Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba, Nasılsıniz? Acaba bana bir gecede nasıl çözdüğünü yazabilir misiniz? Ben mesaj atamadım size. Çok zordayım

Merhaba, Nasılsıniz? Bana nasıl başardığınızı yazar mısınız lütfen. Çok zordayım.

ah kizlar ben bi hata yaptim...artik cok bunalmistim bu sikintidan.kimseyle paylasmiyodum.bi anda patladim.cocuk yokmu sorularindan biktim.hem kendi aileme hemde esimin ailesine en caresiz animda anlattim.herkes saskinliktan kucuk dikini yutacakti.inanamadilar kizdilar. iyice stres oldum.kendimi daha da kotu hissettim

tatlım bende daha 1 aylıkken görümceme anlattım. neler etti. eşin senden soğur? nasıl olurda daha yapamazsın? ne varki o işte diye? sonra bana sordu naptınız diye, bende yaptık diye yalan söyledim. napayım baktım çok tepki veriyo

gercekten hata yapmissin.simdi senin bu isi en azindan onlarin laflarindan kurtulmak icin yapman lazim.kendi ailen neyse ama kayinwaliden eger anlayisli degilse buyuk skntilar yasarsin.bence artik kendini topla ve bu isi bitir

Benim de esimin ailesi biliyor anlayışlılar şimdilik suana kadar onlardan rahatsiz edici bir tavır sezmedim ama yine de biliyor olmalarını bilmek rahatsiz ediyo beni tabii

kizlar Allah askina biraz kendinize guvenin.evet bende sizin gibi bu zorluklardan gectim ama hic bu kadar abartmadim vucudunuza bicak girmicek kan golune donmicek yatak siz caninizdan olmicaksiniz.en fazla ne olabilir die dusunmuyo musunuz.esleriniz aileleriniz boylesine sabirli dawranirken siz bu kadar caresiz olmayin.her yenenin burda yazdigi gibi bu is BEYNINIZDE KAFANIZDA BITER. korkuyu dusunmeyin artik.Sadece INANIN..

Ama suan da cok yanmam var boyleyken nasil devam edebilirim ki tahris mi oldu bilmiyorum cok yaniyo hala gecmedi
Ne zmndan beri agrıyor bilmıyrm ama Zarın zedelenmiş tahriş olmustur muhtemelen..oyleyse dınlendr bıraz..ve ben sana senin altta ve bacakların esinin omuzlarına 90 derece acık oyle dene popomun altına da yastık al bu pozisyonu onerırırım.cunku vajınanın yonu asagı yani popo deliğine dogru eğimli bu sekilde durunca tam yolunu buluyor ilerlerken de mutlaka ıkın eşin yavas yavas gırsın kasma rahat dur zeytınyagı cok işe yarıyor bunuda unutma

Kızlar evleneli üç ay olmak üzere fakat başaramadık. sonradan parmak egzersizine başladık. Eşim yaptı egzersizi. İki parmağı da başardım. Şimdi eşli deniyorum. Fakat olmuyor. Başı bile girmiyor. bir süre sonra eşimde sertleşme sorunu başlıyor. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Durex kayganlaştırıcı kullanıyor eşim. Fakat bir süre sonra etkisi geçiyor, yeniden sürüyor. başka önerebileceğiniz sağlıklı birseyler var mı?

dogru soyluyosun canim.anneme yapamiyorum diyince yuzume bi bakışı vardi anlatamam.5 dakikalik bişeyi nasıl 1.5 sene uzatmayi becerdin dedi. anlamadimki nasil gecti zaman erteleye erteleye bugune geldim

Canım olan olmuş artik yapcak bişey yok. Birde iyi tarafından bak seni daha çok cesaretlendirir hırs yaptırır belki onların bilmesi.

ve cancagizlarim sunu fark ettimki vajinusmusu yenip iliskiye giren butun minnoslarimiz acimadigini soyluyor. baya baktim hepsinin eski mesajlarini okudum analizlerime gore bi kismi hic hissetmemis bi kisminda sadece yanma olmus.bu minnoslar yalan soylemedigine gore is bize düşüyor. onlardan cesaretlenip bu isi bitiricez..hadi kızlar hayirli haberlerimizi yazalim.cok fena gaza geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…