Vajinismus Kabusum Oldu...

Evet, çok haklısın. Bi sürü daha şey söylerdi.
Konu sahibi hiç acımıyor.
İnan bana çok güzel bir duygu.
Kendini rahatlatmaya çalış.
Başarınca " lan bunu mu yapamamışım" diyeceksin...

Evet, çok haklısın. Bi sürü daha şey söylerdi.
Konu sahibi hiç acımıyor.
İnan bana çok güzel bir duygu.
Kendini rahatlatmaya çalış.
Başarınca " lan bunu mu yapamamışım" diyeceksin...
Aynen, yenen herkes istisnasız bunu söylüyor: "Bunu mu yapamamışım ben onca zaman..", "Ne kadar da güzel bir duyguymuş.." vs vs
İnşallah kısa zamanda üstesinden gelirsin H a s s a Lakin çok güzel bir şey bu, zaman kaybetmeden tanışmanı umarım.
Acele etmeyin ve ona odaklanmayın, sadece keyfinize bakın gerisi gelir.

Aynen öyle katılıyorum size.Ben de öyle bi doktor aradım buldum ve çözdüm çok kısa zamanda.

Canım 6 ay kadar bende yaşadım aynı sorunu ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ama yenmeyi kafana koyunca ben 9 günde yendim sende yapabilirsin

Benden3ay yaşadım bu sorunu asla dokundurtmuyordum bile eşime oturup saatlerce aglıyrdm sonra yapamıyorum diye sonra doktor araştırdım bu böyle gitmezdi çünkü ankarada bu konuda uzman kadın doğum uzmanı ve cinsel terapist ebru zülfikaroğlu var onu tercih ettim iyikide çok vakit kaybetmeden gitmişim biraz pahalı ama inanırmısın 3günde yendim bu korkuyu ilk önce dr kendisi yapıyor egzersizi baktım bişey olmuyor acı falan yok tamamen psikolojik sonra evde kendim devam ettim 3gün dr gittim her gittiğimde aparatların boyutu değişiyor tabi sonrası mutluluk bence hiç korkma bir dr git ve çözümüne bak insanlar yıllarca bu dert yüzünden çocuk sahibiolamıyorlae kötü birşey

Bence dunyadaki herseyde oldugu gibi cinselliktede gevsemek onemli. Misal igne yaptircaz kendimizi kasinca noluyor daha cok canimiz aciyor ya da igneyi yapamiyorlar. Onun gibi cinsellikte, ne kadar kasarsaniz o kadar zor olur. Hangimiz ilk gecede rahatca iliskiye girdikki? Ben giremedim sahsen balayindada minik denemeler oldu asama asama ilerledik resmen. 1 ay sonra daha rahatladigimi hissettim ondan sonrasida geldi zaten kendiliginden. Demem o ki kasmayin kendinizi biliyorum soylemesi kolay ama inanin 1 saniyelik bisey ve kafamizda yarattigimiz kadar zor degil.

Cidden hayal gucumuz cok genis toplum olarak. Bunlarin hicbiri olmadi bende, okurken gulmemek elde degil. Genc kizlari boyle isleyip korkuyla dolduruyorlar. Sonra al sana vajinismus.

Kesinlikle bir doktora gidin.Eşin de anlayışlıymış ne güzel.Bak bu aşılamayacak bir şey değil,sırf Kadınlar Klübünde bile bir çok kadın var bunu aşan.Doktor zaten ne gerekiyorsa söyleyecektir anlatacaktır ama benim de naçizane tavsiyem arkadaşların dediği gibi evinizde rahatça çıplak olun,birbirinize dokunun,sevişirken aklından "birazdan deneyeceğiz olmayacak" fikrini zorla uzaklaştır,sadece eşine olan sevgine,o anki güzel hislere odaklanmaya çalış.Seni ne tahrik ediyor,ne hoşuna gidiyor bunları bulmaya çalışın.
Her adımın bir başarı.Eşin orana dokundu ve bacakların kilitlenmedi diyelim,niye daha ileri gidemedik diye stres olacağına bir aferin ver kendine.Diyelim azıcık da olsa penetrasyonu denediniz,sen ağlama krizine girmedin.Kendini takdir et.Her minik adımı farketmek ve takdir etmek seni de eşini de motive edecektir.Değişik pozisyonlarda deneyebilirsin,burada vajinismusu yenenlerin hikayelerini okuyabilirsin.
Uzun lafın kısası önceliğin iyi bir doktor olsun,onun dışında kendini akışa bırakmak.

öncelikle rahatlamak önemli

madem eşin de anlayışlı

anlaşın, ilişkiye girmeyin, birlikte olmayın

ama sevişin hem de çılgınlar gibi

ve ikiniz de doyuma ulaşın

ille de bir şeyin bir yerin içerisinde olması zorunlu değil ki

burada yazamıyoruz ama internette çok bilgi verici anlatımlar da vardır

sen önce olaydan keyif duy gerisi gelir

Kasmayın Olur Allahın izniyle. Benimde yakın arkadasım 1 yıl olmadı sımdı 5 yasında tatlıs bı kısı2 yasındada oglu var. Onlarda cok doktora gıttım ama sanırım 1000 yasın dagıttılar ondan sonra oldu

Ne demek olduğunu biliyorum 2 ay çektim bu rahatsızlığı burada kadınlar kulübünde bir bölüm vardı vajinumusla ilgili oradaki arkadaşların sayesinde egzersizlerle yendim....tek olmadığımı bilmek güzeldi ben hiç yenemeyecem sanıyordum çok şükür 2 ayda çözdük ama Allah var eşim çoook anlayışlıydı... şimdi çocuğum bile var... dr normal doğurursun demişti ama ben korkularımı ve vajinusmus olduğumu anlatınca riske atmak istemediğimi sezaryan oldum...

yaniii gözünde büyütme vajinusmusla ilgili bölüme bi bak . ben dr gidememeştim çünkü çook küçük bir yerde yaşıyoruk.... zaten çok araştırdım drlarda egzersiz veriyormuş ....

Canım bende Ankara da yaşıyorum. Bahsettigin doktor nerede ? Nasıl ulaşabiliriz?

kesinlikle katiliyorum. nufus yogunlugu ve yuzdeye bakildiginda bu hastalikta ilk siralardayiz. bir de sanki sevismek sadece erkege zevk kadina eziyet gibi yansitilmiyor mu deli olucam. sanki ilkinde acimadi zevk aldim desen kotu kadin olcaksin.
konu sahibi ten uyumu denen birsey var. yasadiginiz sey zor bir surec esinizle birbirinize alismaya calisin. ve doktor gorunun

bekarliginizda duyduğunuz veya gördüğünüz bişey mi oldu neden korkuyorsunuz bu kadar. .
bizde 3 gün olmadı ben cesaret edemedim. .
sonra korkulacak bişey olmadığını anladım.
Düşünün bu kadar insan zevk için yapıyor o işi neden korkasiniZ ???
herkes yapmış da ben neden yapamayayim diye düşündüm ve bıraktım kendimi. .
4 yıllık evliyim hala ilk girişte bazen sıkıyorum kendimi bu kadar normalmis. .
her zaman istekli olmuyor insan. ..
sende rahat ol bırak kendini. .
bi tanıdığımız 1 yıl ugrasmis ti sonra başardı ve hiçte korkulacak bi durum yok demişti. ..
benimde kabusum jinekologa muayene olmak nefret ediyorum titriyorum korkudan. .. Doktorum anlayışlı çok şükür. .
Kadın olmak zor iş malesef dogurmaktan bile çok korkuyorum bebek denedigimiz istediğimiz halde. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…