Yedi gün dedi siz yaptirdinizmi miDoktor tam olarak ne yorumda bulundu, kaç gün beklemen yada kaçıncı gün neler farketmek gerekiyor, söyledi mi
Bende düşünüyordum geçen sene yaptırmayı bulunduğum yerde çok iyi bi kadın doğum doktoru var ona gitmiştim ama botox dan ziyade benim kızlık zarımın komple kapalı olduğunu söylemişti cerrahi işlem gerekiyor demişti ben ameliyat oldum geçen sene botoxa param yetmedi tedavim yarım kaldı bidaha gidemedim siz kaça yaptırdınız botoxu nasıl yapılıyor uyutarakmı yaptılar doktorunuz ne bilgi verdi size sonrası için nasıl ilerleme yapacaksınızMerhaba vajinama botoks yaptırdım yaptıran varmı etkili mi ne onerirsiniz ne yapmalıyım bugün ilk günum vajinusmus için yaptıran varmı sonrasında nasıl egzersizler neler yaptınız ve etkilimi? Nasıl yenebilirim bu hastalığı aslında doktor bir parmagini içeri tam soktu girdi bu durumda vajinusmusum ileri derece değil gibi dedi siz ne düşünüyorsunuz ve kayganlastirici su bazlı ne onerirsiniz
11 e yaptırdım uyuyarak evet ama hafif narkoz vercem sen hissetmicen dedi Yalova'da buğday Hepşen e gittim bugün yarım.iliski oldu canım acımadı çok şükür ama geçici diyolar biraz daha denicez hepsi girmedi ama yaptirali beş gün oldu bana doktor bı hafta demistiBende düşünüyordum geçen sene yaptırmayı bulunduğum yerde çok iyi bi kadın doğum doktoru var ona gitmiştim ama botox dan ziyade benim kızlık zarımın komple kapalı olduğunu söylemişti cerrahi işlem gerekiyor demişti ben ameliyat oldum geçen sene botoxa param yetmedi tedavim yarım kaldı bidaha gidemedim siz kaça yaptırdınız botoxu nasıl yapılıyor uyutarakmı yaptılar doktorunuz ne bilgi verdi size sonrası için nasıl ilerleme yapacaksınız
Faydası oluyor o zaman bende yaptırcaktım benim sorun başka olunca önce onun ameliyatını oldum sonra doktor bana dilatör aldırdı onuda doktor yapacaktı ama ben gidemedim maddi durum el vermedi ameliyatı bile borçla yaptırdım cidden hiç acımadımı geçici diyorlar evet ama o geçene kadar sen alışmış olmazmısın ilişkiye doktor botoxu yapınca kaç gün sonra ilişki denemenizi söyledi11 e yaptırdım uyuyarak evet ama hafif narkoz vercem sen hissetmicen dedi Yalova'da buğday Hepşen e gittim bugün yarım.iliski oldu canım acımadı çok şükür ama geçici diyolar biraz daha denicez hepsi girmedi ama yaptirali beş gün oldu bana doktor bı hafta demisti
Yedi gün dedi biz denedik beşinci gün bugün . Oluyor gibi ama bı kaç gün sonra yazın soylim bence bide jel aldirdinvajina nemlendirici su bazlı siz ameliyatı kaça oldunuz darmiydi vajinaniz tam anlamadım kızlık zarı mi aldıFaydası oluyor o zaman bende yaptırcaktım benim sorun başka olunca önce onun ameliyatını oldum sonra doktor bana dilatör aldırdı onuda doktor yapacaktı ama ben gidemedim maddi durum el vermedi ameliyatı bile borçla yaptırdım cidden hiç acımadımı geçici diyorlar evet ama o geçene kadar sen alışmış olmazmısın ilişkiye doktor botoxu yapınca kaç gün sonra ilişki denemenizi söyledi
tam kapalıysa nasıl regl oluyordunuz. o işlem ilk ergenlige girişte regl kanı çıkamadığı için yapılıyorFaydası oluyor o zaman bende yaptırcaktım benim sorun başka olunca önce onun ameliyatını oldum sonra doktor bana dilatör aldırdı onuda doktor yapacaktı ama ben gidemedim maddi durum el vermedi ameliyatı bile borçla yaptırdım cidden hiç acımadımı geçici diyorlar evet ama o geçene kadar sen alışmış olmazmısın ilişkiye doktor botoxu yapınca kaç gün sonra ilişki denemenizi söyledi
İsterseFaydası oluyor o zaman bende yaptırcaktım benim sorun başka olunca önce onun ameliyatını oldum sonra doktor bana dilatör aldırdı onuda doktor yapacaktı ama ben gidemedim maddi durum el vermedi ameliyatı bile borçla yaptırdım cidden hiç acımadımı geçici diyorlar evet ama o geçene kadar sen alışmış olmazmısın ilişkiye doktor botoxu yapınca kaç gün sonra ilişki denemenizi söyledi
