• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

şahsen bende tamamen kurtulsam bu hastalığı aklıma getirmemek için yazmam çünkü süreci çok can sıkıcı biliyorsun tekrar bugünlere dönmek istemem. emin ol sende atlattıktan sonra buraya gelmeyeceksin bende. inşallah kimse gelmez hepimiz atlatırız.

herkesin vücudu farklı tepkiler vermiş. kimisi bir kez işlem yaptırdıktan sonra bir daha tekrarlamamış kimisi de 3 5 sefer işlem yaptırdıktan sonra kurtulmuş. hepimizin direnci ayrı. şöyle düşün vücudunda davetsiz bir misafir. kimimizin bağışıklık sistemi başta ele güne karşı laf olmasın diye sesini çıkartmıyor bir süre, bazımızınki de gördüğü an hemen kovuyor. bizlerinki galiba ele güne karşı laf olmasın diyenden.

canını sıkma korkma elbet gidecekler. belki bir ay sonra belki bir yıl sonra kurtulucaz. moralimizi bozmak yok.
Ben tuvalete gidince çok acı çekiyorum kanamam oluyor makatta yaralarım acılıyor sendede öyle oluyormuydu...

Didem hani sen dedinya geçenlerde kan testi yaptırdım sonra gittim kimse Bişi demedi korktum 2 gün ağladım filan dediydin yani senin pozitif çıksa aidat hepatit film seni karantinaya alırlardır büyük ihtimal ve kayıtlara geçerdi demi Zaten bu sosyal güvencesi olmayan yeşilkartlı milleti devlet karşıladığı için mahremiyet filan kalmıyormuş herke sduyuyormus bunu bide sağlık bakanlığına bildiriyorlarmış şimdi aşkım sendeki cesarete hayran kaldım ben şimdi devlet hastanesinde yaptırcam bu testi sen nerde yaptırdın Bi araştırma hastanesi daha mantıklı geldi??ben bide doktora Nasıl dicem aids bilmem ne tahlil istiyorum diye ya pozitif çıkarsa beni bırakmazlarda hıv diyorlarmış seni şimdi o mesajından daha iyi anlıyorum :(

Yok ca
Didem hani sen dedinya geçenlerde kan testi yaptırdım sonra gittim kimse Bişi demedi korktum 2 gün ağladım filan dediydin yani senin pozitif çıksa aidat hepatit film seni karantinaya alırlardır büyük ihtimal ve kayıtlara geçerdi demi Zaten bu sosyal güvencesi olmayan yeşilkartlı milleti devlet karşıladığı için mahremiyet filan kalmıyormuş herke sduyuyormus bunu bide sağlık bakanlığına bildiriyorlarmış şimdi aşkım sendeki cesarete hayran kaldım ben şimdi devlet hastanesinde yaptırcam bu testi sen nerde yaptırdın Bi araştırma hastanesi daha mantıklı geldi??ben bide doktora Nasıl dicem aids bilmem ne tahlil istiyorum diye ya pozitif çıkarsa beni bırakmazlarda hıv diyorlarmış seni şimdi o mesajından daha iyi anlıyorum :KK43:
Canım korkma Allah korusun ya.Olsa zaten belirtilerini coktan görürdün şimdiye bagısıklıgın çökerdi Allah korusun hepimizi.Bu testler rutib testler zaten herkesin yaptırması gerekiyo evlenmeden önce saglık calısanlarında aids hepatit isterler yani illa senin bişey belirtmene gerek yok rutin amaclı kontrol olarak istiyorum diceksin hepatit Bye karşı zaten Türkiyede taa ilkokulda aşılanıyoruz ondan bagısıklıgımız var şükür A ve C cook nadir ve genelde kan yoluyla geçiyo.Sfiliz yani frengide antibiyotik tedavili ve sfilizin belirtileri cok acık ve net bütün avuc ici ayakların dökülüyo nokta nokta oluyo hemen penisilin ignesi yapıyolar geçiyo bakteri kaynaklı sonucta.Yani korkma kayıtlara geçmesin istiyosan özel labaratuarlar var ona git soyadını vermek zorunda bile değilsin onlarda da yapıyolar sonucu da emailime gönderin dersin.

