Vajinismus Kabusum Oldu...

Okuyun sonuna kadar

Daha yeni üye oldum kusura bakmayın bilmiyordum alıntıya basacağım galiba
Ya istediğin gibi yazabilirsin canım ama kimin yazdığına cevap vermek istersen cevaplaya bas o kişiye bildirim gider görür mesajını diğer türlü kaynayabilir

Ben 1 yıldır hiçbir şey yaşayamıyorum doktora gitmeye karar verdik salı gunu randevumuz var insallah çok umutluyum.Evde ne yaparsan yap maalesef olmuyo uyusturucu krem egzersizler herseyi denedim.Gittigimde serinlede paylaşırım neler olduğunu. Söylenene göre 1 ayda tüm sorunlar gidiyormuş.Bakalim neler olacak..

MERHABA
BEN REYYAN HOCAYA 5 SEANS GITTIM AMA ILERLEMEDIM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ACABA? ŞÜKRAN HOCAYA GITSEM BENDE

Kesinlikle gidin 3 senasta çözüme kavuşursunuz instagrama Şükran çakmak yazın iletişim bilgileri çıkıyor zaten
Kızlar;
Nasıl üstü kapalı yazilir onu da bilemiyorum ama siz beni anlarsiniz. Şimdi ben doktora gittim orada bana çeşitli boylarda dilatörler yapıldı ve hepsini o an rahat aldim. Sadece bi baskı vs oldu. Bunlarin aynisini evde tek basima da yapmam gerekti ama asla yapamiyorum. Orda hocanin yardimiyla oluyor ama evde olmuyor. Sorum şu ben bu dilatorleri kendi kendime yapamadan iyilesemez miyim? Yani sizlere bu odevler verildi mi

Merhaba bende 1 senelik evliyim geçen hafta kurtuldum bu sikintidan. Harika bir doktor sayesinde.1 günde hemde. Dr.Murat Ulusoy alanında tek. Inanki senin yasadigin her şeyi bende yaşadım. Çok bekledik kendiliğinden olsun diye. Ama beklemek sadece zaman kaybetitiri. Bu bir hastalık bunu kabullenmem gerekir seni o kadar iyi anlıyorum ki.

MERHABA
BEN REYYAN HOCAYA 5 SEANS GITTIM AMA ILERLEMEDIM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ACABA? ŞÜKRAN HOCAYA GITSEM BENDE
Reyyan hoca parayı peşin alıyor diye biliyorum paranızı geri verdi mi iyileşemeyince siz? Aynı şekilde Uchiha kardeş sana da soruyorum

Ay canım bana yazmışsın zaten yeni görüyom kusura bakma

Parayı geri verme gibi bir durum söz konusu değil. Malesef son seansa gittim olmadı kaldı..
Hadi yaa ciddi mi ben başkalarıyla konuştuğumda bana %100 iyileşme garantisi olduğunu ve iyileşemezseniz paranızı geri verdiklerini söylemişlerdi ama şaşırdım gerçekten napıcam şimdi bilemedim

Hadi yaa ciddi mi ben başkalarıyla konuştuğumda bana %100 iyileşme garantisi olduğunu ve iyileşemezseniz paranızı geri verdiklerini söylemişlerdi ama şaşırdım gerçekten napıcam şimdi bilemedim
Yok ya zaten her gittiğimde 1 saat kesin bekledim kapıda. İçerde hasta var diye birşey demedim ama benim de o randevu saatine göre işim var yani.. hadi işi geçtim ama sevemedim işte böyle bekletilmek hoş değil çünkü..
ben araştırarak gittim herkes anne gibi abla gibi yazmış doğrudur onlara öyle davranmıştır belki ama çok yoğun çalışıyor belki de bu sebeple ilgi olmuyor. Zaten doktorun yaptığı şey ilk müzik açıyor 15 dk nefes egzersizi yap diyor gidiyor. Sonra geliyor kremler sürüp uyuşturucu sprey sıkıyor ıkınma egzersizi yap 10 diyor gidiyor geliyor. Dilatörü oraya yerleştiriyor bakmamı sağlıyor kendin yap diyor zaten orası uyuşuk olduğundan rahat yapıyosun ev ödevi veriyor bu yaptıklarını.. bu yani.. cinsel terapi almıyorsunuz bu yapılanları evde kendiniz veya eş yardımıyla bedavaya yapabilirsiniZ.. ben acıdıım verdiğim paraya yalan yok.. ziyan oldu yok zamanımızda gitmiştik

