Dış genitalinde mi çıktı canım? Benim vajina girişimde ve iç dudakta olduğu için ben de jilet agda sorun olmadı fakat dış genitalde ise siğilin kesilmemesi kopmaması lazım yoksa yayılır bu durumda ilk önce dış genitaldeki siğilleri yaktırıp yani ortadan kaldırıp lazer epilasyonu öneririm. Ben de gidicem zaten. Bunun dışında Gardasil'i tipini bilmesen bile olabilirsin virüs yükü azalınca devreye giriyormuş sisi95 demişti. Ama sen zaten evli bir hanımsın canım tip testi yaptır. Doktoruna söyle üni.hastanesinde hpv tiplemesi yaptırmak istiyorum de canım. Aşı 6-11 16-18 için koruma sağlıyor ha olduki bu tipler sen de mevcut olsun yinede aşıyı ol muhakkak canım.
ay her şey ne kadar yabancı anlamaya çalışıyorum ama...... evet dış tarafta üstte çıktı 1 taneydı şimdi 2 olmuş.peki yaktırana kadar ne nerırsın şimdiden lazer yapılamaz sanırım zaten şimdi onunla ilgilenemem bebek için tedaviye başlayacagım ama bununda aradan cıkmasını istiyorum hep aklımda sinir bozucu.şimdi sürekli doktora gidip gelecegim ve bu ağda sorununu nasıl çözecegım en dogru yntem ne bu durumda ?