- 27 Nisan 2015
- 875
- 726
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.441
Her ilişkiye baslamadan krem kullanıyorum sızde mi oylesınız bırakmak gerekıyormu acabaKizlarrrr ben yendimm listede adim daa varr veee bebis bekliyoruzzzz ☺ tabi ha diye olmadi ben yine kremlendim falan ve o gunden sonra bebise bisey olur diye biraktim dr bisey demedi aslinda ama icim rahat degil aslinda tam tersi iyice alismam lazimki doguma kadar muayeneye alisayim
Her ilişkiye baslamadan krem kullanıyorum sızde mi oylesınız bırakmak gerekıyormu acaba
Ne kremi kullaniyosun acaba??Ya maalesef kullaniyorum belki biraksakta bisey olmayacak psikolojik iste hersey
Ne kremi kullaniyosun acaba??
İse yariyo mu peki??Bebeyagi canim
Slm canim bende süleyman eserdag da tedavi oldum 8.ayin 15 de ve 9.ayin 20 de yendim cok sükür bende 7.500 ödedim neye göre ödeme cikariyorlar anlamis degilim herkezde cok farkli evet 3 günde bitiyo diyorlar cogu kisi yeniyor ama hersey yinede beyinde bitiyo Ben 1 ay da yendim gitmeden önce burayi da takip ettim gecen sene 11.ay dan beri hep umutladim ama birtürlü egsersiz yapamadim parmak olsun mum olsun cok az giriyordu cok korkak birisiydim cesaretim yoktu sadece cok kanarsa doktora gidemem düsüncesiyle hep biraktim son care kadin doktoruna gitmeye karar verdim bütün cesaretimi toplayip gittim ve bana kizlik zarin cok kalin ve kanar dedi niye yapamadigimi anlam veremedi sonucta yabanci doktor uyusturucu krem verdi yolladi bende birdaha asla yapamam dedim türkiyede doktor arastirdim süleyman eserdag buldum burda bi arkadas da gitmisdi onun sayesinde birde umut oldu gittim ve gercekten cok kalinmis ve dar lazerle tedavi oldukdan sonra egsersize basladik ve 3 boy apparatla kizlik zarim yirtildi tamamen 3 gün tedavi bitti ve Ben hala basaramadim geri döndük Ben umudumu kayip etmedim sadece 2 boy apparat yapa biliyodum regl girdi araya sonra devam derken birde baktim 3 oldu ama 4 boy yapamadim kesinlikle yapanlari tebrik ediyorum esli demeye yapmadan 3 boyla calistim 4 boy yine olmadi dedim artik kesinlikle olmaz yinede pes etmedim ve oldu inanamadim yani hersey zamanla arkadaslar sadece biraz cesaret ve sabir insallah en kisa zamanda hepiniz yenersiniz buda benim hikayemdi ..Ücret de eşimi 2000 tl den başlıyormuş bakarız olmadı döneriz diye götürdüm :) ama 3000-6000 arası fiyat veriyorlar bende 4.500 dedi ve bir tl bile düşmedi müşteriye doymuş galiba eeee haklı sistemi harika hiç başarısız olmamış Hakkı ya bugün olsa yine verir giderdim
İlk ilişkide mi hamile kaldın canım :)Kizlarrrr ben yendimm listede adim daa varr veee bebis bekliyoruzzzz ☺ tabi ha diye olmadi ben yine kremlendim falan ve o gunden sonra bebise bisey olur diye biraktim dr bisey demedi aslinda ama icim rahat degil aslinda tam tersi iyice alismam lazimki doguma kadar muayeneye alisayim
Canim pes etme ben doktor yardimiyla 3 yaptim ama evde yapamadim sürekli 2 boy yaptikdan sonra 3 her denememde biraz daha ilerledi ilk bir hafta hic girmedi 2 hafta baktim oluyo ama yavas yavas 2 yaptikdan sonra 3 le devam et olacak cünkü bende senin gibi kasmadigim halde olmuyoduBende türkiyede muayene oldum normal dedi almanyaya geri geldim 3.aparati gecemiyorum yardim edin kasmadigim halde girmiyor sert biyer var
Bisey degil canim insallah yaparsin hersey zamanla pes etme 2 yle sürekli yap yaparkende arkasindan 3 e gec nefes i unutma olmassada pes etme 2 ye gec tekrar ve yaparkende Sonuna kadar itip idrari tutar gibi tut birak 3 kere sonra 2 cm kadar cek o harfi cizer gibi yap bunlari sürekli sirayla yaparsinTesekkür ederim Ela soruma iyi yanit oldu o zaman 2yi sürekli calismam gerek 3e sonra gecmem gerek belki oda zamanlaa olur. :)
Canım önce parmak nefes egzersizine baslaLütfen biri bana yardım etsin 3 ay oldu ve olmuyor hala eşim arkamda olduğu zaman korkuyorum yüz yüze baktığımızda olmuyor .. msj la da olsa nasıl durmam nasıl rahat gerçekleşeceğini biri bana anlatsın yalvariyorum
Aslında benim sorunumun çözümü bu mu bilmiyorumCanım önce parmak nefes egzersizine basla
Tesekkurler Canim darisi tum ugrasanlarin basina :)Tebrikler ne guzel bir haber daha bravoooo
oleeeyyyyyyy Yasasiiiiiin yubbiiiiii bende varim bu listede Allahimmmm sana sukurler olsuuun destegini esirgemeyen tum arkadaslarima coooooooooo tesekkurlerr Allah hepinizin hepimizin gonlune gore versinn insallahhBU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) @selluka
2-) @mocici
3-) @gullllac123
4-) @mandela
5-) @crescent2425
6-) @mariposa0734
7-) @betul61
8 ) @ayseeeeee
9-) @ssxxmm
10-) @coknormal
11-) @serpil89
12-) @rossalinda
13-) @math27
14 -) @sevda0601
15 -) @meryem46
16 -) @belinay91
17 -) @yardim84
18- ) @lavinyalavinda
19-) @Em222
20-) @korkmazbahar
21-) @kardelen-89
22-) @han_i[/USER]
23-) @ece ulusoy
24-) @behrem izel
25-) @ekim4
26-) @kronik061
27-) @mutluyumki83
28) @NataHuseinli
29-) @humanurr
30-) @aylllllliiiin35
31-) @Please16
32-) @bir umut 34
33-) @gltkn
34-) @Yrnzmlztnd
35-) @elasuyum09
36-) @Yorgun_15
37-) @oolalaa
38) @umutsuzluk umutsuzluk
39-) @mavi bulut
40-) @Bihter34
41-)sakinsampiyonn
42-) @demettboz
43-) @uzaklim
44-) @ezmagila
45-) @Yarencik5687
46-) @Yaseyhan
47-) @Elakader
48) @DerinSuNaz
49-) @pesimist polyana
50-) @polyanna85
51-) @MRVAN
52-) @kumsal10
53-) @lovelygirl_
54-) @Sabrili Kadrili
55-) @oslemlem
56) @selin_78
57-) @pmkprnses
58) @Dembu
59-) @okyanuslu
60-) @Gelincik0634
61-) @ZUZUKU
62-) S Sinerbes
Eksikler varsa yazalım kızlar ekleyelim
Canim Sana ozelden biseyler yazdim bak istersen bide sence senin cozumun neAslında benim sorunumun çözümü bu mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?