- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Maşallah maşallah Rabbim nazarlardan korusun bir daha hiç uğramasın inşallah bu hastalık. Adet öncesinde ve sonrasında geliyorsa zaten normal bir durummuş. İnşallah ben de iyileşirim. Burada bana destek olanlara tek tek her gün dua edeceğim inşallah, o kadar kötü bir haldeyim ki sizler beni rahatlatıyorsunuz.. İnşallah ben de yakın zamanda güzel haberler veririm...
merhaba arkadaşım yazılarını okuyunca yazmadan geçemedim.. Bu hastalığı bende geçirdim ve 2 senedir yok çok şükür.
Panik yapmanı anlıyorum ilk başlarda bende senin gibiydim ama şunu söyliyeyim bu konuda doktor çok önemli.. Beni doktorum çok rahatlattı süreci anlattı ve gerçekten dediği gibide oldu ama eşinin de doktora gitmesi gerekiyor.. çünkü bu hastalık bulaşıcı biliyorsun ki.. Biz eşimle birlikte tedavi olduk.. Pis siğiller vücut direncin düştüğü gibi çıkar genelde o yüzden H hel_in arkadaşın yazdığı gibi yediğine içtiğine çok dikkat et hatta gerekirse gıda takviyesi kullan, sigara içiyorsan bırak veya azalt. Mümkünse farklı bir doktora daha görün. 6 ayda bir smear testini ihmal etme. Ayrıca kansermiyim diye düşünme kendini üzme çünkü bunun sana daha çok zararı olur. benim doktorumun dediğine göre kanser oluşması için en az 10 yıl geçmesi gerekirmiş ve anladığım kadarıyla sende çok erken teşhis edilmiş. Şanslısın bence...Ve biraz sabretmek gerekiyor tabikide eninde sonunda gidecekler merak etme