Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Haftasonu deneyecektim çok cesaretlenmiştim amaaaaa şehir dışına çıktığımız için ordaki arkadaşlarımız rahat bırakmadı gece 3 4 gibi anca otele geçebildik o saatten sonra da tabi halimiz kalmadı Şans yok bende cesaret topladığım zaman hep aksilik Bu hafta deneyeceğim inşallah ne zaman çok emin konuşsam aksilik çıkıyor bende gün belirlemeyeceğim artık kendiliğinden olsun. Eskisi gibi korkumda yok yarısı girdiği için gerisi kolay olurmuş gibi geliyor. Bakalım inşallah.

peki bu doktor nerde istanbuldamı birde muayene ücreti nedir
ankarada merkezleri var istanbuldada şubeleri var ben istanbuldakine gittim nişantaşında sen ara bir konuş hera kadın sağlığı dr süleyman eserdağ, benim doktorum süleyman beyin eşiydi dr şenay eserdağ muayene ücretleri 300 lira ama tedaviye alınırsan 3 gün için 4-5 bin lira filan ödüyorsun ben kredi katına 8 taksit yaptırdım. ilaçlar aparatlar muayene terapiler 5500 lira ödedim, daha çok istese yine verirdim şu dertten kurtuldumya

yarısını aldıysan tamamını da alırsın sen artık vajinismus bile değilsin :)=

Bende deneme cesareti bulamayanlardanim
üstüne üstüne gidin nolur ertelemeyin valla acımıyo ben hep yok acıcak yok kanıcak yok patlıcak korkusuyla 3 senemi yedim belki korkmasaydım şimdiye çocuğum olcaktı,yeni yendim bende 3 seneden sonra erteledikçe erteleniyo herkesin eşi bnm eşim gibi sabırlı değil ben şanslıyım eşler bi zamandan sonra pes ediyo Allah korusun yuvanızı kurtarmak için sevdiğinizi memnun etmek için yapın bitirin bu işi kaçmak çözüm değil inanın

ooo maşallah sen baya ilerletmişin zuzuku :) hadi inşallah bebek haberini alırız tatlım darısı bana :)

erteleme sakın bak ne güzel yarısını almışsın içine az daha gayret et ne ağrı ne acı valla inan bunu yapamadığım zaman daha çok canım yanıyodu üzülmekten içim acıyodu resmen bitti çok şükür şimdi kuş gibiyim herkesede diyorum sanada diyorum ER TE LE MEE yoksa günler bitmez erteleye erteleye nereye kadar eşinle güzelce vakit geçir sonrasında rahat ol kasma sıkma kendini valla anlamıcaksın olduğunu

ayy canim ayni sorun bende de var.1. oldu ikinciye korkuyorum.aparatlari bile biraktim.rabbim bi cesaret versin hepimize

kurtulduğunuz için değmiş ama bana çok pahalı geldi. ben ankarada süleyman beye muayene oldum sadece. evde yapamayanlar zor durumda olanlar tedavi için gidebilir. ama aynı egzersizleri evde yaparak da yenilebilir.

ayy canim ayni sorun bende de var.1. oldu ikinciye korkuyorum.aparatlari bile biraktim.rabbim bi cesaret versin hepimize

Olur canım korkma cesaretini topla zoru başarmışsın ne güzel çok sevindim senin adına. Bende yarısı girmişti sonra baya ara girdi hep aksilik evle ilgili sorunlar vs oldu inan fırsat olmadı keşke bu kadar ara girmeseydi. Sende kan gelmiş ama bende yarısı girdi yine kan gelmedi benim zarımda kalın dr demişti ki senden gelmeme ihtimali var bende emin olamadım acaba oldu mu diye. Dr a gittim az kalmış zar zedelenmiş çoğunu başarmışsın dedi de sonra deneseydim keşke tekrar Ara girince ister istemez cesaret kırılıyor tabi sen araya zaman sokma canım dene tekrar

bende süleyman beyi düşünmüştüm. %100 diyolar ama bana kesinlik veremediler. tamamen tedavi ederiz diyemediler. bende boşuna para vermek istemedim oraya. ankarada devlet hastanelerinde tedaviyi ücretsiz yapan doktorlar var. sadece sizden düzenli terapiye gelmenizi istiyolar. dışkapı yıldırım beyazıt hastanesini örnek olarak verebiliirm. vakit kaybetmeden gidin derim.

Doğru söylüyorsun canım denememek de işime geliyor korkuyorum biraz çünkü yalan değil. Ben sadece 2 kere denedim ilkinde başı 2.de yarısı girdi tamamı girerdi aslında eşimde problem oldu deneme sırasında yoksa ben hazırdım. Araya uzun zaman girdi denemedim ertelemekten işte Haftasonu hazırdım onda da aksilik oldu gün belirlemeyeceğim artık olağan gelişsin olsun gün belirleyince bişeyler çıkıyor. Bende acıdan çok baya yanma olmuştu kasmadığımı düşünüyorum ama istemsiz olmuştur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…