Merhaban bende konu basligi acacakken sizin actiginiz gordum ve sok icindeyim siz peki reyyan hocayi bizzat arayip veyahutta gidip tekrar yardim istediniz mi ..bende cok zor bir surec atlattim ve 5 sene ugrastim reyyan hocayi buldumve asla ucret bile konusmadik bana bir cok ucretsiz seans sagladi durumumuz cok iyi olmadigindan. Ve yapamadik ben yapamadigimi kendisine ilettim beni ucretsiz seansa tekrar aldi. Ve inanin bana benim su an evladim var Allah ondan razi olsun etimle kemigimle yemin ederim ki cok iyi bir doktor ve iyi bir insan cok acimasiz olmus yorumunuz bana kalirsa kendisino arayin size yardimci olacaktir . Hem sizde cozume ulasin sevgiler saygilar.

Gercekten size inanamiyorum para tuzagi demek nasil bir hitap sekli reyyan hoca kac hayata dokundu kac kisiye umit oldu haberiniz varmi hangi ozel muayene hanesi olan hekim bedava tedavo eder ! Ben kendisinetedavi oldum ve hayayim boyunca onun kadar naif anlayışlıinsan gormedim bir kac seasn fazladan almak zorunda kaldim parabile almadi hamile kaldim sayesinde allah razi olsun dogum ucretime bile indirim yapti ve kac kisi benim referansimla gitti memnun kaldi .istiyorsunuz ki devlet hastanesi gibi bedava olsun ! Orasi ozel bir klinik normal yani madem gitmeyip saglik ocagina gitseydiniz yorumunuz cok acimasiz ve yaralayici .iyi ki baslik acmadan bakmisim ve burayamemnuniyetimi yazmisim harika bir hekim beni ve nicelerino iyi etti Allahta onu muaffak etsin kendi beceriksizliginizi insanlara yikmayin iyigunler

Gercekten size inanamiyorum para tuzagi demek nasil bir hitap sekli reyyan hoca kac hayata dokundu kac kisiye umit oldu haberiniz varmi hangi ozel muayene hanesi olan hekim bedava tedavo eder ! Ben kendisinetedavi oldum ve hayayim boyunca onun kadar naif anlayışlıinsan gormedim bir kac seasn fazladan almak zorunda kaldim parabile almadi hamile kaldim sayesinde allah razi olsun dogum ucretime bile indirim yapti ve kac kisi benim referansimla gitti memnun kaldi .istiyorsunuz ki devlet hastanesi gibi bedava olsun ! Orasi ozel bir klinik normal yani madem gitmeyip saglik ocagina gitseydiniz yorumunuz cok acimasiz ve yaralayici .iyi ki baslik acmadan bakmisim ve burayamemnuniyetimi yazmisim harika bir hekim beni ve nicelerino iyi etti Allahta onu muaffak etsin kendi beceriksizliginizi insanlara yikmayin iyigunler

Herkesin memnuniyet anlayışı farklıdır.

Reyyan hocam benim en kıymetlilerimdendir.
Saygımda sevgımde sonsuzdur. Bizler gibi cok kısının hayatına dokunmus son derece naif sevgı dolu ve işinin ehli bir hekimdir.
Vajinismus tedavimi tamamladı, ablalık yaptı, gebeliğimde yoldaşlık yaptı, oğlumu kucağna ilk o aldı, gebelik sonrası bile halen daha her turlu seyı konusur danısırım kendısıne sıfır ego sıfır kibir.

Kac doktora gidip husrana ugramstm o karsıma cıkana kadar..

İnsanları bukadar kolay harcamayın yorum yaparken.
Reyyan hanım asla paraya kıymet vermez.
Ve senden alacagı 4 bın lıraya da ıhtıyacı olacak kadar müşkül bir durumda da asla değil.. Selametlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…