Tamamdır kime yazdığınızı alıntılamadığınız için konu sahibine gibi olmuşKonunun sahibine yazmadım ki ben üstte ki yorumları iyice okursan anlarsın
Uzme lutfen kendini... benimde 1 sene oldu ve seninle ayni durumdayim. Tavsiye verebilecek biri degilim. Sadece Lütfen öteleme oteledikten sonra insan yataga girmekten bile soğuyor. Benim eşim cok anlayisli bazen diyorum keske bu kadar anlayisli olmasaydi. Bu yüzden bir doktora görün. Ben biraz gec kalip seviye yukselttim su an 5. Asamadayim ve bundan sonrasi cok daha zor. Erteledikce daha olmadik korkulara kapılıyor beyin. Hem herkesin yaptigi birseyi niye yapamiyoruz bilmiyorum. Internetten arastirma. Kötü seyleri okuma. Aslinda yapsak su anki cektigimiz seylerin bosa oldugunu göreceğiz. Umarim tez vakit care bulursun ve buluruz.
Ya istediğin gibi yazabilirsin canım ama kimin yazdığına cevap vermek istersen cevaplaya bas o kişiye bildirim gider görür mesajını diğer türlü kaynayabilirDaha yeni üye oldum kusura bakmayın bilmiyordum alıntıya basacağım galiba
Ben 1 yıldır hiçbir şey yaşayamıyorum doktora gitmeye karar verdik salı gunu randevumuz var insallah çok umutluyum.Evde ne yaparsan yap maalesef olmuyo uyusturucu krem egzersizler herseyi denedim.Gittigimde serinlede paylaşırım neler olduğunu. Söylenene göre 1 ayda tüm sorunlar gidiyormuş.Bakalim neler olacak..Vajinismus Kabusum Oldu...
Çok zor bir durum. Yaşayan bilir arkadaşlar..
Ne yapmam gerekiyor nasil kurtulurum bu illeten bilmiyorum. Araştırıyorum sürekli kafa olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama is o asamaya gelince yapamiyorum. Kendimi cok kötü hissetmeye başladım artık.
Eşimin anlayış göstermesine bile tahammül edemez hale geldim. Bunalimdayim adeta. Önerileriniz varsa paylaşır mısınız?
Bu arada 4 aylık evliyim ama henüz hic birlikte olmadık her denememiz başarısızlık ile sonuçlanıyor.
MERHABADoktor reyyan kesinlikle para tuzağı kızlar çok pahalı ve beni tedavi etmedi geri yolladı o kolay hastalarla uğraşmak istiyor 1 gğn içinde halledip göndermek istiyor ankara da Şükran çakmaka tedavi oldum ben 2 kişi çalışıyorlar hem psikolog Hamiyet hoca hem şükran hoca kadın doğumcu fiyat olarak çok uygun 3 seansta bitiriyor benim çok ileri dereceydi sizin ki o kafar değilse bi seansa bile bitebilri
Kesinlikle gidin 3 senasta çözüme kavuşursunuz instagrama Şükran çakmak yazın iletişim bilgileri çıkıyor zatenMERHABA
BEN REYYAN HOCAYA 5 SEANS GITTIM AMA ILERLEMEDIMBANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ACABA? ŞÜKRAN HOCAYA GITSEM BENDE
MERHABA
BEN REYYAN HOCAYA 5 SEANS GITTIM AMA ILERLEMEDIMBANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ACABA? ŞÜKRAN HOCAYA GITSEM BENDE
Kızlar;Kesinlikle gidin 3 senasta çözüme kavuşursunuz instagrama Şükran çakmak yazın iletişim bilgileri çıkıyor zaten
Vajinismus Kabusum Oldu...
Çok zor bir durum. Yaşayan bilir arkadaşlar..
Ne yapmam gerekiyor nasil kurtulurum bu illeten bilmiyorum. Araştırıyorum sürekli kafa olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama is o asamaya gelince yapamiyorum. Kendimi cok kötü hissetmeye başladım artık.
Eşimin anlayış göstermesine bile tahammül edemez hale geldim. Bunalimdayim adeta. Önerileriniz varsa paylaşır mısınız?
Bu arada 4 aylık evliyim ama henüz hic birlikte olmadık her denememiz başarısızlık ile sonuçlanıyor.
