- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.613
- 168
Evet küstahlık yapıyorsunuz.. genital siğil ile ele bulaşan siğil aynı değildir.. Ve benim bir tanıdığımın elinde siğil vardı kullandığı havluyu bile kendsine özeldi.. Bence siz inanmak istediğinize inanıyorsunz... Size göre sadeci eski bilinen gerçekler var resmen.. Ayrıca bende bu virüs yok Allah korusun olsa ble son araştırmalara inanp aldatlmaktan şüphelenmeyecek kadar açk görüşlüyüm iyi günler .. İstediğinize inanın benm umurumda bile değil.. Burda ve etnafımda hiç cinsel yaknlaşması olmadan hpv ile ne yazk ki tanışan insanlar yeni araştrmalarn doğruluğunu gözümde ortaya koyuyor.. İi günler sizi birşeya inandrmak zorunda değilmBunlar doktor yorumları siz inanmak istediğinize inanıyorsunuz. Küstahlık yapicam kusura bakmayın ama aldatıldığınızı düşünmek istemiyorsunuz bence doktorların cinsel yolla bulaşmıyor demesinin sebeplerinden biridir aslında bu. Ha illa aldatilma durumu olmasina gerekte yok bu virüs bağışıklık düşünce siğil olarak kendini gösterir uzuuun zaman sonra olsa bile. Cinsel temas dışında bulaşı olsaydı önce elinizde siğil görülürdü. Ben her gun dokunup kontrol ediyorum siğillerimi. Illaki elinizin kenarinda kosesinde mikro yaralar vardir ve bulas olurdu. Hpv sadece genital bolge de cikmaz vucudun her yerinde çıkabilir. Havuzdan bulaş olsaydı çocuklarda da sıklıkla görülürdü. Vücudumuzun her yerinde siğil olurdu. Bir-çok doktorun böyle deme sebebi insanların kişisel ilişkilerine dayanıyor. Benim bu kadar şey okuyup araştırmama rağmen düşüncem ve kendini bilen insanlarla sohbetim sonucu hpv nin cinsel yolla bulaşma olasılığı %99'dur. Buraya yazan kişilerin hayat şartlarını bilmiyoruz cinsel ilişkiden kasitlari seks yapmak mı yoksa cinsel temas mı? Ben burayı sadece insanlar kurtulmak için nasıl yol izliyor onu öğrenmek için bakıyorum. Çünkü hızlıca negatif olmak istiyorum.Bilineni insanların %60ı hpv ile karşılaşıp farkederek veya farketmeden vücuttan attığı. Bilinmeyeni %80 üstünde olduğu söyleniyor. Bu kadar insanın kıyafetle havluyla havuzla siğillerin bulaşının olduğunu düşünsenize. Vücudumuz siğil tarlası gibi olurdu.