Arkadaşlar merhaba,
henüz doktora gitmemiş olmama rağmen, sanırım bende genital siğil durumundan müzdaribim. İlk kez yeni yıl öncesinde farkettim ve hafta sonuydu, yeni yıl tatiliydi derken, doktor randevusu almakta geciktim. Gördüğüm birkaç siğil, birkaç gün içerisinde onlarcaya dönüştüler. Çok minik görünüyorlar ancak çok endişeliyim. Devlet hastanelerinde tahlil ve benzeri işlemler uzun sürdüğü için günlerdir özel hastaneler ve tıp merkezlerindeki doktorları araştırıyorum, Şifa Hastanesi'nden Sultan Hanım varmış, iyi yorumlar gördüm onun hakkında ama çok ileri bir tarih verdiler randevu için. Bende mecburen en kısa randevu tarihi vereni seçtim. Karşıyaka'da Zübeydehanım Tıp Merkezi'nde Dr.Ayşe Ertem'. Randevuyu öncelikle kadın doğumdan aldım. Doğru mu yaptım bilmiyorum, siğillerle birlikte bir mantara benzer de bir akıntım olunca önce kadın doğuma gitmeliyim dedim. Pazartesi günü doktora gidiyorum ancak, bana bu konu için İzmir'de önerebileceğiniz bayan bir doktor var mı? Gecem gündüzüme girdi, gerçekten kaç gündür çok sıkıldım.

Ve en kötüsü de ben bu virüsü nasıl aldım hala anlamış değilim.