Vajinama botoks yaptırdım gevşeme için yaptıran varmı ?

Evet ama adet oldum ikincide de girdi ama tam girmedi yine sanki daha yeni sekiz gün oldu
Biraz anlatırmısınız rica etsem hastanedemi oldunuz sizi uyutarakmı yaptılar ilişki esnasında bi acı hissettinizmi yada olup bittikten sonra ben dün doktorumu arayıp sordum fiyat yüksek geldi bana başka doktorada sordum fiyatı uygulanacak olan doza bağlı dedi sanırım tek doz olmuyormuş sizden daha net bir bilgi almak istiyorum isterseniz özeldende yazabilirsiniz

Biraz anlatırmısınız rica etsem hastanedemi oldunuz sizi uyutarakmı yaptılar ilişki esnasında bi acı hissettinizmi yada olup bittikten sonra ben dün doktorumu arayıp sordum fiyat yüksek geldi bana başka doktorada sordum fiyatı uygulanacak olan doza bağlı dedi sanırım tek doz olmuyormuş sizden daha net bir bilgi almak istiyorum isterseniz özeldende yazabilirsiniz
Evet şimdi adetim yeni bitti bi kere deneyebildim yine deneyince yazım bide nefes verdim karnıma çekip o an rahatsız etmedi ben 11 e yaptiedim klinikde özel doktor buğday hanım ama bi süre daha denemem lazım ki anlatım size de bence adet oldum malesef

Evet şimdi adetim yeni bitti bi kere deneyebildim yine deneyince yazım bide nefes verdim karnıma çekip o an rahatsız etmedi ben 11 e yaptiedim klinikde özel doktor buğday hanım ama bi süre daha denemem lazım ki anlatım size de bence adet oldum malesef
Anladım sizinkinin fiyatı düşük yine bana 25 dediler hastanede olacak anesteziyle merakla sizden gelecek olan cvbı bekliyorum

Herkese merhaba vajinusmus farklı seviyede dereceleri olan bir hastalıktır. Doktorlar genelde ilk seansta durumuna bakıp 1 ile 5 arası numara veriyor . Benim ki 4 tü zora yakın bir vakaydım. 3,5 yıl bu sorunla uğraşmıştık 3 yıl doktora gitmedim. Eşim bu bir hastalık doktora gitmemiz lazım diye hep destekledi. Sonra tedavi sürecine başladık doktorun dediklerini uyguladık ilgili ve işinde çok profesyonel bir doktordu ve bunu yendik. Bazıları evde yenebilirsin şeklinde yorum yapıyor hafif vakalar evet herkesin seviyesi farklı oluyor ama zor vakaya yakınsa doktordan destek almanızı öneririm.

Back
X