Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncesinde egzersiz yaptım sonra eşimle denedim. girişe yerleştirdim elimle sonra oturmaya çalışır gibi ıkındım ittim çığlık attım eşim giriyor dedi kendimi çekmedim. oturcasına ıkındım. dzlerim ağrıdı ama pes etmedim sonuç mutluluk. bol zeytin yağı sürmüştüm. anlamadım hepsinin girdiğini.

Ben yonunu syle ayarladm esim yere yatti bn yuzune sirtmi dondm oyle denedm penis yukari dgru egmli zaten burda biri yazmsti aynen onjn dedgi gbi denedm oldu

Ben yonunu syle ayarladm esim yere yatti bn yuzune sirtmi dondm oyle denedm penis yukari dgru egmli zaten burda biri yazmsti aynen onjn dedgi gbi denedm oldu

Evet bende düşününce sırtım dönük olsa daha kolay olur gibi geldi. Zaten alttayken yarısını almıştım alt daha zor diyorlar da bana çok zor gelmedi bir de üstte deneyeyim belki olur bu sefer. Teşekkürler

Bir de öyle deneyeceğim canım teşekkürler

a
aynen benim dusuncelerimi yazmissin canim.heyecanla hastaligimin bitmesini bekliyorum

Kızlar sizi cok iyi anlıyoruz bizlerde o yollardan gectik.. bende asla yapamıcam diyordum. .size bir kucuk tüyo vereyim o an da eminim hepiniz eşinize acıyo tamam yeter diyorsunuz ya hani Sakın bırakıp kalmayın ve kendınıze hyr kalkma acımıyo dıye sesli soyleyın hatta ben hep denerken kaçıyordum olmuyordu sonucunda bunu dedim ve asla kalkmıcam bitecek dıye telkin ettim ve oldu

evet sesli konuşun kendi kendinize. hatta Tarkan'nın gel gel gel güzelim gel gel hiç acımıcak parçasını açın :) Kendinizle dalga geçin bu acı durumu trajik duruma çevirin. ben kendimle dalga geçer olmuştum artık. Hatta sinir krizlerim ağlayarak değil gülerek geçiriyordum. Benim haliyeti ruhiyem buydu.

MERHABA CANLAR NASILSINIZ ? VALLA BU PSİKOLOJİYLE PEK İYİ DEĞİLİM BEN AMA SİZİ BİLMİYORUM ARTIK SINIRLARDA YAŞIYORUM İNŞALLAH İYİSİNİZDİR ...

ZUZUKU HARİKASIN CANIM...

İNŞALLAH BİZLERDE YENİCEZ BU DURUMU KURTULUCAZ HAYIRLISIYLA RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN YENEN ARKADAŞLARDA BİZLERE BAŞARMALARINDA YARDIMCI OLAN DETAYLARI PAYLAŞIRSA DAHA COK SEVINICEM SÜREKLİ YAZIYORLAR ALLAH RAZI OLSUN HER DETAYA KADAR

SELAM CANIM BENDE BİRAZ İLERLEME VAR ACIYA SABREDİYORUM DENEMELERDE İNŞALLLAH BAŞARICAM ANESTOL POMAD KULLANICAM BİDAHAKİ DENEMEMDE İNŞLLAH BİRAZ ACIYI HAFİFLETİR.[/QUO
denemeye bile korkan ben aylar sonra deneme yaptim ve bas kısmını alabildim bu da biseydir benim icin bence sende devam et iliskidn korkrmayi birak deneme yapacak cesaretim yoktu benim esimle de bu yuzden hep kotuydu aramiz ama dun bi adim attigim icin cok mutlu oldu o da en azindan umutluyuz ikimizde insallah devami gelecek Allah izniyle diyoruz cabaladiginizi eslerimizin gormesi gerekiyo denemelerden kacarak ben cok hata ettim sende devam et

kızlar ilk olarak şunu düşünelim BEN VAJİNİSMUS DEĞİLİM BUNU YAPAMAMAMIN TEK NEDENİ KORKULARIM. VE EN ÖNEMLİSİ KORKULARIMIN HAYATII EVLİLİĞİMİ ETKİLEMESİNE İZİN VERMİYCEM!!!

