- 19 Ağustos 2014
- 4
- 0
- 6
- 51
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.481
Merhaba, Nasılsıniz? Acaba bana bir gecede nasıl çözdüğünü yazabilir misiniz? Ben mesaj atamadım size. Çok zordayımmerhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
Merhaba, Nasılsıniz? Bana nasıl başardığınızı yazar mısınız lütfen. Çok zordayım.selam arkadaşlar ben bu beledan daha 10 gün önce 3 haftalık çok rahat bir terdaviyle kurtuldum .iyileşeceğime ianamıyordum. ama kabus bitti inananın yeniden doğmuş gibiyim şu an benim durumumda olan herkese yardım etmek istiyorum 7 ay yaşadım bunu her gün göz yaşı döktüğüm bir yatak odası eşine çektirdiğin mutsuzluk duyguları kendini suçlaman her türlü etrafa sölenen yalanalr palavralar roller hepsini yaşadım şu an bile yazdıkalrımdan etkileniyorum. ama bitti tedaviden kaçmadan iyileşeceğinize kendinizi ikan edin insan başta hasta olduğunu bunun bir doktor yardımıyla düzelebileceğini kabul etmiyor ben artık isyan ettiğim anda tedaviye başladım kadın olmak istedim bütün üiteğimle başardım. yeterki isteyin ... sizlerden cevap bekliyorum..
Merhaba, Nasılsıniz? Acaba bana da nasıl kurtulduğunuzu yazabilir misiniz. Çok zordayımkızlar bende 2 yıl cektim gecen hafta 1 bucuk günde kurtuldum
dr murat ulusoy mutlaka gidin bana sorusu olanlar özel mesaj yazabilirler ccok değişik tekniği var herkese yardım etmek istiyorum
tatlım bende daha 1 aylıkken görümceme anlattım. neler etti. eşin senden soğur? nasıl olurda daha yapamazsın? ne varki o işte diye? sonra bana sordu naptınız diye, bende yaptık diye yalan söyledim. napayım baktım çok tepki veriyoah kizlar ben bi hata yaptim...artik cok bunalmistim bu sikintidan.kimseyle paylasmiyodum.bi anda patladim.cocuk yokmu sorularindan biktim.hem kendi aileme hemde esimin ailesine en caresiz animda anlattim.herkes saskinliktan kucuk dikini yutacakti.inanamadilar kizdilar. iyice stres oldum.kendimi daha da kotu hissettim
ah kizlar ben bi hata yaptim...artik cok bunalmistim bu sikintidan.kimseyle paylasmiyodum.bi anda patladim.cocuk yokmu sorularindan biktim.hem kendi aileme hemde esimin ailesine en caresiz animda anlattim.herkes saskinliktan kucuk dikini yutacakti.inanamadilar kizdilar. iyice stres oldum.kendimi daha da kotu hissettim
Benim de esimin ailesi biliyor anlayışlılar şimdilik suana kadar onlardan rahatsiz edici bir tavır sezmedim ama yine de biliyor olmalarını bilmek rahatsiz ediyo beni tabiiah kizlar ben bi hata yaptim...artik cok bunalmistim bu sikintidan.kimseyle paylasmiyodum.bi anda patladim.cocuk yokmu sorularindan biktim.hem kendi aileme hemde esimin ailesine en caresiz animda anlattim.herkes saskinliktan kucuk dikini yutacakti.inanamadilar kizdilar. iyice stres oldum.kendimi daha da kotu hissettim
Ama suan da cok yanmam var boyleyken nasil devam edebilirim ki tahris mi oldu bilmiyorum cok yaniyo hala gecmediSupersın canım zaten hemen olmamasına cok normal .. basını yapmışsan sonu mutlaka gelecek cokk az kalmış denemelere ara verme sakın
Insallahhhh cok teşekkürler. Allah hepimizin yardımcısı olsunCanim Merhaba sende basarmaya cok yakinsin hepimiz bole bole yol katettik yakinda guzel haberlerini aliriz insallahh .. :)))
Ne zmndan beri agrıyor bilmıyrm ama Zarın zedelenmiş tahriş olmustur muhtemelen..oyleyse dınlendr bıraz..ve ben sana senin altta ve bacakların esinin omuzlarına 90 derece acık oyle dene popomun altına da yastık al bu pozisyonu onerırırım.cunku vajınanın yonu asagı yani popo deliğine dogru eğimli bu sekilde durunca tam yolunu buluyor ilerlerken de mutlaka ıkın eşin yavas yavas gırsın kasma rahat dur zeytınyagı cok işe yarıyor bunuda unutmaAma suan da cok yanmam var boyleyken nasil devam edebilirim ki tahris mi oldu bilmiyorum cok yaniyo hala gecmedi
dogru soyluyosun canim.anneme yapamiyorum diyince yuzume bi bakışı vardi anlatamam.5 dakikalik bişeyi nasıl 1.5 sene uzatmayi becerdin dedi. anlamadimki nasil gecti zaman erteleye erteleye bugune geldimkizlar Allah askina biraz kendinize guvenin.evet bende sizin gibi bu zorluklardan gectim ama hic bu kadar abartmadim vucudunuza bicak girmicek kan golune donmicek yatak siz caninizdan olmicaksiniz.en fazla ne olabilir die dusunmuyo musunuz.esleriniz aileleriniz boylesine sabirli dawranirken siz bu kadar caresiz olmayin.her yenenin burda yazdigi gibi bu is BEYNINIZDE KAFANIZDA BITER. korkuyu dusunmeyin artik.Sadece INANIN..
Canım olan olmuş artik yapcak bişey yok. Birde iyi tarafından bak seni daha çok cesaretlendirir hırs yaptırır belki onların bilmesi.ah kizlar ben bi hata yaptim...artik cok bunalmistim bu sikintidan.kimseyle paylasmiyodum.bi anda patladim.cocuk yokmu sorularindan biktim.hem kendi aileme hemde esimin ailesine en caresiz animda anlattim.herkes saskinliktan kucuk dikini yutacakti.inanamadilar kizdilar. iyice stres oldum.kendimi daha da kotu hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?