Daha önce uzun uzun yazmistim; tekrar yazayım. Dil altinda cikintilar var ( philca fimbriata dedikleri) bende bunlardan bol miktarda var.... bi kismindan doktorum suphelendi, ama hepsini yakti. Yakilanlarin bi kismi geri geldi. Deriden biraz kabarik biraz beyazimsi.. bunlar dogal yapilardi saniyorum. Bi kismi geri gelmedi. Minik minik ardisik sekilde cekince deriden uzayan tamamen deri ile ayni renkte bakinca gormesi zor fakat dokununca deriden sert hissedilen kabarciklardi. kbbcim, genital tip 16 teshisim oldugu ve hpv bulastiran kiside de dil üstünde, tek buyuk bir siğil ciktigi icin hepsini yakti. Fakat simdi de baska yerlerde cikti. Bi tanesi tuhaf, 2 kbbci gördü sigil oldugunu sanmiyorum dedi. Ust dudagimin icinde, tam ortada. Nasi tarif etsem... tek elinle ust dudagi kaldir, derinin ceneyle birlwsim yerinde tam ordada dogal bi cikinti var; ona bitisik, deri ile ayni renkte ama kirmizi mercimek tanesi kadar bi cikinti var. Yuvarlak, uzun. Garip bişi :) doktorlar Cok denyimsizler bu konuda. Ben onun sigil olduguna eminim çünkü bende boyle bisi olsa daha önce hatirlardim.
Buyume egilimli derken, ilk farkettigim anda minicik olan bazi lezyonlarin daha buyuk oldugunu goruyorum su an. Haftada en az bir kbbci goruyo :) ama hala cok kucuk oldugundan ve deneyimsizliklerinden dogal dokudan ayiramiyorlar. iislem yapmiyolar. Ama boyle buyumeye devam ederse bu sorun çözülecek.... ah bi tane uzman kbbci bulsam... hpvden anlayan...