arkadaşlar bendede evlendikten sonra beliren makatla vajina arasında ve vajina giriş iç kısmında bir miktar sigil vardı.4 gün oldu yaktıralı.ameliyat 10 dakka sürdü ve çok rahattı özelde yaptırdık eşimle.şuan günde birkere biterol ve 3 kere furosil krem verdi.ama hiçbir temizleyici ilaç vermedi yakma işleminden beri duşta almadım sadece krem ve hap uyguluyorum.3.veya 4. gün duş al demişti alacağım ama temizleyicei vermesi gerekmezmiydi? ve bugün bir miktar akıntı geldi sabah uyandıgımda ayrıca dün akşamdan veri vajina genelinde şişlik var belirgin şekilde bu normalmi? dünden beri çörek otu ve bala başladım hergün kivi muz portakal yiyorum ballı tarçınlı süt içiyorum kaju yemeye çalışıyorum kayısı suyu içiyorum.
ama asıl benim aklıma takılan bir arkadaşında belirttiği gibi bu virüs hastalığı.yani bunu yakmayla dondurmayla nereye kadar tedavi edeceğiz.virüs hapla tedavi edilmezmi?
valtrex diye bir hap ismi konuşuluyor bazı sayfalarda.kaşıntı karıncalanma yanma hissedildiği anda alınırsa lezyonlar oluşmadan baskılıyormuş.doktora sordugumda hiç oralı olmuyortekrarlarsa yakacaz başka çare yok diyor.bu atakları baskıladıktan sonra zaten 2-3 yıl içinde ataklar azalıp taşıyıcı hale geliyoruz ve bu süreçte bağışıklıgı güçlü tutmak hastalıgı vücuttan atmakta çok etklili.
bence bu konunun çözümü sigil oluşmadan farkedip yok etmek oluştuktan sonra ki süreç daha zahmetli.
lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız düşüncelerinizi ve de