Şuan resmen yatagımda dinlenırken gerıye donerek butun yazılanları okuyorum.
makat böklgemden dondurma tedavısı oldum bugun.. doktora gıtmenden oncede bırkac gun sırke kullandım..suan doktor bana su seklınde cıldıme surecegım bır ılac verdı derının ıyılesmesı ıcın..
ama suan asıl onemlı olan benım baska neler yapabılecegım?
*gunluk ada cayı ıcıcem,portakol suyu,ayran ıcıcem,bal ve cörek otu yıyıcem,macun tuketıcem.
*daha onceden bırı bekar oldugum ıcın smear ve asının lafı bıle gecmedı yazmıs. bunun bekarlıkla nedenını anlamadım suan. bakıre olunca yapılmıyor mu?
*ayrıca aldara kremını alıyım mı acık yaraya tedavı ıcın surulebılıyor mu?
*hpv-dna testı nerelerde yapılıyor acaba? (izmir) siğillin numarasınıda ögrenmek ısıyıorum. bende parca alındı ama orda yazmıyordu sanırım.
*ayrıca ben dokturma erkek arkdasımda boyle bısey olmadıgını gorunuste olmadıgını soledım. tasıyıcı olabılır yada baska yerden kapmıs olabılırsın dedı. erkeklerde bu nasıl bakılıyor veya yapılacak bır testı varmı,buraya eşinizde muhakka kont edılmelı gıbı seyler yazılmıs.
*vit olarak evevit başlamayı düşünüyorum
*ayrıca doktora gıtmeden once elma sırkesını bırkac gun uygulamıstım ama suan yara makat bolgem. elma sirkesıne ne zaman başlamalıyım? ve nasıl uygulamalıyım ben sadece sııl olan yerlere surmustum.siz temız yerlede surun demıssınız.
*verturol ilacı nedir yararlı mıdır oda?
*bır de ben zaten ozel bolgeme lazer yaptırıyordum ama doktorum tedavı sırasında lazerı bırakmamı soyledı.sizde burda agza ve jilet kullanmayın lazer olun dıyorsunuz bu konu da da napıcagmı bılemedım suan.
*kantaron yagı faydalımıdır ve nasıl uygulanır.
çok uzun yazdım ama suan hepsı benım ıcın soru ısaretı ve neyı nasıl uygulamalıyım ne yapmalıyım ,kendımı nasıl korumalıyım bılmeıgım ıcın yanlıs seyler yapıp artmasını ıstemıyorum