- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.341
Doktorumda öyle dedi hatta eşin oturur pozisyonda olsun dedi. Kontrol sende olursa çok daha kolay olur dedi bende hiç üstte denemedim ya acaba daha mı kolay olur sizlere sorayım dedim:) Yönünü üstte nasıl ayarladın zor olmadımı
ben canım eşime sırtım dönüktü evet :)Ben yonunu syle ayarladm esim yere yatti bn yuzune sirtmi dondm oyle denedm penis yukari dgru egmli zaten burda biri yazmsti aynen onjn dedgi gbi denedm oldu
Ben yonunu syle ayarladm esim yere yatti bn yuzune sirtmi dondm oyle denedm penis yukari dgru egmli zaten burda biri yazmsti aynen onjn dedgi gbi denedm oldu
öncesinde egzersiz yaptım sonra eşimle denedim. girişe yerleştirdim elimle sonra oturmaya çalışır gibi ıkındım ittim çığlık attım eşim giriyor dedi kendimi çekmedim. oturcasına ıkındım. dzlerim ağrıdı ama pes etmedim sonuç mutluluk. bol zeytin yağı sürmüştüm. anlamadım hepsinin girdiğini.
aynen benim dusuncelerimi yazmissin canim.heyecanla hastaligimin bitmesini bekliyorumGünaydın Kızlar
Evet sorun kendinizi rahat bırakamamanız ve ne olacak? yırtılacak mı? orası çok küçük? bu kocaman şey nasıl girecek? Canım çok yanacak mı? Çok kanar mı? Bir kaç gün yürüyemez miyim ? çoğaltabileceğimiz bir sürü soru ve soru işaretleri var aklımızda. Bende bunları yaşadım.
Hala da daha yeni yendim, ilk olurken bir tedirginlik yaşıyorum tabi önceki gibi değil olunca aşdığıma birkez daha inanıyorum.
İlk olurken yine bu korkularla başlayacaksınız evet. Yapmanız gereken. Sakin olun demek kolay. Tabi o anda gerileceksiniz ama kendinizi ne durumda olursanız olun geri çekmeyin, poponuzu kaydırmayın. bir hırs olsun içinizde ve öncesinde vajinayı rahatlatın ön sevişmeyi uzun tutun, İnatla hırsla bir güçle kendinizi ıkınarak sıkın, ben hırsımdan çığlık atıyordum. Bir yerden tutundum sinirimi korkumu onu sıkarak attım. Güç aldım.
Şöylede yapabilirsiniz. Bir kas gevşetici yutun. Birde ataraks diye bir sakinleştirici var ondan alın. her gün melisa ve papatya için. Klozetin içine bir kap koyun klozetin içini kaplayacak kadar. içine kaynar su koyun 1 ktel kadar. İçine vazelin sıkın. klozete oturun. yarım saat bekleyin vajinanız açılacak ve yumuşayacaktır. sonra aslında gerek yok ama sizi rahatlatsın diye bir anestol yada emla sürün 2 dk bekleyin ve yatak ucu yada kanepe ucuna gelin bacaklarınızı açın. bacaklarınızın altına birer sandalye alabilirsiniz. eşiniz ile sizin vajina tam karşı karşıya gelsin. kendinizi rahat bırakabildiğiniz kadar rahat bırakın. fonda bir müzik olsun kısık belki rahatlatır. eşiniz bacaklarınızı okşasın sizde karnınızın va bacaklarınızın sert olmadığını kontrol edin. ve siz derin bir nefes alın verin 5 kere yapın. sonra nefes alırken karnınızı şişirin nefesi verirken muma üfler gibi puffff derken ıkının. her pufff da eşiniz biraz ilerlesin. sizde p.. tutabilirsiniz. O an bir cesaretlenin. sizi üzen insanlar gelsin aklınıza. onlara inat yapın. Orası boşluk deyin kendi kendinize. oluyor oluyor diye sesli seli telkinde bulunun. o an olumsuz hiç bir kelime kullanmayın.
Kızlar sizi cok iyi anlıyoruz bizlerde o yollardan gectik.. bende asla yapamıcam diyordum. .size bir kucuk tüyo vereyim o an da eminim hepiniz eşinize acıyo tamam yeter diyorsunuz ya hani Sakın bırakıp kalmayın ve kendınıze hyr kalkma acımıyo dıye sesli soyleyın hatta ben hep denerken kaçıyordum olmuyordu sonucunda bunu dedim ve asla kalkmıcam bitecek dıye telkin ettim ve olduCanim bende 10 aydir esime deliler gibi asigim. Ama anlamadim gitti bizde tabiki istiyoruz istemesek burda sizlerden yardim istemezdik. Cünkü sahsen bende kolaydir olunca bu neymis ben daha kötü bekliyodum derim gibi geliyor. Ama anlamadigim kendimi rahat birakamiyorum. Korku iste bilmedigimiz biseyden korkuyoruz. Insan yüzmeyi bilmeyince korkar suda derine gitmeye ama ögrenince yüzer. Bizde iliskiye nasil girlir bilmiyoruz cok kötü saniyoruz korkuyoruz ama kafamizda düsünüyoruz ne kadar acirki sanki ölcek degilim deriz ama yinede kasiyoruz. Elimizde degil. Sadece yüzmek gibi üzerine gidip deneye deneye her yolu bunuda yapmayi ögrenebiliriz. Sadece lütfen bize yardim icin teknikler söyleyin :) cünkü herkes diyor acimiyor rahat olur iskence gibi degil zevk olarak düsün yataga gir diyolar ama olmuyo iste bu sekilde bize yardim edemessiniz sadece daha cok üzülürüz bence
ZUZUKU HARİKASIN CANIM...evet sesli konuşun kendi kendinize. hatta Tarkan'nın gel gel gel güzelim gel gel hiç acımıcak parçasını açın :) Kendinizle dalga geçin bu acı durumu trajik duruma çevirin. ben kendimle dalga geçer olmuştum artık. Hatta sinir krizlerim ağlayarak değil gülerek geçiriyordum. Benim haliyeti ruhiyem buydu.
