Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zeytinyağı ile bende denedim ve yol kateddim kesinlikle ama cesaretim yoktu yapamadım artık beklemek istemedim belkide kısmet orda olması gerekiyomuş aslında azıcık dişini sıksaydın hiç Ağrı hissetmiyorsun ya KESK'e yardımcı olabilsek sana

kızlar ben 8 ay vajinismus problemi yaşadım eşimle en son boşanmaya karar verdik bir sürü doktor kegel egzersizi fln hiç bişey yapamadım ağır vajinismus olmuşum en son gittiğim doktor egzersizleri kendisi yaptı ve beni kurtardı şimdi bi bebeğim var Allah Yardımcıniz olsun yaşamayan bilmez kendinize dikkat edin canlar

Merhaba kaderdaşlarim.bende 2 yıldır evliyim ve hala birlikte olamadık.
İşin en aci yanida 1.5 yil boyunca hicbirsey yapmadan sadece ağladım,sizladim dua ettim.egzersizleri ben yapamam diye kendime bahane uydurdum sürekli,ama artik kendime geldim ve basarmak istiyorum.
Bir gece burda yazilanlari okudum okudum yataktan kalktim aldim elime aynayi,zeytin yagini kararttim gözümü ve denedim.allahta yardimcim oldu ilk denemede parmagimi hic zorlanmadan aldim.inanamadim ve o gece sevincten uyuyamadim bile.
Şerce,işaret,orta parmak hepsini gun gun kademe kademe denedim ve allaha Şükür başardım.ama iki parmagi alamıyorum cok zorlaniyorum aciyor ve devam edemiyorum.iki parmagi sadece bir bogum sokabildim ama onada şükürler olsun.ben oraya bile dokunmayan biriydim sjmdi en azindan rahatca parmagimi alabiliyorum.
Peki neden iki parmak alamiyorum acaba,sizde zorlandinizmi bunu ilk yaptığınızda.

SELAM CANIM BENDE BİRAZ İLERLEME VAR ACIYA SABREDİYORUM DENEMELERDE İNŞALLLAH BAŞARICAM ANESTOL POMAD KULLANICAM BİDAHAKİ DENEMEMDE İNŞLLAH BİRAZ ACIYI HAFİFLETİR.
süpersin.. eşli denemeye gecmeden öncede mumla çalış dairesel haraketlerle vajinanı genişlet sonra eşin yanaşsın.. bak gör cup dıye gırecek.. sende "Allah allah bumuymuş yawww " diyeceksin :)

ay gercekten sanki beni anlatıomuş..

Günaydın Hanımlar

Başarmayı kafaya koyup gayret ederseniz yapamayacağınız hiç bir şey yoktur.

Başlamak başarmanın yarısıdır unutmayın :)

Her zaman yanınızda ve sizlerleyiz elimizden geldiğince, çünkü aynı yollardan geçtik, aynı acıları çektik.

Gunaydinlar arkadaslar. Artik anladimki bu hastalik erteleme hastaligi resmen. Surekli erteliyorum dun denicektik yine bosver bugun denemeylm dedim. Surekli erteleme pesindeyim. Buun deniceksek sabahtan benim korkularm hayallerm basliyo. Butun gun diken ustunde gibi oluyorum.napicam ben yaaa

Günaydın arkadaşlar bu gece eşim de problem olmadı sertleşmeyi koruyabildi çok şükür hatta onu beklerken bende egzersiz yaptım parmakla işaret ve serçe parmağını iki boğum alabiliyorum ama iki parmak da zorlanıyorum bir boğum ancak... Sonra eşim geldi denedik pp. Nin başı giriyo dedi ben inanamadım dokun bak dedi inanmam için evet gerçekten de girmiş.... Ama ilerisi gelmedi ıkınmaya çalıştım pek beceremedim mi acaba bu seviyedeyim tavsiyenize ihtiyacım var

ÇOK HAKLISIN CANIM erteleme ve öteleme sorunudur bu, korkunuz cesaretinizin önüne geçiyor. Kendinize bunu yapmayın. Tutun bir ucundan başlayın lütfen. Mutlaka birinde olmazsa birinde olur.
Denemeden bunu düşünerek yenemeyiz. Her denemede bir şey öğreniriz

Çok güzel bir ilerleme canım. tebrik ederim. bir hamle kalmış. Ikınıp nefes alsan bir cesaretle gerisi gelecek emin ol. sende parmak egzersizi yaparken zeytin yağ sürsen için yağlanır daha kolay olur ve devamı gelir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…