• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus+Bencil Eşim

13 yildir iliskiye girmeyip bir cözüm bulamayan siz, gercek tatmine ulasamadan ergenler gibi sürtünecegı iliskiden sıkılıp oral yapmak istemedigi icin bencil olan o.
akil tutulmasi yaşıyorsunuz.

adamin aglamasi lazim degil miydi bunca zaman?
ayrica 13 sene nasil ertelediniz? paranız yoktu düğünden gelen 1 bilezigi bozdurmaya da ki kiyamadiniz? ya da kocazin durumu yoksa bimde kasiyer olup bir bucuk ay calissaniz gidemez miydiniz tedaviye?
esiniz kadar umursamazsiniz, o boyle kötü bir yatak hayati olan evlilikte size hic laf etmezken siz dunyanin lafini soyluyorsunuz - ki problem sizden kaynakli bir problem.
ama yine de bencil olan koca.
13 senedir hala boyle bir evliligi sürdüren - sizi kirmayan-suclamayan bir erkek bencil olamaz. bence boyle bir sorunu varken kendi sorununu çözmek icin çözüm aramadan 13 sene yasayan kadin bencildir
Adamcağız da maşallah koyu Katolik gibi boşanmanın "b" si aklına gelmemiş.ben şöyle düşünüyorum ya birşeyleri de hakeden insanlara saklamak lâzim.bu da iyice tepesine çıkmış tabi kaybetme korkusu yok birşey yok.

Ne bereketli kukular var be millette.ben sabah akşam yapa yapa 2 senede hamile kalmıştım.simdi 30 oldum defter tümden kapandı.gözüm açık gideceğim valla he şöyle bir kadın olamadım.
Ben öncesinde vajinşsmustm atlatınca 2 ay içinde hamile kaldm.ama ilişkiye girerek kalabildim, yani ucunun oraya gelmesiyle hamile kalıncagnı düşünmüyorum

Adamcağız da maşallah koyu Katolik gibi boşanmanın "b" si aklına gelmemiş.ben şöyle düşünüyorum ya birşeyleri de hakeden insanlara saklamak lâzim.bu da iyice tepesine çıkmış tabi kaybetme korkusu yok birşey yok.
Erkekler genelde 1 seneden sonra boşanma raddesine geliyo , cunku kendilerini tutmakta zorlanıyorlar

Bende 1 buçuk ay sonunda buradaki yorumları okuyarak vajinusmus teşhisi koydum kendime ve dilator seti sipariş ettim hemen. Ve 1 2 haftada işi çözdüm oldu bitti. Azimle sı..an duvarı deler diyorum. Birazcık çaba sadece
Bravo valla.

Ben öncesinde vajinşsmustm atlatınca 2 ay içinde hamile kaldm.ama ilişkiye girerek kalabildim, yani ucunun oraya gelmesiyle hamile kalıncagnı düşünmüyorum
Belki de daha fazla girdi farketmedi.her neyse tek kısır ben miyim ya 😁 bazen kendimi çok eksik hissediyorum.

Vajinusmus olunca çocuk nasıl oldu ? Birde iliski diyorsunuz yüzeysel sevisme yada sürtünme falan mı oluyor ilişki dediğiniz bu mu
Ucunu aldıgı için hamile kaldığını soyluyor

Nereden bulacak ya.bence abartılıyor o işler.bekar olup da bulamıyor millet.biz bulabiliyor muyuz?
Dışarıda o kadar yoldan çıkmış kadın varki , artık oyuncak gibü olmuş , düzgün kadın bulmak zor olan

Ben de vajinusmusluydum bacım da ilk bi hafta denedik baktık olmuyor ben araştırdım dilatör aldım, dedim bir ay deneyeyim olmazsa uzman doktora giderim. Dilatörler kargoyla elime ulaştıktan sonra 1 hafta içinde yani totalde 3 hafta içinde yendim. Biraz gayret göstermeliydin sen sürekli kendini ikna etmeye çalışıyorsun. İkna olmadığın şey ne tam olarak? Bir organını kullanmayı reddediyorsun, öncelikle senin kendin bir şeyleri çözmen gerekiyor. Eşlerin desteği de ilişki esnasında anlayışlı olmak bu kadar. 13 sene napmışsınız böyle yahu

Dışarıda o kadar yoldan çıkmış kadın varki , artık oyuncak gibü olmuş , düzgün kadın bulmak zor olan
Pavyonda falan belki de normal hayatta zor.hem sanki her erkeğin düzenli cinsel hayatı mı oluyor belli bir yaştan sonra.dünya kadar da bekar adam var.çok abartılıyor bu konu.evet çok önemli ama şartlara bağlı olarak cinselliksiz de yaşıyor milyonlarca insan.

Ne bereketli kukular var be millette.ben sabah akşam yapa yapa 2 senede hamile kalmıştım.simdi 30 oldum defter tümden kapandı.gözüm açık gideceğim valla he şöyle bir kadın olamadım.
Al benden de o kadar 😂 senelerdir evliyim sabah akşam yapa yapa bir çocuk anca çıktı benden

Eksik hissediyorum kendimi.niye normal kadın gibi değilim?
Bu cinsellik, vajinusmus, çocuk konuları nasıl eninde sonunda senin kısırlığına bağlanıyor her seferinde şaşırıyorum. Şu an türkiyenin %20si kısır zaten hiç de öyle nadir görülen bir durumda değilsin.

Bu cinsellik, vajinusmus, çocuk konuları nasıl eninde sonunda senin kısırlığına bağlanıyor her seferinde şaşırıyorum. Şu an türkiyenin %20si kısır zaten hiç de öyle nadir görülen bir durumda değilsin.
Ne kısırı ya. Merakindan hamile kalip kalip 3 kez kürtaj olan kadin. O hissi merak ettigi veya hamile kalan arkadaslarini kiskandigindan hamile kalip aldiriyor sonra.

Ne kısırı ya. Merakindan hamile kalip kalip 3 kez kürtaj olan kadin. O hissi merak ettigi veya hamile kalan arkadaslarini kiskandigindan hamile kalip aldiriyor sonra.
Ben bir kere oldu diye biliyorum. Bu tarz konular dönüyor dolaşıyor ferhansın rahmine geliyor, ona kızıyorum artık.

Ben bir kere oldu diye biliyorum. Bu tarz konular dönüyor dolaşıyor ferhansın rahmine geliyor, ona kızıyorum artık.
Benim hatirladigim 3 var.

Hayir sanki on yillik evli de cocuk hasretiyle yaniyor. Kendisi soyluyor gunde 2-3 farkli adamla sevisiyor. Hamile kalsa kimden kaldığı belli olmayacak, yine gidip kürtaj olacak. Sanki doguracak da hamile kalamiyor olmasının derdinde. Yine kürtaj olmak icin mi hamile kalamadigina dertleniyor anlamiyorum ki.

Back
X