slm kızlarrrr napıosunuz nasılsınız yenenler veya ılerleyen varmııı
denemeye bile korkan ben aylar sonra deneme yaptim ve bas kısmını alabildim bu da biseydir benim icin bence sende devam et iliskidn korkrmayi birak deneme yapacak cesaretim yoktu benim esimle de bu yuzden hep kotuydu aramiz ama dun bi adim attigim icin cok mutlu oldu o da en azindan umutluyuz ikimizde insallah devami gelecek Allah izniyle diyoruz cabaladiginizi eslerimizin gormesi gerekiyo denemelerden kacarak ben cok hata ettim sende devam etSELAM CANIM BENDE BİRAZ İLERLEME VAR ACIYA SABREDİYORUM DENEMELERDE İNŞALLLAH BAŞARICAM ANESTOL POMAD KULLANICAM BİDAHAKİ DENEMEMDE İNŞLLAH BİRAZ ACIYI HAFİFLETİR.[/QUO
Çok güzel ifade etmişsin tamda buGünaydın Kızlar
Evet sorun kendinizi rahat bırakamamanız ve ne olacak? yırtılacak mı? orası çok küçük? bu kocaman şey nasıl girecek? Canım çok yanacak mı? Çok kanar mı? Bir kaç gün yürüyemez miyim ? çoğaltabileceğimiz bir sürü soru ve soru işaretleri var aklımızda. Bende bunları yaşadım.
Hala da daha yeni yendim, ilk olurken bir tedirginlik yaşıyorum tabi önceki gibi değil olunca aşdığıma birkez daha inanıyorum.
İlk olurken yine bu korkularla başlayacaksınız evet. Yapmanız gereken. Sakin olun demek kolay. Tabi o anda gerileceksiniz ama kendinizi ne durumda olursanız olun geri çekmeyin, poponuzu kaydırmayın. bir hırs olsun içinizde ve öncesinde vajinayı rahatlatın ön sevişmeyi uzun tutun, İnatla hırsla bir güçle kendinizi ıkınarak sıkın, ben hırsımdan çığlık atıyordum. Bir yerden tutundum sinirimi korkumu onu sıkarak attım. Güç aldım.
Şöylede yapabilirsiniz. Bir kas gevşetici yutun. Birde ataraks diye bir sakinleştirici var ondan alın. her gün melisa ve papatya için. Klozetin içine bir kap koyun klozetin içini kaplayacak kadar. içine kaynar su koyun 1 ktel kadar. İçine vazelin sıkın. klozete oturun. yarım saat bekleyin vajinanız açılacak ve yumuşayacaktır. sonra aslında gerek yok ama sizi rahatlatsın diye bir anestol yada emla sürün 2 dk bekleyin ve yatak ucu yada kanepe ucuna gelin bacaklarınızı açın. bacaklarınızın altına birer sandalye alabilirsiniz. eşiniz ile sizin vajina tam karşı karşıya gelsin. kendinizi rahat bırakabildiğiniz kadar rahat bırakın. fonda bir müzik olsun kısık belki rahatlatır. eşiniz bacaklarınızı okşasın sizde karnınızın va bacaklarınızın sert olmadığını kontrol edin. ve siz derin bir nefes alın verin 5 kere yapın. sonra nefes alırken karnınızı şişirin nefesi verirken muma üfler gibi puffff derken ıkının. her pufff da eşiniz biraz ilerlesin. sizde p.. tutabilirsiniz. O an bir cesaretlenin. sizi üzen insanlar gelsin aklınıza. onlara inat yapın. Orası boşluk deyin kendi kendinize. oluyor oluyor diye sesli seli telkinde bulunun. o an olumsuz hiç bir kelime kullanmayın.
Sağolun canlarım ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çünkü acıyacağını kanayacağını düşünüyorum. Mesela pe...i ilk gördüğümde çok korkmuştum. Vajina nın yerini bulamamıştık. Eşim de tecrübesiz olunca bir de çok anlayışlı. O yüzden bayağı uzun bir zamandır denemedik. Ucu bile girse razıyım. En azından korkum biraz gider. Of ne yapacağım bilmiyorum. Burada egzersiz yapmadan yenen arkadaşlar var. Onlardan biraz cesaret aldım. İnşallah yenerim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?