- 3 Ocak 2013
- 415
- 219
- 103
- Konu Sahibi gulendam09
-
bekar bayanların kontrollerindede sıkışık olmaları istenir alttan bakmak mümkün olmadığında duymamış olmanız bunun olmadığı anlamına gelmez .
ben hala biraz sıkışık gidiyorum cinsiyeti göremedik bir umut işte işe yarar belkiaynen öyle özellikle hamileliğin ilk haftalarında özellikle sıkışık gelmemi söyledi benimde doktorum kalp sesini duyana kadar
sonraki haftalar bir önemi yok ama ilk 2 ay doktorum sıkışmamı bekledi
Hamileliğimi öğrendiğimden bugüne ilk defa doktora gideceğim bebeğim 5haftalık olacak.vajinal ultrasondan korkuyrm çok acıtıyor mu yoksa karından ultrasonla görülebilir mi bebeğim?
Aynen sıkışık git çok değil ama tuvaletin olsun yani. Çok net çıkıyor ultrasonda. İlk karından dener göremezse alttan bakar. Ondan hiç korkma acınıyor zaten Bi kayganlaştırıcı sürüyor cihazaTeşekkür ederin bu bilgi için:) umarım sıkışık mısın diye sorar da karından bakar:)
Yurt disindayim burada her ne zaman ultrasona gireceksin hep cok su icte gel diyorlar ,,,ama oyle cok zor oluyor insan duramiyor yattigi yerde ama turkiyede oyle demiyorlarmis sanirimhayatımda duymadım sıkışık gel diye birşey ki idrar torbasıyla rahimin hiçbir ilgisi yok
Evet ilk muayanem olacak..Acıyor demiş kimileri gözüm korktu[/QUOTE. Aci degilde insan kendini kasiyor huylaniyosun ondan ama kendini rahat birakabilirsen aci olmaz
Hamileliğimi öğrendiğimden bugüne ilk defa doktora gideceğim bebeğim 5haftalık olacak.vajinal ultrasondan korkuyrm çok acıtıyor mu yoksa karından ultrasonla görülebilir mi bebeğim?
Benim karnımdan gözükmemişti vajinal görmüştük ilk bebeği o zamanlar. Acımadı ama hiç :)Hamileliğimi öğrendiğimden bugüne ilk defa doktora gideceğim bebeğim 5haftalık olacak.vajinal ultrasondan korkuyrm çok acıtıyor mu yoksa karından ultrasonla görülebilir mi bebeğim?
AcımazHamileliğimi öğrendiğimden bugüne ilk defa doktora gideceğim bebeğim 5haftalık olacak.vajinal ultrasondan korkuyrm çok acıtıyor mu yoksa karından ultrasonla görülebilir mi bebeğim?
evet bana hiç denmedi meselaYurt disindayim burada her ne zaman ultrasona gireceksin hep cok su icte gel diyorlar ,,,ama oyle cok zor oluyor insan duramiyor yattigi yerde ama turkiyede oyle demiyorlarmis sanirim
evet bana hiç denmedi mesela
demekki bana denk gelen doktorlar kolayı seçip hemen alttan bakıyorlar ben başta istememiştim mesela bana verdiği cevap başta böle olmak zorunda ..Türkiye'de denmiyor değil. Bekarken ultrason yapılacaksa vajinal yapılamayacağı için karından daha rahat bakılabilmesi adına böyle deniyor. Hamileliğin başlarında da durum böyle. Sonrasında sıkışık gitmeye gerek kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?