Merhaba kizlarr
3 aydir buraya girmiyodum ama aklim sizdeydi tamamen sonuca bakip oyle haber edeyim dedim
En bastan anlatmak gerekirse bu yil mart ayinda karsilastim sglle 3 kere aldirdim dahada cok cikmaya basladi basta bir tane idi
Sonra bu mehmet ozkani buldum okadar kesin konusuyoki bian umitle aldim gecmedi yine gonderdi onuda ictim gecmedi ucuncu siseyi gonderecektiki parami geri istedim 750 tl verdide saolsun bu arada kullananlar var burada gerek yok atin ve paranizi isteyin.!!! Sirke limon yagi vsvsvsvs hic bir ise yaramadi
Istanbulda oturanlar icin doktor onerim var mecidiyekoyde adi hakan topalismailoglu okadar doktora gittim isini iyi yapan gormedim 3 tane diye gittim sprey sıktı gorunmeyen ve cikmayanlari ortaya cikardi 20-30 tane varmis meger hepsini LAZERLE yakti bir ay sonra kontrole gittim birkactane vardi onlarida sprey skp lazerle yakti bakin cok onemli lazerle tedavi olun sprey sayesinde gorulmeyenleride yakiyo ( Hakan bey bana en fazla 5 kere gelirsin hastalarim 5 defadan sonra gelmiyo cikmiyo artik demisti hakliydi )ve 1 tane sgl vardi gitmedim. Bi arkadsima durumumu anlattim bana ozel birinden yardim alip dua yazdirdi herzaman uzerimde tasiyabilecegim..
Evlenicektm dugunume 1 hafta vardi bitmistim..
Evlendim 1 tane hala vardi

aldirmadim zamanimda paramda kalmamisti balayindan dondugum gibi dua muskami aldim sag tarafimda tasidim ( ozel olarak sgl icin okunup yazilmisti ) esim hala bilmiyodu hic bakmadim bigun muskami takali 15 gun olmustu bakiyim dedim nohut tanesi kadar buyuk olan sgl mercimek kadar kuculmustu cok sevindim bakmamaya devam ettim 10gn sonra birde baktimki yokkk :))) kurtuldum cinko disinda da hic bisi kullanmiyorum hala muskami tasiyorum 3 ay oldu Allahima sukurler olsunki yok aldirmaya gerek kalmadan kendiliginden gittiii...ayrica AŞI olun ocakta 3.asimi olcam bitcek ben ona inandim hic bir ilaca inancim yok hemde hic bence onla bunla ugrasmayin.. kisaca Hakan bey ve dua muskasi tek tedavi onlar hic uzulmeyin kizlar ben cok mutluyum tez zamanda sifa bulmaniz umidiyle..