- 6 Ekim 2015
- 236
- 62
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.461
BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
Ve egzersizle yeni yenen ben :)
1-) @selluka
2-) @mocici
3-) @gullllac123
4-) @mandela
5-) @crescent2425
6-) @mariposa0734
7-) @betul61
8 ) @ayseeeeee
9-) @ssxxmm
10-) @coknormal
11-) @serpil89
12-) @rossalinda
13-) @math27
14 -) @sevda0601
15 -) @meryem46
16 -) @belinay91
17 -) @yardim84
18- ) @lavinyalavinda
19-) @Em222
20-) @korkmazbahar
21-) @kardelen-89
22-) @han_i[/USER]
23-) @ece ulusoy
24-) @behrem izel
25-) @ekim4
26-) @kronik061
27-) @mutluyumki83
28) @NataHuseinli
29-) @humanurr
30-) @aylllllliiiin35
31-) @Please16
32-) @bir umut 34
33-) @gltkn
34-) @Yrnzmlztnd
35-) @elasuyum09
36-) @Yorgun_15
37-) @oolalaa
38) @umutsuzluk umutsuzluk
39-) @mavi bulut
40-) @Bihter34
41-) @sakinsampiyonn
42-) @demettboz
43-) @uzaklim
44-) @ezmagila
45-) @Yarencik5687
46-) @Yaseyhan
47-) @Elakader
48) D DerinSuNaz
49-) @pesimist polyana
50-) @polyanna85
51-) @MRVAN
52-) @kumsal10
53-)lovelygirl_
54-)Sabrili Kadrili
55-) @oslemlem
56) @selin_78
57-) @pmkprnses
58) @Dembu
59-) @okyanuslu
60-) @Gelincik0634
61-)ZUZUKU
62-) S Sinerbes
Eksikler varsa yazalım kızlar ekleyelim
canim mumu kullaniyorum ben.ki benim canim cok tatli.zannediyorumki vajinusmus hastasi olanlarin hepsinin nerdeyse cani cok tatli.o yuzden yapamiyoruz zaten.mumu iyice peceteyle sardim.sonra jelatinledim.simdi gun gun kalinlastiriyorum.aslinda artik es denemesine gecmeliyim.hastaligimin bitmesini bekliyorum.
Allah kucağına almayı nasip etsin canım, darısı başımıza.Kizlarrrr ben yendimm listede adim daa varr veee bebis bekliyoruzzzz ☺ tabi ha diye olmadi ben yine kremlendim falan ve o gunden sonra bebise bisey olur diye biraktim dr bisey demedi aslinda ama icim rahat degil aslinda tam tersi iyice alismam lazimki doguma kadar muayeneye alisayim
ayyy gözün aydın kız darısı tüm isteyenlere.. muaneyide kafa yapma 5 dk lık bırsey :)Kizlarrrr ben yendimm listede adim daa varr veee bebis bekliyoruzzzz ☺ tabi ha diye olmadi ben yine kremlendim falan ve o gunden sonra bebise bisey olur diye biraktim dr bisey demedi aslinda ama icim rahat degil aslinda tam tersi iyice alismam lazimki doguma kadar muayeneye alisayim
ben bu yüzden kız evladı istemiom.. birde herzaman için kızlar çekıo tüm derdi.. evlendıkten sonra bile.. o yüzden istemıom ama rabbım verırse de aynı senın dedıgını yapacam inşallah :)Allah verirse birgun kizim olursa asla onun bu duruma düsmesine izin vermicem. Gerekli egitimi bizzat kendim vericem. Sizde oyle yapin.....
ayy seninde gözün aydın kız.. siz nezaman yenıp nezaman hamıle kalıonuz valla hayranımm.. bende istiommmmmmmmmmKizzzlaaar bnde vajiydim ve suan hamileyim . bebe yagi kullanin derim hic korkulacak bisey degil inanin yavas yavas olacak zaten hemencecik girmiyoorztn
Supersın canım zaten hemen olmamasına cok normal .. basını yapmışsan sonu mutlaka gelecek cokk az kalmış denemelere ara verme sakınBen dün gece deneme yaptim yine cok az bir kısmını alabildim başı girdi sadece belki 1-2 cm gecmistir başını ama yariya gelmedi cok acik renkte kanama oldu pembe renkte sonra biraktik cok yanmam oldu ama sanırım farkinda olmadan cok sıktım kendimi... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah. Yenen arkadaşları ve hamile kalanlari tebrik ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin
Canim Merhaba sende basarmaya cok yakinsin hepimiz bole bole yol katettik yakinda guzel haberlerini aliriz insallahh .. :)))Ben dün gece deneme yaptim yine cok az bir kısmını alabildim başı girdi sadece belki 1-2 cm gecmistir başını ama yariya gelmedi cok acik renkte kanama oldu pembe renkte sonra biraktik cok yanmam oldu ama sanırım farkinda olmadan cok sıktım kendimi... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah. Yenen arkadaşları ve hamile kalanlari tebrik ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin
Tebrikler Canim masallah ilerkeme kaydetmissin devami corap sokugu gbi gelicek m.etme kesinlikle kasmakla alakali zaten bi anda hepsinin olmasini bekleme zamnla olucak sen kendini hazir ve rahat hisettginde bu isi bitti ve oldu bil .:)):)kizlar dun aksamki denememde biraz ilerledim..basta ucu giriyodu..ustte 4-5dfa ikinip itirdim ve girdi her dfasinda biraz..sonra esim yavsca git gl yapti alismam icin aci degilde hafif yanma oldu biraz dha sakin olabilsem olucak gbi ama tamamen brakamiyorm kndimikastigim iicn tamamen girmiyo biliyorm..zaten doktora gitigm de nasi muayne edicegini bilmedigim icin rahttim ve parmagini soktu bastirdi parmagiyla faalan bi baski vardi sadece aci yoktu dmmki rahat olursak olucak bu is
Bu Cok normal bende bole bole ilerledim bigun penisi yariyakadar alirken Lmisken diger gun basi bilegirmedi o zman anladim kasmakla ve korkuyla alakali oldugunu yavas yavas olcak gerileme die bisey yok sonucta orasi acik ve bisey girrmeye kusait kafamizla yaptigimz bisey girmemesi sakin ol sadeceYa ben niye kendimi rahat birakamiyorum rahat biraksam sanki ic organlarima saplanir icimden kanlar fiskirir saniyorum ve cok acir diye düsünüyorum biliyorum cok sacma ama napmaliyim 3. Aparati yaparken 2 haftadir 1. Aparata geri döndüm yapamiyorum yineee.. ilerlemek yerine geriledim resmen
Cok normal canım ben yendigimden beri 5.kez yaptık ve her yapısımda birgun kolay olurken diger gun sanki bası bile zor aldım .. sanki diyorum cunku oyle bişey yok esasında acıda yok kendınızı kastığımız için boyle tamamen psikolojik :)Ya ben niye kendimi rahat birakamiyorum rahat biraksam sanki ic organlarima saplanir icimden kanlar fiskirir saniyorum ve cok acir diye düsünüyorum biliyorum cok sacma ama napmaliyim 3. Aparati yaparken 2 haftadir 1. Aparata geri döndüm yapamiyorum yineee.. ilerlemek yerine geriledim resmen
merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?