Vajinismus Kabusum Oldu...

seni çok çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadım ,yaşamayanlar dangalakça yorum atabiliyorlar,bende çok kötü bunalımdaydım,eşimin eve gelmesini bile istemiyordum,eşimin sabrı bile beni deli ediyordu,bu böyle gidicek,ömür boyu sürecek boşanıcam falan diye kendimi bunaltıyordum,bebe yağı mı sürmedik,gevşemek için eşim bana votka bile içirdierkekler bu konuda çok ketum,doktora gitmeyi erteliyorlar olur sen abartıyorsun falan,ama kesin çözüm doktor,doktora git o sana önerilerde bulunur çözümü bu birde kadınlar kulubü vajinusmus forumlarında ki konuları takip et çok faydasını göreceksin.

ne güzel bişey bu kk. ablamızla annemizle arkadaşımızla konuşamadığımız şeyleri burda paylaşıyoruz.
konu sahibi umarım en kısa zamanda yenersiniz. sadece doktor değil ama burda yazılanları da unutmayın; onca insan zevk için yapıyor. ve bu güzel bişey öyle düşünün.

Afedersiniz, doktor size parmak ve aparatlarla uygulama mı yapıyor?

Benim 21 gün sürdü bu durumum. (muhtemelen vajinismus değildir, geçici bi korku) ama ne hissettiğinizi az çok tahmin edebiliyorum. Beyniniz sizden bağımsız oradaki kaslara hükmediyor, kilitleniyorsunuz adeta, bi türlü gevşeyemiyorsunuz. Tamamen psikolojik bi durum. Seksten utanmamayi bunun su icmek kadar normal ve doğal bisey olduğunu öğrenmelisiniz. Psikoloğa gitmekte fayda var.

Mesajı okuduktan sonra bacaklarını birleştirmeye çalışanlar benimki hala birleşiyiii

Bi arkadaşımın annesi konuşurken duymuştum bir hafta oturamadım diye anlatıyordu yanındaki kadınlara, yengemin de yara olmuştu zorlamaktan, başka bi kadından daha duymuştum çok zor filan, etrafımdaki kadınların yeni evlenenlere verdikleri tavsiyeyi duydum kanaman durmazsa hemen hastaneye git diye, günlerce ped kullananları, hazırlanan çeyizin içine konulan boy boy bezleri gördüm ilk gece kanaması için. bunları ortaokul lise çağlarında duydum bir de kuzenimin çarşafını görünce noluyoruz dedim çok tırstım evlenene kadar.bendeki travmayı sen düşün. Sonra evlendim aynı korkuyla günü güne sattım adamı atlattım durdum ne bileyim faşırt fuşurt kanayacak hastanelik olcam diye bekliyorum o yüzden uzun bi tatil araya girsin de öyle yapalım diyorum. Bi zaman böyle gitti sonra korkumu yendim olsun artık dedim ve bende ne kanama oldu ne başka bir şey. Ben kadın, onlar kadın fark erkekte bitiyor. Erkek Hayvan gibi davranmadığı sürece ne anormal bir kanaman olur ne acın olur. Eşin de zaten 4 aydır anlayış gösterdiğine göre öyle biri değildir. Nazikçe üstesinden gelebilirsiniz

Çok teşekkür ederim. Araştıracağım
Ankarada tunalıda kliniği var canım nette adını yazarsan çıkar zaten iletişim bilgileri yorumlarıda okursun zaten çok tatlı bir bayan 3yıl önce 3.000 tl idi şimdi nekadar bilmyrm

Afedersiniz, doktor size parmak ve aparatlarla uygulama mı yapıyor?
Hayır yanlış anladınız sadece uygun bir ortam ve klasik müzik eşliğinde biraz konuşuyor sakinleştiriyor bu sırada verdiği bi aparatla yavaşça egzersiz yapmamızı istiyor zaten o sakinlik ve gevşeme oldugunda rahatlıyosun sonra evde devam ediyosın ertesi gün bir sonraki aparata geçiyosun falan böyle yani parmak falan yok aparatıda kendin yapıyosun zaten bu işin başıda bu egzersizlerden geçiyor yoksa zor

Cnm bende ilk gun yapamadim korktum 2. Gun esim zorladi dedim bunu nasil yapiyo millet kastikca rahim duvar oluyor zaten
Sonra dedim ben bu isi yaparim kafada bitiyo inan hersey o asamayi gectk dedim zor degilmis aslinda
Esin seni rahatlatmali kayganlastirici kullanin inan hic de ole aci bisey degil cesaretli olman yeterli

benim de zor ve kötü geçmişti hep böyle mi olacak diye ağlıyordum sonra balayına bir gittik ben bir kaç kadeh bir şeyler içtim akşamları ne sen sor ne ben söyleyeyim kendimi tanıyamadım

evlılıgımın 6. ayında yendım ben :)
esım cok anlayıslı olmasına ragmen yasadıgım sacma sapan bı durum
gercekden yasayan bılır
1. ayımda kızlık zarı cıkarma ve vajına genısletme amelıyatı oldum
cok darmıs 5 dıkısle cıktım amelıyatdan dogum yapmıs gıbı
amelıyat cozum olmadı kafada bıtıyor

kas gecsetıcı uyusturan krem agrı kesıcı uyku hapı hatta hayatımda ılk kez alkol
hıc bırı ıse yaramadı

bıgun nasılsa olmuyor dedım esımle oyle cılvelesırken
pıt dıye oldu
bıldıgın pıt dıye

ayyy allahım dedım hepsı bu muymus
onca agrı amelıyat onca ay bunun ıcınmıymıs
meger hıc acımıyormus kastıgım ıcın duvar gıbı olan kas megerse ne esnekmıs
anlamadım bıle
esım oldu dedı ınanmadım bı baktım gercekden olmus

sımdı 6 aylık kızım var
ben yendıysem ...

Ben anlamadim olayi. Aparat derken? Dusundugum seymi?

BENCEDE EN MANTIKLISI ADI ADIM GITME

ankarada reyyan özcan temizkan ile yendim ben istersen sende ara bi konuş fiyatıda öyle uçuk değil inan melek gibi bir insan bir görüş derim ben

Evliliğimi kurtaran yorumu yaptın sen.
Reyyan hoca ile aşmıştım 2,5 yıl önce.
Şuan 1.5 yasında bir oğlum var.
Üşenmedim aradım buldum yorumunu.
Teşekkür ederim. Allah bin değil on bin kez razı olsun.

Merhaba bende Ebru Zülfikaroğlu mu yoksa Reyyan Özcan Temizkan mı kararsızım Reyyan Özcan ne kadar ücret aldı birde kaç seansta bitirdi sizden fiyatı öğrensem kendimi ona göre ayarlayacağım tabiki arayıp kendim Bilgi alırım ama bütçemi çok aşarsa hiç aramak istemedim sizden Bilgi alayım dedim bir de kesin çözüm oldu mu

Merhaba bende Ebru Zülfikaroğlu mu yoksa Reyyan Özcan Temizkan mı kararsızım Reyyan Özcan ne kadar ücret aldı birde kaç seansta bitirdi sizden fiyatı öğrensem kendimi ona göre ayarlayacağım tabiki arayıp kendim Bilgi alırım ama bütçemi çok aşarsa hiç aramak istemedim sizden Bilgi alayım dedim bir de kesin çözüm oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…