Cinsellik hep utanılan ve kimsenin anlatmadığı birşey olduğundan evlendiğinizde bunu tüm detaylarıyla farketmeniz korkmanıza sebep veriyo. düğün günü akşam olduğunuzda aklınıza gelen canım ne kadar çok yanıcak acaba oluyo. e böyle düşününcede yapamamamız kadar normal birşey yok.

en önemli unsur bunu yenmeye ne kadar inanıyoruz. Biz eğer inanmazsak kimse bize yardım edemez. İlk olarak eşinizi tanıyın yani birbirinizin vücudunuzu kendi vücudunuz gibi görmeye çalışın.

evet erkekler bizim kadar duygusal olmuyor olmadığında zaman içerisinde agresif yada evlilikte olumsuz durumlar ortaya çıkarabilir bu soru sadece sizinmiş gibi kendi başınıza çözmeye çalışmayın bu eşinizle birlikte sizin çözmesi gereken bir durum.

ve inanın beraber hareket ettiğinizde daha güçlü ve kararlı olursunuz. Eşinizin size olan davranışı değiştiği için daha rahat hareket edeceksiniz. hatta birbirinizi güçlendireceksiniz.

İlk denemede olacak diye birşeyde yok kademe kademe ilerleyin birbirinizin vücudunu tanıyın egzersizleri eşinizin yapmasına izin verin böylelikle beyniniz sizden başkasının yaptığı egzersizle girişin olabildiğini kavrar ve kendinizi rahatlarsınız her denemenizde emin olun bir adım daha ilerlersiniz. nasıl bir olayı ilk yaşadığımızda korkup çekiniriz ama devamlı olduğunda normal gelir her attığınız adımda bir önceki gözünüzde büyüttüğünüz adım sıze sıradan gelicek.

Şunu unutmayın vajina içerisindeki o duvar dediğiniz sizin korkularınız. ve denemeye bile cesaret edemediğiniz zamanki ruhsat acınız, yaptığınızda olacağını düşündüğünüz acıdan bin kat daha fazla. o yüzden BUNU BAŞARICAM deyip inanın lütfen ondan sonra zaten istediğiniz yardımı buradaki herkez yapar. :)

Çok güzel ifade etmişsin tamda bu

aynı ben
egzersiz yapmadan cesareti bekliyorum bir umutla.
korkuyorum orasının yırtılacağı gibi bir cok korku sarıyor içimi, beynimi

off umutla bekliyorum, ZUZUKU nun dediği gibi denicem bu hafta sonu, bol zeytin yağı ile bakalım hayırlısı olsun ve bitsin bu çile

Merhaba arkadaslar. İki aydir evliyiz hala iliskiye giremedik vajinusmusmym bilmiyorum. Anotmk bi bozukluk varmi diye doktora gittim bakti bi sorun yok dedi. Ama cok zor oldu muayene benim icin kendimi cok kastim. Yani benim huylarim var vucudumun nerdeyse genelinden gidiklaniyorum. esim bu durumdan mizdarip zaten ama yavas yavas aşıyorum. Adetim yeni bitti ve yine denemelere baslicaz. Nolur destek olun. Ben egzersiz falan yapmadim yapamamda. Denedim o bolgeme dokunca huylaniyorum daha dogrusu orda bi et parcasi var ona dokununca huylaniyorum. Yani nolur bana gaz verin ben korkuyorum kasmiyorum kendimi. İslanmam flan oluyo hersey nornal ama O esnada diyorumki o p... Buraha nasil gircek hayir hayir o asla girmez cok buyuk. Denerken bile ay birak canm.acidi diyorum ama yok oyle bisey. Ben zaten cesaretli biri degilim korkuyorum o sey girince nasil bi duygu olcak aman allahim olecekmiyimm yardimmmm

Bende o sey girse ölürüm saniyorum ya. Icerde bi delik varya penis ucu oraya degip gerilirken itiyorum ve ilerleyemiyoz 2 ay olmus senin insallah gecer hemen ben 10 aydir bu sekildeyim insanda psikoloji kalmiyor.

Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum ama yardıma ihtiyacım var çok ihmal ettim bu sorunumu. Ben tam birleşme olmadan hamile kaldım altıncı ayıma girecem doğumdan önce bu sıkıntı bitsin istiyorum nasıl olacak bilmiyorum hamileliğin ilk başında doktor cinselliği yasakladı diye hiç yapmadık şimdi de başı yine giriyor gerisi gelmiyor istem dışı kendimi kasıyorum aslında korku değil bu gevşeme de yapamıyorum eşimde yoruldu tamam canım boşver canın sağolsun diyor öyle kalıyor ama canıma tak etti kegelde yapsam ilerleyemiyoruz hala kızım ve hamileyim bu daha ilginç ne yapacam hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…