Mrb arkadaşlar. Hepimize geçmiş olsun.. Burdaki yazıları okuya okuya kendimi cesaretlendirdim ve doktora gittim.. Bu arada belirtiyim evli değilim ve üniversite öğrencisiyim. Çekinmemin em baş nedenide buydu.. Sınavlardı derslerdi derken atlatıyodum ama içim içimi yiyodu. Önce 1 2 doktor gezdim yakıcaz diyen oldu cerrahi işlem yapıcam diyenlerde. En son gittiğim doktorum hiçbirine ihtiyaç olmadığını sadece podoflnle çözebilceğini söyledi bende güvendim başladık tedaviye. 4 ünde seanstan sonra bittiler. Aradan 4 ay geçti çok şükür 1 tane bile yok. Bu arada siğillerim nohuttan daha büyüktü sakın küçümsemeyin

Belki benim gibi ay nolcak ay kansermi olucam ay cinsel hayatım bittimi diyenleri rahatlatabilirim diye yazdım.. Umursamayın istenmedikleri yerde durmuyolar :))))

Bu arada ufak bi sorum olucak başından geçenler varsa eğer bilgilendirirse çok sevinirim. Bu siğiller genital bölgemde kalmadı ama sanırım ağzıma ve boğazımada bulaştı erkek arkadaşım yoluyla.. Bunun tedavisi nedir acaba ilaç mı yoksa koter tarzında işlemler mi. Henüz çok çok küçükler ama konu ağız ve bopaz olunca birazcık panikledim

(