Yok ca
Didem hani sen dedinya geçenlerde kan testi yaptırdım sonra gittim kimse Bişi demedi korktum 2 gün ağladım filan dediydin yani senin pozitif çıksa aidat hepatit film seni karantinaya alırlardır büyük ihtimal ve kayıtlara geçerdi demi Zaten bu sosyal güvencesi olmayan yeşilkartlı milleti devlet karşıladığı için mahremiyet filan kalmıyormuş herke sduyuyormus bunu bide sağlık bakanlığına bildiriyorlarmış şimdi aşkım sendeki cesarete hayran kaldım ben şimdi devlet hastanesinde yaptırcam bu testi sen nerde yaptırdın Bi araştırma hastanesi daha mantıklı geldi??ben bide doktora Nasıl dicem aids bilmem ne tahlil istiyorum diye ya pozitif çıkarsa beni bırakmazlarda hıv diyorlarmış seni şimdi o mesajından daha iyi anlıyorum :KK43:
Canım korkma Allah korusun ya.Olsa zaten belirtilerini coktan görürdün şimdiye bagısıklıgın çökerdi Allah korusun hepimizi.Bu testler rutib testler zaten herkesin yaptırması gerekiyo evlenmeden önce saglık calısanlarında aids hepatit isterler yani illa senin bişey belirtmene gerek yok rutin amaclı kontrol olarak istiyorum diceksin hepatit Bye karşı zaten Türkiyede taa ilkokulda aşılanıyoruz ondan bagısıklıgımız var şükür A ve C cook nadir ve genelde kan yoluyla geçiyo.Sfiliz yani frengide antibiyotik tedavili ve sfilizin belirtileri cok acık ve net bütün avuc ici ayakların dökülüyo nokta nokta oluyo hemen penisilin ignesi yapıyolar geçiyo bakteri kaynaklı sonucta.Yani korkma kayıtlara geçmesin istiyosan özel labaratuarlar var ona git soyadını vermek zorunda bile değilsin onlarda da yapıyolar sonucu da emailime gönderin dersin.

Yok ca

Didem ben şimdi immunex 50 mg 40 kapsül olandan alcam sence hangisinden alayım bunun fiyatı 92 tl

Benim korktugum şey onların bana şu gün çıkıcak deyip sonra ertesi gün gel demesi ondan dolayı kötü oldum arayıp sordugumda da bi sorun olabilir ya da anormallik olabilir dediler ama neyse ki bişey cıkmadı onların negatifti
Didem ben şimdi immunex 50 mg 40 kapsül olandan alcam sence hangisinden alayım bunun fiyatı 92 tl
Canım immuenks yerine immuneks plus veya Imutor al Imutorde 100 mg var

Benim korktugum şey onların bana şu gün çıkıcak deyip sonra ertesi gün gel demesi ondan dolayı kötü oldum arayıp sordugumda da bi sorun olabilir ya da anormallik olabilir dediler ama neyse ki bişey cıkmadı onların negatifti

Canım immuenks yerine immuneks plus veya Imutor al Imutorde 100 mg var
Fazlamı mg mı yani aşırı değilmi biraz

İlaç değil ki bu bişey olmazz yan etkisi yok
Doktora ne Zaman gidicen sen Didem düşünüyormusun gitmeyi yani bende kaşıntılar var makatta vajende paronayaya bağladım doktorada kızıyorum yakmadığı yerler var diye sanki siğil var hissi..

Doktora ne Zaman gidicen sen Didem düşünüyormusun gitmeyi yani bende kaşıntılar var makatta vajende paronayaya bağladım doktorada kızıyorum yakmadığı yerler var diye sanki siğil var hissi..
Bak iki hafta sabret o tatlı kaşıntılar geçicek inan bana doktor niye bıraksın ayrıca zaten ücretsiz kontrolün var doktor ücretsiz kontrole bırakıp niye kendine iş cıkarsın onlar siğil değil ve geçicek bak ben buraya iyileşirken kac kere yazdım siğil sanıp bariz siğil gibi nokta nokta beyazlıklar oluştu hemoroidim parmak cıkıntısı gibi oldu vajinamda gözlerimle disk şeklinde şeyler gördüm hepsi geçti suan orası her gün şekil degistiricek iyileşene kadar lazerde en ufaga kadar yakılıyo kaşıntıların olması da gayet dogal derinin altında bi virüs var vücudun onunla savasıyo ve bu savaşa bagısıklıgını güçlendirerek sende destek olmalısın yaraların biraz iyileşsin sirkeyle pamuga dök sil veya suan git eczaneden batikon al kaşıntın başladıgında pamuga batikonu dök sil geçiriyo

