Amin bu dertten muzdarip herkes bir gün kurtulur inşallah. Ben de komple negatif olurum inşallah

Öncelikle ilk kez ekim 2019 da smear ve hpv testi yaptırdım. 16,18,51cikti. Smear temiz dediler. O kısmı anlamadım. Sonra dediler ki kolposkopi olman lazım. Kolposkopi yapıldı. Cin1 çıktı. Dediler ki sen artık onkoloji bölümünün takipli hastası olcaksin. Az çok bilgi verdiler ağlaya ağlaya çıktım hastaneden. Tabi ben internetten araştırma yapmaya da başladım günlerce ağladım korkudan. Hemen başka doktorlar arayisina girdim. Onlara muayene oldum. Bir tanesi " Korkulcak bir şey yok. Her kadın mutlaka bunu geçiriyor, bağışıklığını yüksek tutman lazım. Sigara içme yeşil çay iç sağlıklı beslen spor yap " gibi tavsiyelerde bulundu. Ve bana daha önce internette de okuduğum üzre ahcc den bahsetti ve yurtdışındaki makaleleri gösterdi. Ahcc nin HPV negatif yaptığı yönünde çalışmalar olduğunu ve güvenilir olduğunu 6 ay kadar kullanırsam HPV yi vücudundan onun sayesinde atabileceğimi söyledi. Ben tabii bu korkuyla hemen satın aldım ve kullanmaya başladım. Yalnız inanılmaz pahalı bu arada biliyor musunuz bilmiyorum. Ardından bana gardasil aşıdan söz etti. gardasil aşı olursam negatife döndükten sonra tekrar pozitif olmayı engelleyeceğini, vücudumu koruyacağını söyledi. Ancak şimdiki pozitifliği negatifliğe çevirmeyeceğini söyledi. Ben tabii hemen aşiya başladım. Şubat'ta ilk aşımı Mayıs'ta ikinci aşımı oldum. Eylülde son dozumu olacağım Allah izin verirse. Ahcc den iki buçuk paket kullandım. sonrasında bir gastrit atağı geçirdim ve gastrit ile beraber etkileştiği için beni zehirledi, mecbur bırakmak zorunda kaldım. Ama onun dışında başka takviyeler kullanmaya başladım imutor kompleks kullandım. İmmunace vb bir sürü şey. tabii ben bağışıklığını güçlendirmek için ne varsa yiyip içmeye başladım. çörek otu yağı, yeşil çay, çörek otu tozu, keten tohumu. Düzenli spora gitmeye başladım. Başka onkoloji doktoru bana istersem de deflagyn kullanabileceğimi söyledi. 3 paket halinde satılıyormuş. Ve cin1 i geçiriyormuş. Onu da kullandım ancak cin1 im geçmedi. Bu sırada ilginçtir ki ben de siğiller çıkmaya başladı. Araştırdığım kadarıyla 16 18 ve 51 siğil yapmaz diyorlardı ama ben tam 4 kez sigil yaktırdım, hem de birçok vardı. Araya bu koronavirüs pandemisi girdi biraz ortalık sakinleşince Deflagyn sonrası kolposkopimi yaptırdım. hala cin1 çıktı. Tabii ki çok üzüldüm bu demek oluyor ki HPV hala pozitif. Ancak ben her gün yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Bugün de HPV testim çıkmış onu almaya gittim. Ve gerçekten çok şaşırdım çünkü sadece HPV 18 pozitif görünüyordu. demek ki uğraşlarim sonuç verdi ve 16 ve 51'i vücudundan attım, bu şekilde devam edersem 18'de atacağım inşallah, ancak bunu atmamdaki en büyük etken hangisi bilemiyorum çünkü çok fazla şey denedim. panik atak bir insan olarak bu süreçte en zorlandığım şey stres ve kaygi ile baş edememek. Ve gönül rahatlığıyla özel bölgemi temizleyememek. Kızlar siz nasıl alıyorsunuz tüyleri ben korkumdan ellemiyorum. Ve son olarak erkeklere nasıl guvenicem artık bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun İnşallah hepimiz bir an önce negatif oluruz.