- 4 Ağustos 2010
- 628
- 482
- 103
- Konu Sahibi gulendam09
-
şu an alttan bakmak zorunda canını acıtmıyor merk etme ..Hamileliğimi öğrendiğimden bugüne ilk defa doktora gideceğim bebeğim 5haftalık olacak.vajinal ultrasondan korkuyrm çok acıtıyor mu yoksa karından ultrasonla görülebilir mi bebeğim?
Sıkışık gitmek derken?:)neden ki?karından bakılır canım büyük olasılık yalnış hatırlamıyorsam ama sıkışık g
idrar torban dolu oldumu karından baktığında gayet net görünüyor :) benim ilk zamanlar hep öyle baktı :)Sıkışık gitmek derken?:)neden ki?
alakası yok sıkışık gitmek falan ben hamileliği öğrendikten sonra ilk gittim hemen alttan bakıyorlar ilk zamnlar çünkü kesenin rahimde görünmesi faln üstten baksa da göremez için rahat olsun bişey olmuyorSıkışık gitmek derken?:)neden ki?
Teşekkür ederin bu bilgi için:) umarım sıkışık mısın diye sorar da karından bakar:)idrar torban dolu oldumu karından baktığında gayet net görünüyor :) benim ilk zamanlar hep öyle baktı :
hayatımda duymadım sıkışık gel diye birşey ki idrar torbasıyla rahimin hiçbir ilgisi yokilk muayenen mi benim ilkinde alttan baktı sonraki gelişim için sıkışık gel demişti.yalnışta yönlendirmiyim :)
ilk muayenen mi benim ilkinde alttan baktı sonraki gelişim için sıkışık gel demişti.yalnışta yönlendirmiyim :)
Evet ilk muayanem olacak..Acıyor demiş kimileri gözüm korktualakası yok sıkışık gitmek falan ben hamileliği öğrendikten sonra ilk gittim hemen alttan bakıyorlar ilk zamnlar çünkü kesenin rahimde görünmesi faln üstten baksa da göremez için rahat olsun bişey olmuyor
hayatımda duymadım sıkışık gel diye birşey ki idrar torbasıyla rahimin hiçbir ilgisi yokilk muayenen mi benim ilkinde alttan baktı sonraki gelişim için sıkışık gel demişti.yalnışta yönlendirmiyim :)
hiç alakası yok acımakla acımıyor ince bi alet zatenEvet ilk muayanem olacak..Acıyor demiş kimileri gözüm korktu
seninki özel bir durummuş ama normal şartlarda sıkışık gel die birşey yokhgc değerim binleri gördükten sonra alttan hiçbir zaman bakmadı. ilk muayene ettiği alttan baktığında hgc 9 larda idi kan değeri takibinde binlere çıktık sıkışık gel dedi ilk 2 ayda falan sıkışıkken kontrol etti şimdilerde normal ediyor.Her doktor aynı şeyi yapar diye demiyorum bu benim tecrübem :)
bekar bayanların kontrollerindede sıkışık olmaları istenir alttan bakmak mümkün olmadığında duymamış olmanız bunun olmadığı anlamına gelmez .hayatımda duymadım sıkışık gel diye birşey ki idrar torbasıyla rahimin hiçbir ilgisi yok
valla 3 tane kürtaj 4.ye hamile olunca çok kez yaptırdım bunu hiç başıma gelmedi ilginçmişbekar bayanların kontrollerindede sıkışık olmaları istenir alttan bakmak mümkün olmadığında duymamış olmanız bunun olmadığı anlamına gelmez .
yani duymamış olmanız da benim için ilginç :) evlenmeden öncede adet düzensizliğinden defalarca kontrole gittim idrar kesem çatlarcasına sıkışıkken muayene ederdiler :)valla 3 tane kürtaj 4.ye hamile olunca çok kez yaptırdım bunu hiç başıma gelmedi ilginçmiş
evet rahimle mesanenin ilgisi yok ama önlü arkalı duruyorlar ve mesane dolu olunca dalgaları daha güzel yansıttığı için karından ultrasonda daha güzel görüntü oluyor.hayatımda duymadım sıkışık gel diye birşey ki idrar torbasıyla rahimin hiçbir ilgisi yok
Karindan görülür korkma alttan bakmaz 5 haftaliksa gerçekten eğer bende sıkışık gittim bilgilerineHamileliğimi öğrendiğimden bugüne ilk defa doktora gideceğim bebeğim 5haftalık olacak.vajinal ultrasondan korkuyrm çok acıtıyor mu yoksa karından ultrasonla görülebilir mi bebeğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?