Ben cıkmasını bekliyorum öyle gidicem bayramdan sonra giderim muhtemelen

Ben cıkmasını bekliyorum öyle gidicem bayramdan sonra giderim muhtemelen
Ya ben aids filan okudum şimdi internetten iyicene morelim bozuldu Bi siğillerden kurtuluş varmı gerçekten ya şuan bulaşıcı hastalığız demi başk biley değiliz yani biz kanser virüsü taşıyoruz ve buna uğraşıyoruz demi ben hala olayın ciddiyetinin farkında değilim hiç iyi hissetmiyorum kendimi

Makatımın içi deli gibi kaşınıyor ya daha ileri giderse bu siğiller bu doktor oraları Nasıl görücek içeri Nasıl bakacak Nasıl yakacak bu siğilleri ta içeri kaşınıyor makatımın hiç makatının içini yaktıran yokmu okuyorum karnıbahar büyüğünde büyüyorlarmış allah korusun ya içerdekilere bakılmaz büyür büyür bağırsakları kaplarsa napcam ben :(

Ya kızlar size şöyle Bişi sorucam bakın evet siğil var bizde vajende makatta içeri üretip üremediğini testlerle anlıyoruz diyoruz vajene üreyince rahim alınıyor makata ilerleyince bağırsak kanseri peki şimdi makatta siğili olanlara söylüyorum içeri üremediğini nerden biliyoruz doktor ağız kısmına bakıyor hadi vajeni aletle acıyorlar esnek biyer acılıyor bakıyorlar ya makat anaskopi gibi bi alet kullanmıyor Hakan doktorun tam tedavi ettiğinin düşünmüyorum ben çünkü kremle acmıs makatımı eliyle gördüklerini yakmış bana söylediğiyse 5 6 tane vardı yaktım peki ya daha ilerisi?? Kafamda deli sorular endoskopi denilen şey kamera ve acıyor makatı acılı Bi işlem olmalı ya onlar nolcak girişte 5 6 tane olan ilerde illaki vardır mutlaka ve mutlaka ben hiç Bi doktorun net ve tertemiz tedavi ettiğinin düşünmüyorum haksızmıyım bilemiyorum

Evet araştırıyorum internetten hemoroidden kanama çok oldu benim eskiden ama ben hemoroidden zannediyorum tabi kanamaları kolonoskopi yapıyorlarmıs gastroentoroloji uzmanları çok azmış ben İstanbul tıp fakültesine gidip bağırsaklarımıda kontrol ettirmek istiyorum polip vardır belki içerde yada oluşmak isteyen et ben siğil iyce kontrol edinilmeli diye düşünüyorum bilemiyorum aramadım ama arıcam kamerayla bakıyor doktor ve kesip alıyor ücreti ne durumda pahalımı bilemiyorum en azından bağırsak kanseri olma riskinden kurtulurum diye düşünüyorum benim şüphelerim tabiki yıllarca ağrılı süren ve hassas basurum diyorumki ben eğer bu doktora gidersem belki onları görür alır birde şundan korkuyorum sonuçta içime Bi kamera Bi hortum gibi Bişi solucak dışarıdaki siğili içeri taşır korkusu bilgisi olan varmı bu kolonoskopiden

