- 13 Temmuz 2015
- 304
- 58
- 98
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #200.501
Canım arkadaşım üzülme ...kendin uğraştın mı .Arkadaslar ya moralim cok bozuldu. Esim cok anlayisli biri fakat bugun bi konusma gecti aramizda cok uzuldum. "Artik şu isi yapalim seni cok istiyorum . bebegimiz olsun artik yasim geciyo" dedi ve ben cok uzuldum ya neden olmuyo ben neden cesaretsizim
Canim BendedAma suan da cok yanmam var boyleyken nasil devam edebilirim ki tahris mi oldu bilmiyorum cok yaniyo hala gecmedi
banada her yer 13 ağustosBenim bayramım 29 eylül şekerim :) o gün başardım
banane 29 ekimden.
Bana her yer 29 EYLÜL
ay niye ara verıonuzYeneli güya 7 ay falan oldu.kaç kere yaptın derseniz 5 ya da 6 .oldu mu deseniz ilkinde oldu fakat sonra oldu mu olmadı mı emin olamadik.sürekli ara veriyoruz uzun uzun .ve ben bunaldim
keşke söylemeseyfin..banada hep soruolardı ben hep istemiom dıodum korunuorum dıordum..bu konudada baskı yapacaklardır sana.. çünkü neım kaynana ben korunuom dedıkce bana demedıgını bırakmıodu eger cocuk yapmazsan oglumu evlendırecem bıle dedı ama ben bunu kımseye dıyemedımah kizlar ben bi hata yaptim...artik cok bunalmistim bu sikintidan.kimseyle paylasmiyodum.bi anda patladim.cocuk yokmu sorularindan biktim.hem kendi aileme hemde esimin ailesine en caresiz animda anlattim.herkes saskinliktan kucuk dikini yutacakti.inanamadilar kizdilar. iyice stres oldum.kendimi daha da kotu hissettim
Bende aynı durumdayım..ay niye ara verıonuz
ah kizlar ben bi hata yaptim...artik cok bunalmistim bu sikintidan.kimseyle paylasmiyodum.bi anda patladim.cocuk yokmu sorularindan biktim.hem kendi aileme hemde esimin ailesine en caresiz animda anlattim.herkes saskinliktan kucuk dikini yutacakti.inanamadilar kizdilar. iyice stres oldum.kendimi daha da kotu hissettim
Kızlar evleneli üç ay olmak üzere fakat başaramadık. sonradan parmak egzersizine başladık. Eşim yaptı egzersizi. İki parmağı da başardım. Şimdi eşli deniyorum. Fakat olmuyor. Başı bile girmiyor. bir süre sonra eşimde sertleşme sorunu başlıyor. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Durex kayganlaştırıcı kullanıyor eşim. Fakat bir süre sonra etkisi geçiyor, yeniden sürüyor. başka önerebileceğiniz sağlıklı birseyler var mı?
dogru soyluyosun canim.anneme yapamiyorum diyince yuzume bi bakışı vardi anlatamam.5 dakikalik bişeyi nasıl 1.5 sene uzatmayi becerdin dedi. anlamadimki nasil gecti zaman erteleye erteleye bugune geldim
Aaa kizlar banane 29 ekimden olur muymus hic!!evet bende yeni yendim ustumden buyuk bir yuk kalkti ama bugun bunlari buraya yazabiliyorsak Cumhuriyet sayesinde degil mi? Unutmayalim olur mubanada her yer 13 ağustos
Slm canım tabi ki ederim kaç yıllk evlisin.banada yardım ederseniz çok sevinirim çok zor durumdayım.
Yaşasın Cumhuriyet...Aaa kizlar banane 29 ekimden olur muymus hic!!evet bende yeni yendim ustumden buyuk bir yuk kalkti ama bugun bunlari buraya yazabiliyorsak Cumhuriyet sayesinde degil mi? Unutmayalim olur mu
Ben kendi kendine yenen arkadaşlarımı ayrıca tebrik ediyorum çünkü ben tedaviyle yendim .o Yüzden burada destek olmak istiyorum sizlere ama defalarca denemiş ve ölmüyorsa mutlaka tedaviye başvurmalısınız çünkü Eşler arasın da kavga lar başlıyoKızlar evleneli üç ay olmak üzere fakat başaramadık. sonradan parmak egzersizine başladık. Eşim yaptı egzersizi. İki parmağı da başardım. Şimdi eşli deniyorum. Fakat olmuyor. Başı bile girmiyor. bir süre sonra eşimde sertleşme sorunu başlıyor. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Durex kayganlaştırıcı kullanıyor eşim. Fakat bir süre sonra etkisi geçiyor, yeniden sürüyor. başka önerebileceğiniz sağlıklı birseyler var mı?
tabi ki ederim.banada yardım ederseniz çok sevinirim çok zor durumdayım.
29 ekime bişi deöedimki :) ama açık ve net atatürkü sevmiorum :)Aaa kizlar banane 29 ekimden olur muymus hic!!evet bende yeni yendim ustumden buyuk bir yuk kalkti ama bugun bunlari buraya yazabiliyorsak Cumhuriyet sayesinde degil mi? Unutmayalim olur mu
kız hergun yapmanıza gerek yok 2 günde bi yapın ama gecıktırmeyın.. 10 ker yaptıktan sonra zaten istesenızde gerilemezsiniz :) bu mutluluğa kavuşmak için neler çektiniz unutmayın bunları tamaı :)Bende aynı durumdayım..
Eşim icon katlanabilirim disimi sıkıp ama sıktiginda olmayan bişey bu rahat olman lazım fln filan ama olmuyor işte artık boşanmanın esigindeyiz bunu ilk defa bugün hissettim çok çaresizm :'(canim bak ben 2bucuk sene hergun ne cektim bir ben bilirim.inan simdi oylesine pismanimki nasi okadar bekledim neden cehennem azabi yasattim die oyle kiziyorum ki kendime.simdi esimin mutlu oldugunu gormek beni kat kat mutlu ediyo. 2 gunde bitirdim bende bu isi.nasi bitirdim biliyomusun kendime inandigim basaricagima inandigim gun bitti.sende yaparsin biraz gayret biraz sık dısini
29 ekime bişi deöedimki :) ama açık ve net atatürkü sevmiorum :)[/QUO
Senin gorusun saygi duyarim cnm) sana demedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?