Evet kızlar allah kimseye böyle bir hastalık verip sınamasın hele hele böyle para avcısı paragöz doymak bilmeyen doktor müsvettelerin eline düşürmesin kimseyi nüks tekrarı olmayanlar çok şanslı kurtulmuşlar..öncelikle şunu belirteyim sirke sadece siğillerinizi belirginleştiriyor!!iyi bi mantar ve kaşıntı oluyorsunuz..vitaminler Hakkı'nda hiç bişi söylemicem bilemiyorum ben Ankara'da oturuyorum istanbuldaki Hakan topalismailoğluna 3 kez yani 3 ay ayrı ayrı gittim ilk yakımından çok memnundum çünkü iyice temizlemişti ikinci yakımında köpek muamelesi gördüm siğil bıraktı bi tane ve o siğil oldu 4 belkide daha fazla üçüncü gidişimde neden geldin sorusu aldım ve yine siğil bıraktı özellikle yakmadıgından adım kadar eminim çok şanssızım cinsel ilişkiyi bırakmama rağmen vajen girişim hala nüx ediyor ve orayı bilerek yakmadı bidaki geldiğinde 500 tl getir biz eski müşterilerimize öyle yapıyoruz dedi ve 300 daha getir aralık aşın dedi ikinci dozumu daha geçen ay kendi yaptı tabi başka bi aşı vurdu gardasil değildi insanları dolandırıyor belirteyim 3 doz şubat 2017:) asla birdaha gitmiceğim biyer makatı yaktırıyorum 3ncüye gidicem içerdede var çünkü yaktırmama rağmen nüx seyir ediyor tekrarlama var allah hepimize şifa versin sabır gerektiren bişey...31,59 tiplemem devlet hastanesinde endoskopi yaptırdım patolojik bulgu yok dendi yani baştan savdılar oysa var olan siğile noter yapıyorlar demekki nohut kadsr büyütmemiz lazım görmeleri için öyle işte kızlar saçma sapan insanlarla can sıkıyoruz umarım geçer..