Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah yardimcimiz olsun canim.insallah tez zamnda bizde mujdeli haberlerle döneriz.
Bende iki parmaktan sonra eşli denemeye geçecegim inslalah

Allah kucağına almayı nasip etsin canım, darısı başımıza.

Kizzzlaaar bnde vajiydim ve suan hamileyim . bebe yagi kullanin derim hic korkulacak bisey degil inanin yavas yavas olacak zaten hemencecik girmiyoorztn

ayyy gözün aydın kız darısı tüm isteyenlere.. muaneyide kafa yapma 5 dk lık bırsey :)

Allah verirse birgun kizim olursa asla onun bu duruma düsmesine izin vermicem. Gerekli egitimi bizzat kendim vericem. Sizde oyle yapin.....
ben bu yüzden kız evladı istemiom.. birde herzaman için kızlar çekıo tüm derdi.. evlendıkten sonra bile.. o yüzden istemıom ama rabbım verırse de aynı senın dedıgını yapacam inşallah :)

Kizzzlaaar bnde vajiydim ve suan hamileyim . bebe yagi kullanin derim hic korkulacak bisey degil inanin yavas yavas olacak zaten hemencecik girmiyoorztn
ayy seninde gözün aydın kız.. siz nezaman yenıp nezaman hamıle kalıonuz valla hayranımm.. bende istiommmmmmmmmm

ayy kızlar maşallah size valla hemen hemen hergün yine iyi haberler alıoruz.. teker teker yenenler var.. sakın pes etmeyın okadar kolay okadar kolayki vajenınıze pe.. nasıl gırıo anlamıonuz bıle... ne acı ne sızı.. hıc bırsey..hepınıze az kaldı ..

Ben dün gece deneme yaptim yine cok az bir kısmını alabildim başı girdi sadece belki 1-2 cm gecmistir başını ama yariya gelmedi cok acik renkte kanama oldu pembe renkte sonra biraktik cok yanmam oldu ama sanırım farkinda olmadan cok sıktım kendimi... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah. Yenen arkadaşları ve hamile kalanlari tebrik ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin

Supersın canım zaten hemen olmamasına cok normal .. basını yapmışsan sonu mutlaka gelecek cokk az kalmış denemelere ara verme sakın

Canim Merhaba sende basarmaya cok yakinsin hepimiz bole bole yol katettik yakinda guzel haberlerini aliriz insallahh .. :)))

kizlar dun aksamki denememde biraz ilerledim..basta ucu giriyodu..ustte 4-5dfa ikinip itirdim ve girdi her dfasinda biraz..sonra esim yavsca git gl yapti alismam icin aci degilde hafif yanma oldu biraz dha sakin olabilsem olucak gbi ama tamamen brakamiyorm kndimi kastigim iicn tamamen girmiyo biliyorm..zaten doktora gitigm de nasi muayne edicegini bilmedigim icin rahttim ve parmagini soktu bastirdi parmagiyla faalan bi baski vardi sadece aci yoktu dmmki rahat olursak olucak bu is

Ya ben niye kendimi rahat birakamiyorum rahat biraksam sanki ic organlarima saplanir icimden kanlar fiskirir saniyorum ve cok acir diye düsünüyorum biliyorum cok sacma ama napmaliyim 3. Aparati yaparken 2 haftadir 1. Aparata geri döndüm yapamiyorum yineee.. ilerlemek yerine geriledim resmen

Tebrikler Canim masallah ilerkeme kaydetmissin devami corap sokugu gbi gelicek m.etme kesinlikle kasmakla alakali zaten bi anda hepsinin olmasini bekleme zamnla olucak sen kendini hazir ve rahat hisettginde bu isi bitti ve oldu bil .:)):)

Bu Cok normal bende bole bole ilerledim bigun penisi yariyakadar alirken Lmisken diger gun basi bilegirmedi o zman anladim kasmakla ve korkuyla alakali oldugunu yavas yavas olcak gerileme die bisey yok sonucta orasi acik ve bisey girrmeye kusait kafamizla yaptigimz bisey girmemesi sakin ol sadece

Cok normal canım ben yendigimden beri 5.kez yaptık ve her yapısımda birgun kolay olurken diger gun sanki bası bile zor aldım .. sanki diyorum cunku oyle bişey yok esasında acıda yok kendınızı kastığımız için boyle tamamen psikolojik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…