Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selam bnde hala yenemedim ama artik kirkmuyorum sizlerden ricam esimin sertkesme sorunu icin cozum cunku cok deneme yapamuyoruz sadece bir kere ezel90 arkadasa yazdim yanit bekliyorum ama bilen varsa 2 gun tatilde bolca deneme yapmak istiyorum simdiden herkese cok tesekkurler

Slm cnm..bende senin gibi hamile kaldim ve dogum yaptim.dogumdan sonra asmam gerektigini soylemisti doktorum..ki oyle de oldu egzersizle yendim..zaten 6.ay'indaymissin son aylarda yasak olacak cinsel iliski bn bekle dogumu derim

Slm cnm..bende senin gibi hamile kaldim ve dogum yaptim.dogumdan sonra asmam gerektigini soylemisti doktorum..ki oyle de oldu egzersizle yendim..zaten 6.ay'indaymissin son aylarda yasak olacak cinsel iliski bn bekle dogumu derim
Şimdi yasak değil deneme yapin bir iki ay dedi yapamazsam zaten erteleyecem mecbur peki doğumun nasıl oldu

Şimdi yasak değil deneme yapin bir iki ay dedi yapamazsam zaten erteleyecem mecbur peki doğumun nasıl oldu
Epudral sezeryanla dogum yaptim..yine dogursam oyle dogururum cok rahatti..vajinismuslu birinin normal dogurmasi imkansiz gibi birsey zaten bence..madem bir kismini aliyorsun egzersiz yap bol bol ben oyle yendim aparatla

Epudral sezeryanla dogum yaptim..yine dogursam oyle dogururum cok rahatti..vajinismuslu birinin normal dogurmasi imkansiz gibi birsey zaten bence..madem bir kismini aliyorsun egzersiz yap bol bol ben oyle yendim aparatla
Benim ailem kimse bilmiyor vajinusmuslu olduğumu sezeryan olunca da önceden alttan muayene yapıyorlar mı?

Benim ailem kimse bilmiyor vajinusmuslu olduğumu sezeryan olunca da önceden alttan muayene yapıyorlar mı?
Bnmde kimse bilmiyordu..drla konus durumu anlat.alttan hic muayene olmadim hamileligim boyunca hastaligimi yendigim zaman oldum dogum ve egzersizle ilgili.sorularin varsa ozelden yazabilirsin

Bende 4 aydır evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum çok doktora gittim bi sonuç alamadım artk ne yapıcami bilmiyorum parmak egzersizi hiç yapamiyorum

Bende 4 aydır evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum çok doktora gittim bi sonuç alamadım artk ne yapıcami bilmiyorum parmak egzersizi hiç yapamiyorum
Canım inan yapamayacak birşey yok kulak çöpü denedin mi bilmiyorum ama onunla başla olsun cesaretini arttıracak ve yavaş yavaş ilerlesin inşallah. Bayanlar bir yerde okumuştum kalbimizin görevi atmak ve biz hiçbirşey acı duymuyoruz, kulağımız duyuyor gözümüz görüyor acı duymuyoruz çünkü onların görevi bu, işte vajina da görevini yaparken acı duymuyoruz. Bu cümle bana ışık oldu ve bunu bilinçaltıma da inandırdım ve olduu siz de inanın. Oluyor :)

Ben burada yazılanları çok okudum ve cesaretlendim en azından korkularım azaldı fikir aldım bu bile iyi geldi
Ben Süleyman eserdag sayesinde yendim tedavi sistemi üç günde garanti yorumları okudum evliliğim bir yılını doldurmadan gittim aslında ben vajinusmus bile değildim diyordum korkum yoktu ama ağrıyacak düşüncesi vardı aslında vajinusmus varmış bende oradaki tedaviyle zaten anlıyor insan sadece inanman lazım kendine güven aşacaksın ve doktor doktor para harcama ya kendin egzersiz yap yada maddi imkan varsa Ankara'ya o doktora git benden tavsiye

Kızlar bişey okumuştum bilmiyorum ne kadar doğru ama kendimi buldum yani inandım. Çok şükür Yendim ben ama bu hastalığı yaşayanlar genelde 13 yaşında genç kız gibi ruhlu olanlar kendinin kadın olduğunu hissetmeyenler ve eşlerini de kendileri gibi seçenlermiş. Eşleri de bu yüzden anlayışlı olurmuş. Kendime bakınca doğruluk payı buldum ben ya siz???

Canım Yendim ben 2 yıl sonunda ama hep merak etmiştim ücreti ne kadar diye, beklediğime değmiş mi diye soruyorum cevap verirsen sevinirim

Canım Yendim ben 2 yıl sonunda ama hep merak etmiştim ücreti ne kadar diye, beklediğime değmiş mi diye soruyorum cevap verirsen sevinirim
Ücret de eşimi 2000 tl den başlıyormuş bakarız olmadı döneriz diye götürdüm :) ama 3000-6000 arası fiyat veriyorlar bende 4.500 dedi ve bir tl bile düşmedi müşteriye doymuş galiba eeee haklı sistemi harika hiç başarısız olmamış Hakkı ya bugün olsa yine verir giderdim

Gittim muayene olurken zorluk çektim kendimi kastım yine doktorda eşime kendine güvenimiyor böyle tedavi edemem dedi esimde iyice kızdı boşanmak üzere geldik o doktora gittikten sonra benim için herşey daha kötü oldu

Can'ım yas çok üzüldüm eşlerin anlayışlı olması lazım ama ya sonuçta sadece bayanla ilgili bir durum asla değil ilk gece erkekler bize bu kadar müsamaha göstermeseydi belkide bu seviyelere gelmeyecekti korkumuz. Hatta bir çok doktorun yazıları var bu hastalık erkeklerin bilgisizliği ve güvensizliği ile oluşuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…