Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım arkadaşım üzülme ...kendin uğraştın mı .

Yeneli güya 7 ay falan oldu.kaç kere yaptın derseniz 5 ya da 6 .oldu mu deseniz ilkinde oldu fakat sonra oldu mu olmadı mı emin olamadik.sürekli ara veriyoruz uzun uzun .ve ben bunaldim

Ama suan da cok yanmam var boyleyken nasil devam edebilirim ki tahris mi oldu bilmiyorum cok yaniyo hala gecmedi
Canim Bended
[QUOTE="nilada13, post: 432iş olmustur muhtemelen..oyleyse dınlendr bıraz..ve ben sana senin altta ve bacakların esinin omuzlarına 90 derece acık oyle dene popomun altına da yastık al bu pozisyonu onerırırım.cunku vajınanın yonu asagı yani popo deliğine dogru eğimli bu sekilde durunca tam yolunu buluyor ilerlerken de mutlaka ıkın eşin yavas yavas gırsın kasma rahat dur zeytınyagı cok işe yarıyor bunuda unutma[/QUOTE]
Anim.eger yanmam varsa benikde vardi vede kasiklarim agriyodu bikac gun ara ver dinlen

keşke söylemeseyfin..banada hep soruolardı ben hep istemiom dıodum korunuorum dıordum..bu konudada baskı yapacaklardır sana.. çünkü neım kaynana ben korunuom dedıkce bana demedıgını bırakmıodu eger cocuk yapmazsan oglumu evlendırecem bıle dedı ama ben bunu kımseye dıyemedım

Ara vermiyorsunuz kızlar öteliyor, erteliyorsunuz farkında değilsiniz. Lütfen zaman katmayın araya sizden gidiyor. mutluluğunuzdan çalıyorsunuz. Bu bir erteleme sorunu biliyorsunuz ki

Canım benim bizi bizden başka kimse anlamaz. Annen de olsa. Üzülür ama elden bişi gelmez. ama artık olan olmuş. Artık kulaklarını kapa yola devam et şekerim. eşin senin yanındaysa gerisi boş. konuşur konuşur dururlar. Bence onların bilmeleri seni dahada hırslandırsın. Onlara inat tüm soru işaretlerine inat egzersizini denemelerini yap canım.

zeytinyagi canim

dogru soyluyosun canim.anneme yapamiyorum diyince yuzume bi bakışı vardi anlatamam.5 dakikalik bişeyi nasıl 1.5 sene uzatmayi becerdin dedi. anlamadimki nasil gecti zaman erteleye erteleye bugune geldim

canim bak ben 2bucuk sene hergun ne cektim bir ben bilirim.inan simdi oylesine pismanimki nasi okadar bekledim neden cehennem azabi yasattim die oyle kiziyorum ki kendime.simdi esimin mutlu oldugunu gormek beni kat kat mutlu ediyo. 2 gunde bitirdim bende bu isi.nasi bitirdim biliyomusun kendime inandigim basaricagima inandigim gun bitti.sende yaparsin biraz gayret biraz sık dısini

Ben kendi kendine yenen arkadaşlarımı ayrıca tebrik ediyorum çünkü ben tedaviyle yendim .o Yüzden burada destek olmak istiyorum sizlere ama defalarca denemiş ve ölmüyorsa mutlaka tedaviye başvurmalısınız çünkü Eşler arasın da kavga lar başlıyo
banada yardım ederseniz çok sevinirim çok zor durumdayım.
tabi ki ederim.

Eşim icon katlanabilirim disimi sıkıp ama sıktiginda olmayan bişey bu rahat olman lazım fln filan ama olmuyor işte artık boşanmanın esigindeyiz bunu ilk defa bugün hissettim çok çaresizm :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…