Yedi gün dedi biz denedik beşinci gün bugün . Oluyor gibi ama bı kaç gün sonra yazın soylim bence bide jel aldirdinvajina nemlendirici su bazlı siz ameliyatı kaça oldunuz darmiydi vajinaniz tam anlamadım kızlık zar
Ben doktora vajinusmus olarak gittim alttan muayene oldum zorla o çatala yattım elleriyle vajinaya açıp baktı sen hiç doktora gitmedinmi dedi gittim dedim hemde özele gittim ayrı ayrı doktorlara bunu nasıl bilemediler dedi kızlık zarım komple kapalıymış doğuştan cerrahi işlem olmadan düzelmez dedi bende ameliyatı oldum 35 bineYedi gün dedi biz denedik beşinci gün bugün . Oluyor gibi ama bı kaç gün sonra yazın soylim bence bide jel aldirdinvajina nemlendirici su bazlı siz ameliyatı kaça oldunuz darmiydi vajinaniz tam anlamadım kızlık zarı mi aldı
Zaten reglimde düzensizdi küçücük bi delik varmış ordan sızma yapıyormuş ağrılı oluyordu reglim bana görsel olarak gösterdi sen burdan regli olman gerekirken tam karşısını gösterdi burdan oluyorsun minik bi delik var kanın geri kalanı rahim içine gidiyor deditam kapalıysa nasıl regl oluyordunuz. o işlem ilk ergenlige girişte regl kanı çıkamadığı için yapılıyor
Çok geçmiş olsun iyi ki fark edilmişZaten reglimde düzensizdi küçücük bi delik varmış ordan sızma yapıyormuş ağrılı oluyordu reglim bana görsel olarak gösterdi sen burdan regli olman gerekirken tam karşısını gösterdi burdan oluyorsun minik bi delik var kanın geri kalanı rahim içine gidiyor dedi
Tşk ederim evet ama bunu farketmek için bile geç kalmışım ben yaşımdan dolayı şimdiye kadar keşke fark edilseydi sağlık olsun diyorum artıkÇok geçmiş olsun iyi ki fark edilmiş
AA çok geçmiş olsun fark edilmesi evlenmeden imkansız siz nerde hangi ilde oldunuz şimdi kaç senelik evlisin ilişki olmuyor mu canimZaten reglimde düzensizdi küçücük bi delik varmış ordan sızma yapıyormuş ağrılı oluyordu reglim bana görsel olarak gösterdi sen burdan regli olman gerekirken tam karşısını gösterdi burdan oluyorsun minik bi delik var kanın geri kalanı rahim içine gidiyor dedi
Sağolun ben aydındayım burda oldum ben eşimden boşandım ama ilişki hiç olmadı tekrar evlenmek çoluk çocuğa karışmak istiyorumAA çok geçmiş olsun fark edilmesi evlenmeden imkansız siz nerde hangi ilde oldunuz şimdi kaç senelik evlisin ilişki olmuyor mu canim
Bu yüzden mi bosandiniz tam anlamadım üzüldüm evlenmeden de bence yine de bakma doktor ne dedi ameliyattan sonra birliktelik mümkün mü dediSağolun ben aydındayım burda oldum ben eşimden boşandım ama ilişki hiç olmadı tekrar evlenmek çoluk çocuğa karışmak istiyorum
Boşanma sebebi sadece bununla ilgili değildi ama bununda bi katkısı oldu tabiki doktor tedavim yarım kaldı diğer ücreti ayarlayamadım dilatör çalışması yapacaktı kendisi ben kendim yapamıyorum sizden güzel haberler bekliyorum botox gerçekten işe yaradıysa en son çare ol kaldı benim yapmadığım artık onuda yapıcamBu yüzden mi bosandiniz tam anlamadım üzüldüm evlenmeden de bence yine de bakma doktor ne dedi ameliyattan sonra birliktelik mümkün mü dedi
Evet ama evlenince düşünüyorsunuz sanırım üzüldüm bu sebepten evlilik bitmesine tam ne var dedi doktor size ve kızlık zariniz duruyor mu pekiBoşanma sebebi sadece bununla ilgili değildi ama bununda bi katkısı oldu tabiki doktor tedavim yarım kaldı diğer ücreti ayarlayamadım dilatör çalışması yapacaktı kendisi ben kendim yapamıyorum sizden güzel haberler bekliyorum botox gerçekten işe yaradıysa en son çare ol kaldı benim yapmadığım artık onuda yapıcam
Kızlık zarı komple kapalı dediEvet ama evlenince düşünüyorsunuz sanırım üzüldüm bu sebepten evlilik bitmesine tam ne var dedi doktor size ve kızlık zariniz duruyor mu peki
Kızlık zarı komple kapalı
Kızlık zarı duruyor kapalı olan yeri açtı ben ilişki yaşamadım ilk başta da söyledim vajinusmus sebebiyle gittim doktora muayenede doktor gördüYani kızlık zarını almadan mi ameliyat etti eşiniz çok soru. Mu yaptı canınız mı yandi nasıl anladınız