Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Her ilişkiye baslamadan krem kullanıyorum sızde mi oylesınız bırakmak gerekıyormu acaba

Allah verirse birgun kizim olursa asla onun bu duruma düsmesine izin vermicem. Gerekli egitimi bizzat kendim vericem. Sizde oyle yapin.....

Slm canim bende süleyman eserdag da tedavi oldum 8.ayin 15 de ve 9.ayin 20 de yendim cok sükür bende 7.500 ödedim neye göre ödeme cikariyorlar anlamis degilim herkezde cok farkli evet 3 günde bitiyo diyorlar cogu kisi yeniyor ama hersey yinede beyinde bitiyo Ben 1 ay da yendim gitmeden önce burayi da takip ettim gecen sene 11.ay dan beri hep umutladim ama birtürlü egsersiz yapamadim parmak olsun mum olsun cok az giriyordu cok korkak birisiydim cesaretim yoktu sadece cok kanarsa doktora gidemem düsüncesiyle hep biraktim son care kadin doktoruna gitmeye karar verdim bütün cesaretimi toplayip gittim ve bana kizlik zarin cok kalin ve kanar dedi niye yapamadigimi anlam veremedi sonucta yabanci doktor uyusturucu krem verdi yolladi bende birdaha asla yapamam dedim türkiyede doktor arastirdim süleyman eserdag buldum burda bi arkadas da gitmisdi onun sayesinde birde umut oldu gittim ve gercekten cok kalinmis ve dar lazerle tedavi oldukdan sonra egsersize basladik ve 3 boy apparatla kizlik zarim yirtildi tamamen 3 gün tedavi bitti ve Ben hala basaramadim geri döndük Ben umudumu kayip etmedim sadece 2 boy apparat yapa biliyodum regl girdi araya sonra devam derken birde baktim 3 oldu ama 4 boy yapamadim kesinlikle yapanlari tebrik ediyorum esli demeye yapmadan 3 boyla calistim 4 boy yine olmadi dedim artik kesinlikle olmaz yinede pes etmedim ve oldu inanamadim yani hersey zamanla arkadaslar sadece biraz cesaret ve sabir insallah en kisa zamanda hepiniz yenersiniz buda benim hikayemdi ..

İlk ilişkide mi hamile kaldın canım :)

Bende türkiyede muayene oldum normal dedi almanyaya geri geldim 3.aparati gecemiyorum yardim edin kasmadigim halde girmiyor sert biyer var
Canim pes etme ben doktor yardimiyla 3 yaptim ama evde yapamadim sürekli 2 boy yaptikdan sonra 3 her denememde biraz daha ilerledi ilk bir hafta hic girmedi 2 hafta baktim oluyo ama yavas yavas 2 yaptikdan sonra 3 le devam et olacak cünkü bende senin gibi kasmadigim halde olmuyodu

Tesekkür ederim Ela soruma iyi yanit oldu o zaman 2yi sürekli calismam gerek 3e sonra gecmem gerek belki oda zamanlaa olur. :)
Bisey degil canim insallah yaparsin hersey zamanla pes etme 2 yle sürekli yap yaparkende arkasindan 3 e gec nefes i unutma olmassada pes etme 2 ye gec tekrar ve yaparkende Sonuna kadar itip idrari tutar gibi tut birak 3 kere sonra 2 cm kadar cek o harfi cizer gibi yap bunlari sürekli sirayla yaparsin

Lütfen biri bana yardım etsin 3 ay oldu ve olmuyor hala eşim arkamda olduğu zaman korkuyorum yüz yüze baktığımızda olmuyor .. msj la da olsa nasıl durmam nasıl rahat gerçekleşeceğini biri bana anlatsın yalvariyorum

oleeeyyyyyyy Yasasiiiiiin yubbiiiiii bende varim bu listede Allahimmmm sana sukurler olsuuun destegini esirgemeyen tum arkadaslarima coooooooooo tesekkurlerr Allah hepinizin hepimizin gonlune gore versinn insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…