- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.641
ankarada merkezleri var istanbuldada şubeleri var ben istanbuldakine gittim nişantaşında sen ara bir konuş hera kadın sağlığı dr süleyman eserdağ, benim doktorum süleyman beyin eşiydi dr şenay eserdağ muayene ücretleri 300 lira ama tedaviye alınırsan 3 gün için 4-5 bin lira filan ödüyorsun ben kredi katına 8 taksit yaptırdım. ilaçlar aparatlar muayene terapiler 5500 lira ödedim, daha çok istese yine verirdim şu dertten kurtuldumyapeki bu doktor nerde istanbuldamı birde muayene ücreti nedir
yarısını aldıysan tamamını da alırsın sen artık vajinismus bile değilsin :)=Haftasonu deneyecektim çok cesaretlenmiştim amaaaaa şehir dışına çıktığımız için ordaki arkadaşlarımız rahat bırakmadı gece 3 4 gibi anca otele geçebildik o saatten sonra da tabi halimiz kalmadıŞans yok bende cesaret topladığım zaman hep aksilik Bu hafta deneyeceğim inşallah ne zaman çok emin konuşsam aksilik çıkıyor bende gün belirlemeyeceğim artık kendiliğinden olsun. Eskisi gibi korkumda yok yarısı girdiği için gerisi kolay olurmuş gibi geliyor. Bakalım inşallah.
üstüne üstüne gidin nolur ertelemeyin valla acımıyo ben hep yok acıcak yok kanıcak yok patlıcak korkusuyla 3 senemi yedim belki korkmasaydım şimdiye çocuğum olcaktı,yeni yendim bende 3 seneden sonra erteledikçe erteleniyo herkesin eşi bnm eşim gibi sabırlı değil ben şanslıyım eşler bi zamandan sonra pes ediyo Allah korusun yuvanızı kurtarmak için sevdiğinizi memnun etmek için yapın bitirin bu işi kaçmak çözüm değil inanınBende deneme cesareti bulamayanlardanim
ooo maşallah sen baya ilerletmişin zuzuku :) hadi inşallah bebek haberini alırız tatlım darısı bana :)Kızlar Günaydın
Ben yendim bu sorunu biliyorsunuz. Dün sabah afedersiniz 17. oldu. İlişkiden hemen sonra kahve rengi bir leke geldi. Adetimin günüydü hasta oldum sandım, ama o lekeden sonra hiç bir leke gelmedi. Hasta olmadım yani şu zamana kadar. Bekaret kanı desem 17. gelmez herhalde. Çok zorlamada olmadı öyleHamilelik istiyordum. Teste elim gitmiyor yoktur diye. Bu leke nedir ya bileniniz varmı yenen arkadaşlar ?
aminnn inşallahhinşallah hamilesindir tatlım rabbim annelik gibi yüce duyguyu tatdırsın sana da bizede isteyen herkese inşallahZUZUKU
ooo maşallah sen baya ilerletmişin zuzuku :) hadi inşallah bebek haberini alırız tatlım darısı bana :)
erteleme sakın bak ne güzel yarısını almışsın içine az daha gayret et ne ağrı ne acı valla inan bunu yapamadığım zaman daha çok canım yanıyodu üzülmekten içim acıyodu resmen bitti çok şükür şimdi kuş gibiyim herkesede diyorum sanada diyorum ER TE LE MEE yoksa günler bitmez erteleye erteleye nereye kadar eşinle güzelce vakit geçir sonrasında rahat ol kasma sıkma kendini valla anlamıcaksın olduğunuHaftasonu deneyecektim çok cesaretlenmiştim amaaaaa şehir dışına çıktığımız için ordaki arkadaşlarımız rahat bırakmadı gece 3 4 gibi anca otele geçebildik o saatten sonra da tabi halimiz kalmadıŞans yok bende cesaret topladığım zaman hep aksilik Bu hafta deneyeceğim inşallah ne zaman çok emin konuşsam aksilik çıkıyor bende gün belirlemeyeceğim artık kendiliğinden olsun. Eskisi gibi korkumda yok yarısı girdiği için gerisi kolay olurmuş gibi geliyor. Bakalım inşallah.
iyidir iyi :) iyiye yoralımda iyi olsun kız yendik çok şükür darısı öbür kardeşlerin başınaiyimi kötümü bilmiyorum ki
Bnde de 7.de aynı oyle Afedersin tuvalete cıktım kağıda sılınce kahverengimsi bir sey geldi reglime de 5gun fln vardı snra regl oldum ztn normaldir heralde oyle okudum bı sıtede anormal bısey dglmş surekli devam ederse dra gorunun dıyorduiyimi kötümü bilmiyorum ki
iyidir iyi :) iyiye yoralımda iyi olsun kız yendik çok şükür darısı öbür kardeşlerin başına
Haftasonu deneyecektim çok cesaretlenmiştim amaaaaa şehir dışına çıktığımız için ordaki arkadaşlarımız rahat bırakmadı gece 3 4 gibi anca otele geçebildik o saatten sonra da tabi halimiz kalmadıŞans yok bende cesaret topladığım zaman hep aksilik Bu hafta deneyeceğim inşallah ne zaman çok emin konuşsam aksilik çıkıyor bende gün belirlemeyeceğim artık kendiliğinden olsun. Eskisi gibi korkumda yok yarısı girdiği için gerisi kolay olurmuş gibi geliyor. Bakalım inşallah.
zuzuku canim erken gebelik testi yapsana..ben meraklandim valla.insallah bebistir
kurtulduğunuz için değmiş ama bana çok pahalı geldi. ben ankarada süleyman beye muayene oldum sadece. evde yapamayanlar zor durumda olanlar tedavi için gidebilir. ama aynı egzersizleri evde yaparak da yenilebilir.ankarada merkezleri var istanbuldada şubeleri var ben istanbuldakine gittim nişantaşında sen ara bir konuş hera kadın sağlığı dr süleyman eserdağ, benim doktorum süleyman beyin eşiydi dr şenay eserdağ muayene ücretleri 300 lira ama tedaviye alınırsan 3 gün için 4-5 bin lira filan ödüyorsun ben kredi katına 8 taksit yaptırdım. ilaçlar aparatlar muayene terapiler 5500 lira ödedim, daha çok istese yine verirdim şu dertten kurtuldumya
bence bugün birdaha dene erteleme. 1. olduysa ikinci daha kolay olur yeterince kayganlık sağlayınca.. acıdı diye kalkma hemen serbest bırak kendini devam et :)ayy canim ayni sorun bende de var.1. oldu ikinciye korkuyorum.aparatlari bile biraktim.rabbim bi cesaret versin hepimize
ayy canim ayni sorun bende de var.1. oldu ikinciye korkuyorum.aparatlari bile biraktim.rabbim bi cesaret versin hepimize
erteleme sakın bak ne güzel yarısını almışsın içine az daha gayret et ne ağrı ne acı valla inan bunu yapamadığım zaman daha çok canım yanıyodu üzülmekten içim acıyodu resmen bitti çok şükür şimdi kuş gibiyim herkesede diyorum sanada diyorum ER TE LE MEE yoksa günler bitmez erteleye erteleye nereye kadar eşinle güzelce vakit geçir sonrasında rahat ol kasma sıkma kendini valla anlamıcaksın olduğunu
yarısını aldıysan tamamını da alırsın sen artık vajinismus bile değilsin :)=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?