- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.401
Canım bu benim için çok önemli bir şey di çünkü bu kadar yaklaşmasına izin vermiyordum eşimin çok şükür... Zeytin yağı ile yaptık zaten sizlerden okumuştum zeytin yağını böyle ilerlemişken artık olsun istiyorum ıkınmaya çalıştım ama sanki acayip bir baskı oldu orda hareket ettirerek içime almaya çalışıncada hemen geri çıkıyo başı p. Nin bu arada ben yatık ve ayaklarımı karnıma çekik pozisyondaydım allahım ne olur olsun artıkÇok güzel bir ilerleme canım. tebrik ederim. bir hamle kalmış. Ikınıp nefes alsan bir cesaretle gerisi gelecek emin ol. sende parmak egzersizi yaparken zeytin yağ sürsen için yağlanır daha kolay olur ve devamı gelir canım.
canım çok güzel ilerleme sen sonlara gelmişsin canının yanacagını düşündüğünden kasmış olabilirsin. bundan sonraki evre en kolayı kendini rahatlaştır bir sonraki denemen öncesi bir duş al bide kas gevşetici iç bunlar senin rahatlamanı sağlar korkularını yendiğinde başarıcaksın. mesela eşin tam ilerlerken başka konular hakkında konuşup kafanın dağılmasını sağla eşinde yavaş yavaş ilerlesin acı diye düşündüğün senin korkuların birçok kişi olduğunu bile farketmiyo başardığının bile farkına varamıyor çünkü başarması için büyük bi acı çekmesi lazım ya :) canının yandığını düşündüğünde ger çekilme o pozisyonda kalın ve denemeye devam edin burdaki birçok kişi buna bende dahil bu şekilde yendik :)Canım bu benim için çok önemli bir şey di çünkü bu kadar yaklaşmasına izin vermiyordum eşimin çok şükür... Zeytin yağı ile yaptık zaten sizlerden okumuştum zeytin yağını böyle ilerlemişken artık olsun istiyorum ıkınmaya çalıştım ama sanki acayip bir baskı oldu orda hareket ettirerek içime almaya çalışıncada hemen geri çıkıyo başı p. Nin bu arada ben yatık ve ayaklarımı karnıma çekik pozisyondaydım allahım ne olur olsun artık
canım ya üzüldüm inşallah yenersin istediğin yardımı yaparız biz canım sormak istediklerini sorabilirsin erkekler bayanlar kadar duygusal değil ve onlar için birliktelik aşırı derecede önemli evliliği bile buna bağlıyolar ve ondan dolayı davranışları değişiyo bunu hepimiz yaşadık ama adım atmaya çalıştığını gördüklerinde sana en büyük desteğide oluyolar bunu unutma canın acıyacak diye birşey yok yaşamadığımız birşeyin aıyacağına neden inanıyoruzki dimi acımıyacak acı bizim kafamızda kurduğumuz bir olgu sen istemeden kimse yardım edemez sana tatlım. sen inan biz sana yardım ederiz. ben başarıcam dedikten sonra 1 haftada yendim ve kimseden yardımda almamıştım egzersizde yapmamıştım.3 gün ayrı kaldık sonra konuştuk baristik artk doktora falan gitmek istemiyorum kendim yenmek istiyorum
Çok teşekkür ederim canım sanada yardımcı olan herkese de inşallah olacak ama dediğin gibi aslında girdiğini farketmeyecem hatta benim ıslaklığım zeytin yağını geçti dün gece bi aşsam şu acıyacak korkusunu hiç farketmeyecem tamamı girecek de iştecanım çok güzel ilerleme sen sonlara gelmişsin canının yanacagını düşündüğünden kasmış olabilirsin. bundan sonraki evre en kolayı kendini rahatlaştır bir sonraki denemen öncesi bir duş al bide kas gevşetici iç bunlar senin rahatlamanı sağlar korkularını yendiğinde başarıcaksın. mesela eşin tam ilerlerken başka konular hakkında konuşup kafanın dağılmasını sağla eşinde yavaş yavaş ilerlesin acı diye düşündüğün senin korkuların birçok kişi olduğunu bile farketmiyo başardığının bile farkına varamıyor çünkü başarması için büyük bi acı çekmesi lazım ya :) canının yandığını düşündüğünde ger çekilme o pozisyonda kalın ve denemeye devam edin burdaki birçok kişi buna bende dahil bu şekilde yendik :)
