Vajinismus Kabusum Oldu...

Reyyan hocada tedavi oldum ben de Allah binkerce kez razı olsun ondan.Temmuz ayında tedavi oldum ben 4850 liraya

Çok teşekkür ederim bilginiz için umarım bende aynı şekilde hallederim peki kaç gündü sürdü tedaviniz uzun mu
Pazartesi ön muayenemi oldum salı seanslara başladık günde 2 seans aldım perşembe günü artık eşli denemelere başlayın dedi o gün 2 kere eşli deneme oldu ikisi de başarılı oldu.Tamamen ilişki olmuş artık vajinismus değilsin dedi tebrik etti cuma günü de tekrar kontrole gittik bizi evimize yolladı şehirdışından gitmiştik yani 4 günün içinde oldu bitti darısı size inşallah

tam olarak korktuğun şey ne?
acıması mı?
ne kadar acıyabilir ki?
sonuçta kolunu kesmiyorlar
su bazlı bol kayganlaştırıcı ile olmayacak iş yok bence

öyle de bir acır ki, yaşamayan anlayamaz.. ben şanslıydım birkaç haftada atlattım ama gerçekten acıyordu başlangıçta..

4 ay diyorsun ben 6 yıl bunun bir hastalık olduğunu farkında olmadan geçirdim 4 ay oldu yeneli

Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız beni bakalım Ebru Zülfikaroğlu 3 saatte halletme garantisi veriyor ondan birazcık kararsız kaldım çünkü izin alıp gideceğiz onu düşündüm ama verdiğiniz bilgiler çok önemli teşekkür ederim

kızlar vajinismus'tan kurtulan arkadaşlara soruyorum;
tedavi sonrası eşinizle hayatınız ne derecede değişti? yanisize davranışı değişti mi bir de cinsellik size hala acı veriyor mu yoksa artık siz de zevk alır durumda mısnız?

Yendikten bir hafta sonrasında zevk alıp Orgazm olmaya başladım öncesinde (sürtünme) ylede zevk alıyordum zaten. tatmin oluyordum yani .. ayrıca cinsellik artık acı vermiyor çünkü acımıyor .. o acı (hissi) bize beynimizin oynadığı acımasız !! bi oyundan ibaretmiş aslında

ah ne güzel kurtulmuşsunuz ve hatta zevk alır duruma gelmişsiniz.. biz de evleneli 9 ay oldu. Ankara'da Dr. Reyyan Özcan Temizkan'a gideceğim parmak egzersizi yapmadığı için onu seçtim. ona giden hastalarla da bizzat konuştum çok iyi diyorlar. tedaviyi tamamlamadan da asla bırakmıyor peşinizi :) covid-19 sebebiyle yollar kapalı, yollar bir açılsa uçarak gideceğim.. Artık dayanamıyorum depresyondayım eşimle aram da kötüleşiyor herşeyi vajinismus olmama bağlıyorum. Arkadaşıyla kahva içmeye gitti aldatıldığımı düşünerek sessiz trip atıyorum.. sanırım ruh sağlığım da elden gidiyor.. Allahım tüm hastalara şifa versin, tüm dertlilere deva versin ..

Ya kıyamam sana canım benim resmen benim yaşadıklarım bunlar... Seni ve hislerini o yüzden çok iyi anlıyorum. Son durum nedir gittin mi reyyan hocaya? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum şu Ankaradaki vakalar bi düşse keşke insan korkuyor

Bende 1 ay önce yendim bu illeti 1.5 yıldır evliyim kesinlikle psikolojik sakın ertelemeyin ben çok pişmanım bu kadar beklediğim için hiç beklediğim gibi olmadı bütün iş beyinde bitiyor lütfen kendinize güvenin ve iyi bir doktora gidin doktor da çok önemli

Ama daha yeni evlenmiş genelde ilk gün stres olduğu için olmaması normal

Doktor reyyan kesinlikle para tuzağı kızlar çok pahalı ve beni tedavi etmedi geri yolladı o kolay hastalarla uğraşmak istiyor 1 gğn içinde halledip göndermek istiyor ankara da Şükran çakmaka tedavi oldum ben 2 kişi çalışıyorlar hem psikolog Hamiyet hoca hem şükran hoca kadın doğumcu fiyat olarak çok uygun 3 seansta bitiriyor benim çok ileri dereceydi sizin ki o kafar değilse bi seansa bile bitebilri

Ve Reyyan Özcan’la yenmiş .

Uzme lutfen kendini... benimde 1 sene oldu ve seninle ayni durumdayim. Tavsiye verebilecek biri degilim. Sadece Lütfen öteleme oteledikten sonra insan yataga girmekten bile soğuyor. Benim eşim cok anlayisli bazen diyorum keske bu kadar anlayisli olmasaydi. Bu yüzden bir doktora görün. Ben biraz gec kalip seviye yukselttim su an 5. Asamadayim ve bundan sonrasi cok daha zor. Erteledikce daha olmadik korkulara kapılıyor beyin. Hem herkesin yaptigi birseyi niye yapamiyoruz bilmiyorum. Internetten arastirma. Kötü seyleri okuma. Aslinda yapsak su anki cektigimiz seylerin bosa oldugunu göreceğiz. Umarim tez vakit care bulursun ve buluruz.

Vajili olanlar gelin benim topiğeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…