Merhabalar, bende 1 yıl önce cın1 çıkmıştı, kriyoterapi uygulamıştı doktorum, 1 yıldır korkumdan herhangi bir cinsel ilişkim söz konusu olmamıştı. 1 ay önce cinsel ilişkim söz konusu oldu ve ilişkiden sonra bende kaşıntı olmaya başladı, sonra elime pütür pütür gibi geldi, mantar mı oldum acaba diye doktora gittim, siğil olduğunu söyledi ve yakalım istersen dedi, ben de hemen tamam dedim, 3-4 tane vajina girişinde biraz büyük siğil varmış onları koter ile yaktı, kaşınıyor dediğim nokta da küçük küçük ve yaygın olduğunu koterle yakılmayağını söyledi, ve bu kısmı bir asitle yaktı. 1 hafta oldu, ilk 4-5 gün kanlı, kahverengi akıntı oldu, hatta kanama bile oldu, nitekim bu kanama geçti. Yakma işlemi lokal anestezi ile oldu ama sanırım tam uyuşmamıştı, çektiğim acı dayanılacak gibi değildi..şuan yaralarım hala tam iyileşmedi, doktorum bana 4 ay ALDARA isimli kremi kullanmamı söyledi, yeni oluşum olmasın diyeymiş, okuduğum kadarı ile bu krem yakıcı diyorlar, şuan siğil kalmadığına göre bu bölgeye sürünce zarar görürmüyüm ki, aranızda bu kremi kullanan var mı, bu konuda bilgi ve tecrübeye ihtiyacım var...