Vajinismus aşamıyorum yalvarırım yardım edin

biradetsorumvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
7
2
86
28
Cem Keçe’nin 10 adımda vajinismus tedavisi adlı kitabını okudum başlarda beni rahatlattı parmak egzersizleri de iyi gidiyordu fakat ötesine geçemedim 2 yıldır mücadele ediyorum kegel egzersizi yapıyorum nefes egzersizi sürekli yapıyorum ama başaramıyorum o noktaya gelince

Cem Keçe’nin 10 adımda vajinismus tedavisi adlı kitabını okudum başlarda beni rahatlattı parmak egzersizleri de iyi gidiyordu fakat ötesine geçemedim 2 yıldır mücadele ediyorum kegel egzersizi yapıyorum nefes egzersizi sürekli yapıyorum ama başaramıyorum o noktaya gelince
2 yıldır hıc mı doktora gitmediniz ? Terapi almadınız.

Burdan yenmiş kadınların konuları var hızlıca okuyup bilgi edinebilirsiniz vajinusmus die yazıp aratın çıkan konulara bakın

Bende vajinusmustum kendim yendim. İlişki esnasında eşimi ben yönlendirdim. İlk önce bir parmağı sonra iki parmağı sonra üç parmağı yavaş yavaş girmesini söyledim. Sonra zaten o kısım açılıyor ve genişliyor ilişkiye uygun hale geliyor.

Arkadaşlar lütfen yadırgamayın, yok doktora hiç mi gitmedin niye bekledin vs diye bunu gerçekten yaşamayan anlamaz. Ben hep kitapla hem kendim çabalayarak çok denedim ama maalesef başaramadım en son Nazife Ergen’i öneriyle buldum gittim, 4 seansta başardım elhamdülillah kardeşim kesinlikle öneririm, inşallah sen de başaracaksın korkma bunun tedavisi var,

Merhaba canım öncelikle lütfen sakin ol seni çok iyi anlıyorum bende 1.5 aylık evliyim bu illet korku bana da bulaştı denediğimiz ve olmadığı her gün bana zehir oluyordu ta ki bu güne kadar. Dediklerimi sırası ile yap hiç korkma öncelikle eczaneden Vemcaine uyuşturucı sprey ve Trendyoldan Rabır marka dilatör seti al. Ben 2. Boydan başladım yarısına kadar alabildim alabildiğin kadar al ve orada tut acı hissetsen bile beynini bu acıya alıştır günlerce yavaş yavaş dene sakın erteleme kendini sal kontrol sende tamam. Sonra vemcaine spreyi vajina girişine sık ince ucu var ittir ıkın içine içine sık 15 dk sonra uyuşuyor dokununca asla his kalmıyor. 15 dk sonra eşinle egzersiz yapıyor gibi dene sırt üstü yat başı girsin korksan bile içinde beklesin çıkmasın bekle kendini sıkma uyuştu acı yok biraz ilerlesin acı hissedersen kendini sal ıkın göbeğini şişir ıkın biraz sakinleş biraz daha sonra hepsi girecek ve böylece alışacaksın önemli olan orada bir acı olacaksa ki çok az sızlama ona beynin alışacak ve korkmayacaksın sana güveniyorum bu akşam ben başardım eminim ki sabah güneş bana başka bir güzel doğacak sende o güneşi görmelisin inanıyorum arkadaşım başaracaksın.

Merhaba canım öncelikle lütfen sakin ol seni çok iyi anlıyorum bende 1.5 aylık evliyim bu illet korku bana da bulaştı denediğimiz ve olmadığı her gün bana zehir oluyordu ta ki bu güne kadar. Dediklerimi sırası ile yap hiç korkma öncelikle eczaneden Vemcaine uyuşturucı sprey ve Trendyoldan Rabır marka dilatör seti al. Ben 2. Boydan başladım yarısına kadar alabildim alabildiğin kadar al ve orada tut acı hissetsen bile beynini bu acıya alıştır günlerce yavaş yavaş dene sakın erteleme kendini sal kontrol sende tamam. Sonra vemcaine spreyi vajina girişine sık ince ucu var ittir ıkın içine içine sık 15 dk sonra uyuşuyor dokununca asla his kalmıyor. 15 dk sonra eşinle egzersiz yapıyor gibi dene sırt üstü yat başı girsin korksan bile içinde beklesin çıkmasın bekle kendini sıkma uyuştu acı yok biraz ilerlesin acı hissedersen kendini sal ıkın göbeğini şişir ıkın biraz sakinleş biraz daha sonra hepsi girecek ve böylece alışacaksın önemli olan orada bir acı olacaksa ki çok az sızlama ona beynin alışacak ve korkmayacaksın sana güveniyorum bu akşam ben başardım eminim ki sabah güneş bana başka bir güzel doğacak sende o güneşi görmelisin inanıyorum arkadaşım başaracaksın.
Ben dilatöeün en büyüğünü denedim hemde normal kayganlaştırıcıyla hiç acımadan aldım ama eşiminkini alamıyorum sadece ucunu sonrası çok acıyor ne yapmalıyım

Ya kusura bakmayın ama ben erkek olsam 2 sene kadının keyfini beklemezdim. 6 ayda aşılabilecek bi sorunu 2 yıl boyunca bekletmek bencillik geliyor bana.

Ben dilatöeün en büyüğünü denedim hemde normal kayganlaştırıcıyla hiç acımadan aldım ama eşiminkini alamıyorum sadece ucunu sonrası çok acıyor ne yapmalıyım
merhaba bende sizinle aynı durumdayım parmak egzersizleri ile bende vajinayı genişletmeye çalışyorum oluyor ama eşli deneme giriş oluyor ama boğum gibi bir yerde canım acıyor itemiyorum sizde o alanı geçebildiniz mi

Geçtim tamamen bitti bu kabus. En son aşamadasın 🤍 ben parlak egzersizlerinde ağlayarak pes ediyordum birkaç defa ancak yapabilmişimdir. Sen yapabiliyorsan benden de cesaretli ve ilerlesin. Denemeye devam edin ve olmuyor deyip yarıda bırakmayın dakikalarca sürse de sıkılıp patlasan da denemeye devam edin. Denedikçe ıslanıp gevşiyorsun farkında olmadan

Back
X