Vajinal ultrason

gulendam09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
628
482
103
Hamileliğimi öğrendiğimden bugüne ilk defa doktora gideceğim bebeğim 5haftalık olacak.vajinal ultrasondan korkuyrm çok acıtıyor mu yoksa karından ultrasonla görülebilir mi bebeğim?

karından bakılır canım büyük olasılık yalnış hatırlamıyorsam ama sıkışık git :)

Sıkışık gitmek derken?:)neden ki?
alakası yok sıkışık gitmek falan ben hamileliği öğrendikten sonra ilk gittim hemen alttan bakıyorlar ilk zamnlar çünkü kesenin rahimde görünmesi faln üstten baksa da göremez için rahat olsun bişey olmuyor

ilk muayenen mi benim ilkinde alttan baktı sonraki gelişim için sıkışık gel demişti.yalnışta yönlendirmiyim :)

ilk muayenen mi benim ilkinde alttan baktı sonraki gelişim için sıkışık gel demişti.yalnışta yönlendirmiyim :)
Evet ilk muayanem olacak..Acıyor demiş kimileri gözüm korktu

hgc değerim binleri gördükten sonra alttan hiçbir zaman bakmadı. ilk muayene ettiği alttan baktığında hgc 9 larda idi kan değeri takibinde binlere çıktık sıkışık gel dedi ilk 2 ayda falan sıkışıkken kontrol etti şimdilerde normal ediyor.Her doktor aynı şeyi yapar diye demiyorum bu benim tecrübem :)

hayatımda duymadım sıkışık gel diye birşey ki idrar torbasıyla rahimin hiçbir ilgisi yok
Evet ilk muayanem olacak..Acıyor demiş kimileri gözüm korktu
hiç alakası yok acımakla acımıyor ince bi alet zaten

seninki özel bir durummuş ama normal şartlarda sıkışık gel die birşey yok

bekar bayanların kontrollerindede sıkışık olmaları istenir alttan bakmak mümkün olmadığında duymamış olmanız bunun olmadığı anlamına gelmez .
valla 3 tane kürtaj 4.ye hamile olunca çok kez yaptırdım bunu hiç başıma gelmedi ilginçmiş

valla 3 tane kürtaj 4.ye hamile olunca çok kez yaptırdım bunu hiç başıma gelmedi ilginçmiş
yani duymamış olmanız da benim için ilginç :) evlenmeden öncede adet düzensizliğinden defalarca kontrole gittim idrar kesem çatlarcasına sıkışıkken muayene ederdiler :)

konu sahibi vajinal ultrasonda bişi yok merak etme, hissetmezsin bile, ayrıca zararı filan da yok.

hayatımda duymadım sıkışık gel diye birşey ki idrar torbasıyla rahimin hiçbir ilgisi yok
evet rahimle mesanenin ilgisi yok ama önlü arkalı duruyorlar ve mesane dolu olunca dalgaları daha güzel yansıttığı için karından ultrasonda daha güzel görüntü oluyor.

Hamileliğimi öğrendiğimden bugüne ilk defa doktora gideceğim bebeğim 5haftalık olacak.vajinal ultrasondan korkuyrm çok acıtıyor mu yoksa karından ultrasonla görülebilir mi bebeğim?
Karindan görülür korkma alttan bakmaz 5 haftaliksa gerçekten eğer bende sıkışık gittim bilgilerine

Kalp atis sesini duymak icin alttan bakarak yapilmasi daha uygun olur. Erken kalp atis sesi duyuluyor. Distan cok zor oldugu icin fetusun canliligini gormek icin alttan muayene yapiyorlar. Dr alttanda bakmak isteyebilir. Ben sıkısik gittim. Distan bakti az duyuldu kalp sesi . Sonra alttan bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…