süpersin. canımcım inan aslında vücudun olacak bu iş diyo ama sen olmayacak diyosun evet duygularını kontrol edemiyo insan ama bunlar hep kulaktan dolma bilgiler ve birçok insanın abartması yüzünden yani ben kendimi çok kasmıştım ve ilk girişte canım çok acımıştıki sadece p.. başı girmişti devamında daha çok acıyacak deyip bırakmıştım.tabi eşimle kavgalar benim ağlamalarımda cabası sonra ne olacaksa olsun ben böyle hergün acı çekiyorum dedim sonra denemeleride kafamda canlandırdığımdan dolayı hissettiğim acı olmadı eşim çok güldü hatta yani sana dokunmadım tepkini ölçmüştüm ama acıyo diyosun diye sonra eşime ne olursa olsun bitecek bu durmak yok dedim ve eşim beni yönlendirdi kasıldığım zaman bana sorular sordu kafam dağıldı ve rahatladıkça denemeye devam etti ve olduğunu ben farketmedim bile eşim oldu diyo ben hala yok daha olmamıştır diyodum. ve o kadar düşünüp kendimi yıprattığım boşunaymış demiştim. sende canın acıdığında veya girme engellendiğinde denemeyi bırakma eşinle birazkonuş kafan dağılırke eşin yavaş yavaş girmeye çalışsın böylece daha çok başarırsın canım:)Çok teşekkür ederim canım sanada yardımcı olan herkese de inşallah olacak ama dediğin gibi aslında girdiğini farketmeyecem hatta benim ıslaklığım zeytin yağını geçti dün gece bi aşsam şu acıyacak korkusunu hiç farketmeyecem tamamı girecek de işte
İlk defa ağlamadım dün gece eşim de mutlu oldu ağlamadın olmadı diye hayırdır dedi bende bugün olmadı yarın olur niye ağlayayım dedim
İnşallah bende yeneceğim canım ya dua edin bizleresüpersin. canımcım inan aslında vücudun olacak bu iş diyo ama sen olmayacak diyosun evet duygularını kontrol edemiyo insan ama bunlar hep kulaktan dolma bilgiler ve birçok insanın abartması yüzünden yani ben kendimi çok kasmıştım ve ilk girişte canım çok acımıştıki sadece p.. başı girmişti devamında daha çok acıyacak deyip bırakmıştım.tabi eşimle kavgalar benim ağlamalarımda cabası sonra ne olacaksa olsun ben böyle hergün acı çekiyorum dedim sonra denemeleride kafamda canlandırdığımdan dolayı hissettiğim acı olmadı eşim çok güldü hatta yani sana dokunmadım tepkini ölçmüştüm ama acıyo diyosun diye sonra eşime ne olursa olsun bitecek bu durmak yok dedim ve eşim beni yönlendirdi kasıldığım zaman bana sorular sordu kafam dağıldı ve rahatladıkça denemeye devam etti ve olduğunu ben farketmedim bile eşim oldu diyo ben hala yok daha olmamıştır diyodum. ve o kadar düşünüp kendimi yıprattığım boşunaymış demiştim. sende canın acıdığında veya girme engellendiğinde denemeyi bırakma eşinle birazkonuş kafan dağılırke eşin yavaş yavaş girmeye çalışsın böylece daha çok başarırsın canım:)
ayy canim benim kendimde seni resmen seni gordum.bende 2.5 yil hic bisey yapmadim.sonra gun gun ilerledim.2 parmagini kus isareti yaparak ilerlemeye calis inan olucak.bende parmaktan aparata gectim canimMerhaba kaderdaşlarim.bende 2 yıldır evliyim ve hala birlikte olamadık.
İşin en aci yanida 1.5 yil boyunca hicbirsey yapmadan sadece ağladım,sizladim dua ettim.egzersizleri ben yapamam diye kendime bahane uydurdum sürekli,ama artik kendime geldim ve basarmak istiyorum.
Bir gece burda yazilanlari okudum okudum yataktan kalktim aldim elime aynayi,zeytin yagini kararttim gözümü ve denedim.allahta yardimcim oldu ilk denemede parmagimi hic zorlanmadan aldim.inanamadim ve o gece sevincten uyuyamadim bile.
Şerce,işaret,orta parmak hepsini gun gun kademe kademe denedim ve allaha Şükür başardım.ama iki parmagi alamıyorum cok zorlaniyorum aciyor ve devam edemiyorum.iki parmagi sadece bir bogum sokabildim ama onada şükürler olsun.ben oraya bile dokunmayan biriydim sjmdi en azindan rahatca parmagimi alabiliyorum.
