Geçmiş olsun öncelikle sakin olun tek siz değilsiniz bu durumu yaşayan. Bende ailemden gizli gidiyorum tedaviye. Yalnızım falan deyip daha çok üzmeyi. Kendinizi. Çok daha kötü durumda olanlar var
Öncelikle en önemli şey moral bunu unutmayın. Geçeceğine inanın. Bağışıklığınızı güçlü tutun hatta takviye alın. Imuneks plus , çinko , c vitamini vb takviyeler kullanmakta fayda var. Sigara ve alkol kullanıyorsanız lütfen azaltın. O bölgenin temizliğini yaparken zedelemeyin siğilleri. Yayılmasına sebep olur. Krem bana kalırsa en ideal olanı. Ilişkiye girmeyin çoğu doktor yasaklıyor. Ben 1-2 kez ilişkiye girdim yalan değil ama artık girmiyorum girmemde zaten çok canım yandı tam girişte oldukları için. Sürekli sayıp o bölgeye bakmayın moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor.
Kriyo yaptırabilrisiniz 1-2 saat Yürümekte çok zorlanıyorum ben ama sonra acısı hafifliyor yani biraz dayanırsanız kimse anlamaz.acınız hafifleyene kadar bir kafede vakit geçirebilirsiniz Yada bir arkadaşınız yardımcı olabilir. Sonuç olarak anlayacaklarını sanmıyorum dayanılmayacak gibi değil. Ben sürekli gizli gidiyorum reçete olsun muayene , uygulama olsun resmi olarak tabi işleniyor ama sanmıyorum o şekilde anlaşılacağını içiniz rahat olsun.
Birde ben okudum siğillerimi. Belki yazımı okumuşsunuzdur.Ben artık doktora gitmek bile istemiyordum çok çoğaldı işe yaramıyor diye. Sonra bir süre o bölgeye hiç bakmadım bile en son doktora gitmeden temizlerken farkettim sadece bir tane kalmış. Istersen duayı dene sende.