Ya kızlar size şöyle Bişi sorucam bakın evet siğil var bizde vajende makatta içeri üretip üremediğini testlerle anlıyoruz diyoruz vajene üreyince rahim alınıyor makata ilerleyince bağırsak kanseri peki şimdi makatta siğili olanlara söylüyorum içeri üremediğini nerden biliyoruz doktor ağız kısmına bakıyor hadi vajeni aletle acıyorlar esnek biyer acılıyor bakıyorlar ya makat anaskopi gibi bi alet kullanmıyor Hakan doktorun tam tedavi ettiğinin düşünmüyorum ben çünkü kremle acmıs makatımı eliyle gördüklerini yakmış bana söylediğiyse 5 6 tane vardı yaktım peki ya daha ilerisi?? Kafamda deli sorular endoskopi denilen şey kamera ve acıyor makatı acılı Bi işlem olmalı ya onlar nolcak girişte 5 6 tane olan ilerde illaki vardır mutlaka ve mutlaka ben hiç Bi doktorun net ve tertemiz tedavi ettiğinin düşünmüyorum haksızmıyım bilemiyorum
Canım rahminni içine tip 16 yerleşmemesi önemli olan onda da sürekli kontrolle ve bagısıklık sistemini iyi tutarak 5-6 yıl icinde tip16yu silebiliyosun ama hep gözetim halinde kalman gerekiyo vücut tip 16yı rahim içine yerleşmişse daha zor siliyo ama bi şekilde her yıl virüs yükünü düşürerek siliyo ki ilacı cıktı zaten koriolus mantar özütünün tesadüfen bu virüsü öldürdüğü keşfedildi 1 yıla ilacı piyasada .Ayrıca makatta bu virüs tek başına kanser yapamıyo bunun icin bagısıklık sistemini baskılayan baska bi rahatsızlıgının olması lazım hatta cok ama cok garip tip16 varsa makatında vücut bunu tip6dan daha hızlı farkedip silmeye baslıyo.Ayrıca bagısıklıgını baskılayan herhangi bi rahatsızlıgın yoksa bagırsakta siğilin tedavi edilmemiş dahi olsa bi süre sonra kendiliginden sönüyo ki bagırsaga ulasması cook ama cok zor en fazla makatın 2 cn icerisine girebiliyo

Canım kolonoskopide zaten agzından sokup bakıyolar yani dısarıdan iceriye bişey girmiyo galiba emin değilim ama uyutulman lazım bence panik yapıyosun suan bana da arada senin gibi oluyo bi kontrole git 2-3 hafta sonra ondan sonra karar ver doktor icinde yok diyosa yoktur başka

Canım kolonoskopide zaten agzından sokup bakıyolar yani dısarıdan iceriye bişey girmiyo galiba emin değilim ama uyutulman lazım bence panik yapıyosun suan bana da arada senin gibi oluyo bi kontrole git 2-3 hafta sonra ondan sonra karar ver doktor icinde yok diyosa yoktur başka
Şimdi ben eskiden balık etliydim hızlı kilo verdim hemoroid oldum 15 20 kilo oynamıstır Bi çıkmış Bi inmiştir öyle diyim iştah kaybı var karın Ağrı'm çok yemekten sonra ben dışkılarken bazen kanamalarımda oluyor siğil en son mevzu bilemiyorum içerde büyümüş basur memesi çok bende dışta fasulye kadar Basır memesi içerde nohut kadar çoğunluk bu yüzden diyorum evet bayıltıyorlar ama endoskopi ve kolonoskopiyi ben arkadan bibuçuk metre hortum gibi sokuyorlar diye okudum ya ben böyle söylüyorum çünkü makat içinde aşırı kaşıntı var geride birde ben söyledim foto gösterdim içerde var dedim doktor öyle yaktı kremle açtığı makattan ne kadar görebilir diyorum yaralarım daha acık hiç biryerim kaşınmıyor makat içi ve cıkan siğil kaşınıyor....yarın diyorumki asitle yaktırsammı bu kyruk sokumundaki siğili birde Didem artık tecrübe ettim yani yara iyileşirler oluşşan tatlı kaşıntıyla siğil kaşıntısı aynı değil siğilinki biraz karıncalanma sızımsı gibi

Canim çok gereksiz panik yapiyorsun boşu boşuna. Naptin bizi öldürdün üstümüze toprağı attin. Sigil var diye ille kanser degiliz onu takma kafana.

bak benim de makatin içi deliler gibi kasiniyodu biraz hpv yükünü attiktan sonra vücudum kasintim geçti makat icersindeki. Seninki de geçecek. Bende yaktirdiktan sonra bir süre kasinti yaşadım o da bi azalip bi geliyo. Bana doktorum yeşil cayi al demle sonra o bölgeye kompres yap demişti. Yaptim kasintimi almıştı baya hala da yapiyorum bir dene istersen rahatlatiyo. Bir süre bagisikligini güçlendi takma kafana hiç o bolgeyi eger tam tedavi olmadim diyorsan gider tekrar yaktirisin. Bak ben taktikca kasintim oluyo. Baska seylerle ugrasinca da bakiyorum kasintim yok. Biraz psikolojik de olabilir.

Back
X