Peki neden iki parmak alamiyorum acaba,sizde zorlandinizmi bunu ilk yaptığınızda.
canımcım inan bende aynı şeyi senin yazılarını okuyorken hissediyorum. ya bide benim canım çok tatlıdır öyle canım acır diye çok tedirgin olurum. ama şunu anladım ya herşey kafada bitiyo. eşime inanmadım yok yok benim canım daha acımadı olmamıştır diye :) ya bana ne güldü bide keşke o zaman bu sayfayı keşfedebilseydim kimseyede bişey diyemiyorum. ama yapıcam dedim ve yaptım. inşallah bizim gibi başarırlar tatlım :) kendimi inandırmamın en büyük etkisi ise eşimle aramın bunun yüzünden kötü olması inşallah bu dertten herkez kurtulur tatlım. sende gerçekten pozisyonları çok güzel anlatıyosun bence çok etkili pozisyonlarhycnlprnss canım çok güzel yönlendiriyorsun :) Tebrik ederim seni.
Hissetmedik bile dimi. Beynimize acıyı o kadar çok yükledik ki başarınca, acı olmayınca inanamıyor insan haklısın.
-Hani acımadı yani olmadı mı yoksa diyoruz.
Adam oldu diyor
- yok olmamıştır diyoruz.
Herkes aynı şeyleri yaşıyor.
Sanki ben yazmışım gibi okuyorum her seferinde :)
tabiki canım ederiz. sizden istediğimiz en önemli şey başarıcağınıza inanmanız ve asla pes etmemeniz. yürümeye başlayan bebekler gibi hergün bir adım ve sonunda koşma başarı :):)İnşallah bende yeneceğim canım ya dua edin bizlere
hemen eşli denemye geçmeyin ben o hatayı cok yaptım.. sen bugunden egzersizlere başla .. ya parmakla yada mumla.. hangısı senın için daha kolay gelıosa ... sonrasında yardım ederız :)Gunaydinlar arkadaslar. Artik anladimki bu hastalik erteleme hastaligi resmen. Surekli erteliyorum dun denicektik yine bosver bugun denemeylm dedim. Surekli erteleme pesindeyim. Buun deniceksek sabahtan benim korkularm hayallerm basliyo. Butun gun diken ustunde gibi oluyorum.napicam ben yaaa
inan bana dönmezsin.. hatta ilkinden daha cabuk gırecektır.. :)Günaydın.ben tamamını içime almıştım ama sonra esim şehir dışına çıktı bir hafta sonrada ben adet oldum Bugün 3.gün yani 20 gün falan geçiyo aradan umarım başa dönmem
evet kız var doktora gıttım vıtamın hapı ve inafolic verdı inşallah bu ay hamıle kalırım.. adetlıyken felan hormon testı yaptırdım eşim spermlerını verdı inşallah bı sorun yoktur.. bende sadece küçük bi kist vardı onun içinde fitil yazmıstı inşallah kıst de gıtmıstır :) pazartesi tekrar doktora gıdecem hem kıste bakacak hemende tahlıl sonuclarını konusacaz :) duaa edınn kızzzz
hemen eşli denemye geçmeyin ben o hatayı cok yaptım.. sen bugunden egzersizlere başla .. ya parmakla yada mumla.. hangısı senın için daha kolay gelıosa ... sonrasında yardım ederız :)
evet kız var doktora gıttım vıtamın hapı ve inafolic verdı inşallah bu ay hamıle kalırım.. adetlıyken felan hormon testı yaptırdım eşim spermlerını verdı inşallah bı sorun yoktur.. bende sadece küçük bi kist vardı onun içinde fitil yazmıstı inşallah kıst de gıtmıstır :) pazartesi tekrar doktora gıdecem hem kıste bakacak hemende tahlıl sonuclarını konusacaz :) duaa edınn kızzzz
Bende burda okuduklarım dan sonra biraz olsun cesaretlendim.canım ya üzüldüm inşallah yenersin istediğin yardımı yaparız biz canım sormak istediklerini sorabilirsin erkekler bayanlar kadar duygusal değil ve onlar için birliktelik aşırı derecede önemli evliliği bile buna bağlıyolar ve ondan dolayı davranışları değişiyo bunu hepimiz yaşadık ama adım atmaya çalıştığını gördüklerinde sana en büyük desteğide oluyolar bunu unutma canın acıyacak diye birşey yok yaşamadığımız birşeyin aıyacağına neden inanıyoruzki dimi acımıyacak acı bizim kafamızda kurduğumuz bir olgu sen istemeden kimse yardım edemez sana tatlım. sen inan biz sana yardım ederiz. ben başarıcam dedikten sonra 1 haftada yendim ve kimseden yardımda almamıştım egzersizde yapmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?