daha bitmedi bitkisel suyun hala vaktimiz var valla bende senden gelecek güzel haberi bekliyorum. Zaten bir yaranın bile iyileşme süresi var zor bir yer sonuçta umudunu kesme olmazsa başka çareler bulucaz bende deniyorum sarımsak ama bir netlik kazansın yazicam burda iyi gidiyor şimdilik
Ohorzum,
Yaktitmayi hemen yapmaya gerek yok diye düşünüyorum Gecmezse bende yaktirmayi düşünüyorum elbet bak sen yaktirdin yine çıktı yaktirmadan geçenler var diğer siteleride takip ediyorum yaktirmadan geçirmeyi istiyorum. Sigilimde gözle görülür gerileme var 1ay içinde gelişti duzelmeler[/QUOT
Benimki sadece bir öneri.(yaktırmadan geçeni hiç duymadım ayrıca.Aldara kullanan hariç)bu konuda istanbul ve izmir dahil bir çok doktorla görüştüm tez bile hazırlayabilirim.Umarım dediğin şekilde kurtulursun.Bizlere de vesile olmuş olursun.
Elma Sirkesi yöntemini nasıl uyguluyorsunuz?