Reyyan hoca parayı peşin alıyor diye biliyorum paranızı geri verdi mi iyileşemeyince siz? Aynı şekilde Uchiha kardeş sana da soruyorumMERHABA
Şükran hanım parmak egzersizi mi var yoksa dilatör müKesinlikle gidin 3 senasta çözüme kavuşursunuz instagrama Şükran çakmak yazın iletişim bilgileri çıkıyor zaten
Ay canım bana yazmışsın zaten yeni görüyom kusura bakmaDoktor reyyan kesinlikle para tuzağı kızlar çok pahalı ve beni tedavi etmedi geri yolladı o kolay hastalarla uğraşmak istiyor 1 gğn içinde halledip göndermek istiyor ankara da Şükran çakmaka tedavi oldum ben 2 kişi çalışıyorlar hem psikolog Hamiyet hoca hem şükran hoca kadın doğumcu fiyat olarak çok uygun 3 seansta bitiriyor benim çok ileri dereceydi sizin ki o kafar değilse bi seansa bile bitebilri
Parayı geri verme gibi bir durum söz konusu değil. Malesef son seansa gittim olmadı kaldı..Reyyan hoca parayı peşin alıyor diye biliyorum paranızı geri verdi mi iyileşemeyince siz? Aynı şekilde Uchiha kardeş sana da soruyorum
Hadi yaa ciddi mi ben başkalarıyla konuştuğumda bana %100 iyileşme garantisi olduğunu ve iyileşemezseniz paranızı geri verdiklerini söylemişlerdi ama şaşırdım gerçekten napıcam şimdi bilemedimParayı geri verme gibi bir durum söz konusu değil. Malesef son seansa gittim olmadı kaldı..
Yok ya zaten her gittiğimde 1 saat kesin bekledim kapıda. İçerde hasta var diye birşey demedim ama benim de o randevu saatine göre işim var yani.. hadi işi geçtim ama sevemedim işte böyle bekletilmek hoş değil çünkü..Hadi yaa ciddi mi ben başkalarıyla konuştuğumda bana %100 iyileşme garantisi olduğunu ve iyileşemezseniz paranızı geri verdiklerini söylemişlerdi ama şaşırdım gerçekten napıcam şimdi bilemedim
Gercekten size inanamiyorum para tuzagi demek nasil bir hitap sekli reyyan hoca kac hayata dokundu kac kisiye umit oldu haberiniz varmi hangi ozel muayene hanesi olan hekim bedava tedavo eder ! Ben kendisinetedavi oldum ve hayayim boyunca onun kadar naif anlayışlıinsan gormedim bir kac seasn fazladan almak zorunda kaldim parabile almadi hamile kaldim sayesinde allah razi olsun dogum ucretime bile indirim yapti ve kac kisi benim referansimla gitti memnun kaldi .istiyorsunuz ki devlet hastanesi gibi bedava olsun ! Orasi ozel bir klinik normal yani madem gitmeyip saglik ocagina gitseydiniz yorumunuz cok acimasiz ve yaralayici .iyi ki baslik acmadan bakmisim ve burayamemnuniyetimi yazmisim harika bir hekim beni ve nicelerino iyi etti Allahta onu muaffak etsin kendi beceriksizliginizi insanlara yikmayin iyigunlerYok ya zaten her gittiğimde 1 saat kesin bekledim kapıda. İçerde hasta var diye birşey demedim ama benim de o randevu saatine göre işim var yani.. hadi işi geçtim ama sevemedim işte böyle bekletilmek hoş değil çünkü..
ben araştırarak gittim herkes anne gibi abla gibi yazmış doğrudur onlara öyle davranmıştır belki ama çok yoğun çalışıyor belki de bu sebeple ilgi olmuyor. Zaten doktorun yaptığı şey ilk müzik açıyor 15 dk nefes egzersizi yap diyor gidiyor. Sonra geliyor kremler sürüp uyuşturucu sprey sıkıyor ıkınma egzersizi yap 10 diyor gidiyor geliyor. Dilatörü oraya yerleştiriyor bakmamı sağlıyor kendin yap diyor zaten orası uyuşuk olduğundan rahat yapıyosun ev ödevi veriyor bu yaptıklarını.. bu yani.. cinsel terapi almıyorsunuz bu yapılanları evde kendiniz veya eş yardımıyla bedavaya yapabilirsiniZ.. ben acıdıım verdiğim paraya yalan yok.. ziyan oldu yok zamanımızda gitmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?