Yanlış ifade etmis olabilirim;hakan hoca tuy dokucu krem ve jilettense nispeten agdayi onerdi. En iyisi makas, katiliyorum. Ama rahatligindan dolayi lazerden memnunum, o da ayri konu. Jelsiz yapiliyo bende lazer.
Ben kendi macunumu yapiyorum. Organik bala birer kasik çörek otu, uzum cekirdegi, polen;azcik karabiber, zencefil ve zedecal katip her sabah tuketiyorum. Ayrica propolis ve arisutu. Hepsi ilac niteliği olmayan dogal gidalar.
Ayrica 2 aydir ahcc (gunde 2 kapsul) ve coriolus( 6 kapsul) tuketiyorum. Ben bunlari doktor recetesi ve kontroluyle kullaniyorum( admine sevgiler :) cok yogun sigil nukslerim vardi ve tip 16 tasiyorum ayrics( hem genital bolge hem agiz içi) ; simdilik gecen biten bisi olmadi. Ama bir aydir falan nüksler oransal olrak baya azaldi. Bunu yazmamin sebebi; burada ahcc ve coriolus cok konusuldu ama deneyen henüz yok; benden baska. Ben baya çaba ve para harcayarak deniyorum bunlari. Deneyimjm işinize yarayabilir diye düşündüm çünkü benim deneyiminden yararlanabilecegim kimse olmadi. Bir nevi kobayiniz olarak yani :) gelismeleri de muylaka yazarim.