- 20 Mart 2012
- 960
- 1.038
- 313
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.381
Benim egzersiz geçmişimde var ama zeytinyağı ile Yendim çok şükürSen Nasıl yendin ??
Yani sonuç olarak ayrılmıyorsunuz değil miMuayene bile olurken zorlandım yapamadm ordaki bi hastaya konuştum oda iyilesemedigini söyledi.
Ama siz tedavi olabildiyseniz çok iyi
3 gün ayrı kaldık sonra konuştuk baristik artk doktora falan gitmek istemiyorum kendim yenmek istiyorumYani sonuç olarak ayrılmıyorsunuz değil mi
ohh şükürler olsun: ) sen de yapacaksın herkes yapacak ve artık kimse bunu yaşamayacak inşallah3 gün ayrı kaldık sonra konuştuk baristik artk doktora falan gitmek istemiyorum kendim yenmek istiyorum
süpersin.. eşli denemeye gecmeden öncede mumla çalış dairesel haraketlerle vajinanı genişlet sonra eşin yanaşsın.. bak gör cup dıye gırecek.. sende "Allah allah bumuymuş yawww " diyeceksin :)SELAM CANIM BENDE BİRAZ İLERLEME VAR ACIYA SABREDİYORUM DENEMELERDE İNŞALLLAH BAŞARICAM ANESTOL POMAD KULLANICAM BİDAHAKİ DENEMEMDE İNŞLLAH BİRAZ ACIYI HAFİFLETİR.
parmakla bana cok itici geliodu ben mesela mumla egzersiz yaptım daha rahat oluyo..sende öyle deneBende 4 aydır evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum çok doktora gittim bi sonuç alamadım artk ne yapıcami bilmiyorum parmak egzersizi hiç yapamiyorum
ay gercekten sanki beni anlatıomuş..Kızlar bişey okumuştum bilmiyorum ne kadar doğru ama kendimi buldum yani inandım. Çok şükür Yendim ben ama bu hastalığı yaşayanlar genelde 13 yaşında genç kız gibi ruhlu olanlar kendinin kadın olduğunu hissetmeyenler ve eşlerini de kendileri gibi seçenlermiş. Eşleri de bu yüzden anlayışlı olurmuş. Kendime bakınca doğruluk payı buldum ben ya siz???
Gunaydinlar arkadaslar. Artik anladimki bu hastalik erteleme hastaligi resmen. Surekli erteliyorum dun denicektik yine bosver bugun denemeylm dedim. Surekli erteleme pesindeyim. Buun deniceksek sabahtan benim korkularm hayallerm basliyo. Butun gun diken ustunde gibi oluyorum.napicam ben yaaa
Günaydın arkadaşlar bu gece eşim de problem olmadı sertleşmeyi koruyabildi çok şükür hatta onu beklerken bende egzersiz yaptım parmakla işaret ve serçe parmağını iki boğum alabiliyorum ama iki parmak da zorlanıyorum bir boğum ancak... Sonra eşim geldi denedik pp. Nin başı giriyo dedi ben inanamadım dokun bak dedi inanmam için evet gerçekten de girmiş.... Ama ilerisi gelmedi ıkınmaya çalıştım pek beceremedim mi acaba bu seviyedeyim tavsiyenize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?