Çok teşekkür ederim. Araştıracağımankarada reyyan özcan temizkan ile yendim ben istersen sende ara bi konuş fiyatıda öyle uçuk değil inan melek gibi bir insan bir görüş derim ben
Afedersiniz, doktor size parmak ve aparatlarla uygulama mı yapıyor?Benden3ay yaşadım bu sorunu asla dokundurtmuyordum bile eşime oturup saatlerce aglıyrdm sonra yapamıyorum diye sonra doktor araştırdım bu böyle gitmezdi çünkü ankarada bu konuda uzman kadın doğum uzmanı ve cinsel terapist ebru zülfikaroğlu var onu tercih ettim iyikide çok vakit kaybetmeden gitmişim biraz pahalı ama inanırmısın 3günde yendim bu korkuyu ilk önce dr kendisi yapıyor egzersizi baktım bişey olmuyor acı falan yok tamamen psikolojik sonra evde kendim devam ettim 3gün dr gittim her gittiğimde aparatların boyutu değişiyor tabi sonrası mutlulukbence hiç korkma bir dr git ve çözümüne bak insanlar yıllarca bu dert yüzünden çocuk sahibiolamıyorlae kötü birşey
Mesajı okuduktan sonra bacaklarını birleştirmeye çalışanlarPf, niye kadınlarımıza bunu yapıyoruz?
Ananem de güya aklı sıra beni bu "yanlış"tan döndürmek için izahatler verirdi.
İlk ilişkimde çarşaf batarmış, 1 hafta yürüyemezmişsin. Bacakların birleşmezmiş artık. Herkes kız olmadığını anlarmış.
Heh işte bu tehlikeleri anlatıp korkuturdu beni.
Sonra niye vajinismus artıyor??
Lanet olsun şu topluma yahu.
Ankarada tunalıda kliniği var canım nette adını yazarsan çıkar zaten iletişim bilgileri yorumlarıda okursun zaten çok tatlı bir bayan 3yıl önce 3.000 tl idi şimdi nekadar bilmyrmÇok teşekkür ederim. Araştıracağım
Hayır yanlış anladınızAfedersiniz, doktor size parmak ve aparatlarla uygulama mı yapıyor?
Cnm bende ilk gun yapamadim korktum 2. Gun esim zorladi dedim bunu nasil yapiyo millet kastikca rahim duvar oluyor zatenAynen, yenen herkes istisnasız bunu söylüyor: "Bunu mu yapamamışım ben onca zaman..", "Ne kadar da güzel bir duyguymuş.." vs vs
İnşallah kısa zamanda üstesinden gelirsinH a s s a Lakin çok güzel bir şey bu, zaman kaybetmeden tanışmanı umarım.
Acele etmeyin ve ona odaklanmayın, sadece keyfinize bakın gerisi gelir.
Benimki deMesajı okuduktan sonra bacaklarını birleştirmeye çalışanlarbenimki hala birleşiyiii
Terbiyesizsin sendekocan sevişmeyi bilmiyi
Hayır yanlış anladınızsadece uygun bir ortam ve klasik müzik eşliğinde biraz konuşuyor sakinleştiriyor bu sırada verdiği bi aparatla yavaşça egzersiz yapmamızı istiyor zaten o sakinlik ve gevşeme oldugunda rahatlıyosun sonra evde devam ediyosın ertesi gün bir sonraki aparata geçiyosun falan böyle yani parmak falan yok aparatıda kendin yapıyosun zaten bu işin başıda bu egzersizlerden geçiyor yoksa zor
BENCEDE EN MANTIKLISI ADI ADIM GITMEBir arkadasim 2 sene esiyle birlikte olamadi simdi kizlari var masallah..
Sizinki fizikselden cok zaten psikolojik bunu atlatmaniz gerek bunu siz zaten biliyorsunuz. Ozel olacak ama kendinizi iliskiye hazirlayip denemek yerine hic beklemediginiz bir anda baslamak daha uygun olabilir. Yani yataga gitmek yerine yavas yavas sindirerek yapabilirsiniz. Hepimizin ilk cinselligi super gitmedi. Bunlari aşmayi ogrendik. Ilk gece korkusu da o isin yapilacagini bilmekten kaynakli zaten. Ben uzman degilim tabiki ama hicbir sey yasamadan ciplak olarak birkac gun sadece sevişme yasayabilirsiniz. En azindan korkularinizi atarsiniz siz hazir oldugunuzda olur. Yani o isi yapmaniz gerekmiyor sonucta.
ankarada reyyan özcan temizkan ile yendim ben istersen sende ara bi konuş fiyatıda öyle uçuk değil inan melek gibi bir insan bir görüş derim ben
Merhaba bende Ebru Zülfikaroğlu mu yoksa Reyyan Özcan Temizkan mı kararsızım Reyyan Özcan ne kadar ücret aldı birde kaç seansta bitirdi sizden fiyatı öğrensem kendimi ona göre ayarlayacağım tabiki arayıp kendim Bilgi alırım ama bütçemi çok aşarsa hiç aramak istemedim sizden Bilgi alayım dedim bir de kesin çözüm oldu muEvliliğimi kurtaran yorumu yaptın sen.
Reyyan hoca ile aşmıştım 2,5 yıl önce.
Şuan 1.5 yasında bir oğlum var.
Üşenmedim aradım buldum yorumunu.
Teşekkür ederim. Allah bin değil on bin kez razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?