- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Evet, çok haklısın. Bi sürü daha şey söylerdi.Hayır oturup bu kadar hurafeyi de nasıl yazabiliyor millet inanamıyorum.
Tarif ettikleri cümlelere baksana, akıl alır gibi değil.
Kafa bel altına iyi çalışıyo bizim toplumda. Hayal gücümüz geniş.
Bu kadar doğal ve güzel bir olayı korku senaryosuna çevirmelerine çok üzülüyorum. Yazık.
Aynen, yenen herkes istisnasız bunu söylüyor: "Bunu mu yapamamışım ben onca zaman..", "Ne kadar da güzel bir duyguymuş.." vs vsEvet, çok haklısın. Bi sürü daha şey söylerdi.
Konu sahibi hiç acımıyor.
İnan bana çok güzel bir duygu.
Kendini rahatlatmaya çalış.
Başarınca " lan bunu mu yapamamışım" diyeceksin...
Nasil egzersizler veriliyo
kuzenim tam 10 ay boyunca denedi denedi olmadı..
en sonunda doktora gittiler , doktor bunun bir erteleme hastalıgı oldugunu söylemiş.. egzersiz vermiş birde orada bi takım işlemler yapmıslar.. kız şimdi eşiyle beraber olabiliyor.
çok yıpratıcı bi süreçti keşke ertelemeden gitseydim diyor.
birde düzgün bir doktara gidin lütfen size şöyle böyle yap diyenle olmaz bu iş bizzat sizinle ilgilenip yerinde müdahale edilmesi lazım.
kocan sevişmeyi bilmiyi
Pf, niye kadınlarımıza bunu yapıyoruz?
Ananem de güya aklı sıra beni bu "yanlış"tan döndürmek için izahatler verirdi.
İlk ilişkimde çarşaf batarmış, 1 hafta yürüyemezmişsin. Bacakların birleşmezmiş artık. Herkes kız olmadığını anlarmış.
Heh işte bu tehlikeleri anlatıp korkuturdu beni.
Sonra niye vajinismus artıyor??
Lanet olsun şu topluma yahu.
olabilir. yaklasmayi bilmiyor da olabilirkocan sevişmeyi bilmiyi
Ankarahangi şehirdesin
Canım bende Ankara da yaşıyorum. Bahsettigin doktor nerede ? Nasıl ulaşabiliriz?Benden3ay yaşadım bu sorunu asla dokundurtmuyordum bile eşime oturup saatlerce aglıyrdm sonra yapamıyorum diye sonra doktor araştırdım bu böyle gitmezdi çünkü ankarada bu konuda uzman kadın doğum uzmanı ve cinsel terapist ebru zülfikaroğlu var onu tercih ettim iyikide çok vakit kaybetmeden gitmişim biraz pahalı ama inanırmısın 3günde yendim bu korkuyu ilk önce dr kendisi yapıyor egzersizi baktım bişey olmuyor acı falan yok tamamen psikolojik sonra evde kendim devam ettim 3gün dr gittim her gittiğimde aparatların boyutu değişiyor tabi sonrası mutlulukbence hiç korkma bir dr git ve çözümüne bak insanlar yıllarca bu dert yüzünden çocuk sahibiolamıyorlae kötü birşey
kesinlikle katiliyorum. nufus yogunlugu ve yuzdeye bakildiginda bu hastalikta ilk siralardayiz. bir de sanki sevismek sadece erkege zevk kadina eziyet gibi yansitilmiyor mu deli olucam. sanki ilkinde acimadi zevk aldim desen kotu kadin olcaksin.Toplum daki ay çok kötü çok acıyo. Baskısı yüzünden böyle kadınlar adam sanki kolunu koparmış gibi anlatan kadınlar yüzünden. Vajina doğası gereği cinsellik ve dogum için tasarlanmıştır. Sizin kendinizi sıkmanız olayı büyütüyor. Öncelikle sakin ol. Ve aslında ne kadar güzel bişey oldugunu sevdiğinle bir oldugun bir olay oldugunu unutma. Abartılacak bişey yok. Korkma. Sanki eziyetmiş gibi görme aşkın içinde var bu.
Vajinismus Kabusum Oldu...
Çok zor bir durum. Yaşayan bilir arkadaşlar..
Ne yapmam gerekiyor nasil kurtulurum bu illeten bilmiyorum. Araştırıyorum sürekli kafa olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama is o asamaya gelince yapamiyorum. Kendimi cok kötü hissetmeye başladım artık.
Eşimin anlayış göstermesine bile tahammül edemez hale geldim. Bunalimdayim adeta. Önerileriniz varsa paylaşır mısınız?
Bu arada 4 aylık evliyim ama henüz hic birlikte olmadık her denememiz başarısızlık ile sonuçlanıyor.
ankarada reyyan özcan temizkan ile yendim ben istersen sende ara bi konuş fiyatıda öyle uçuk değil inan melek gibi bir insan bir görüş derim benAnkara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?