Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bi de canım yağ ve kayganlaştırıcı olmadan oluyor artık ilişkileriniz di mi çünkü bebiş olsun artık
Benim de 3 gün sonra adetim bitmiş olacak kalbim pır pır ediyo ikinci de nasıl olacak acaba diye kan gelecek mi artık
Eşim benden daha heyecanlı şapşik bitti mi diye sorup duruyor

EVET CANIM yağsız oluyor. Ben ikinci ilişkide bıraktım yağ falan. Afedersin senden gelen sıvı ile oluyor. bir kere girip çıktımı kayganlaşıyor zaten. Takma kafana bir süre bu tereddütü atamazsın ama her seferin de de olur merak etme :)

Yerleşme kanıdır canım. Büyük ihtimal hamilesindr :) belirti falan var mı. Adetın geçtiyse kan testi yaptir

Yerleşme kanıdır canım. Büyük ihtimal hamilesindr :) belirti falan var mı. Adetın geçtiyse kan testi yaptir

ay çok tatlısınız inşallah ama ilişkiden hemen sonra ayağı kalkınca olunca bilemedim. AYY eve gidip test yapacam akşama artık. Belirti yok canım. Sadece göğüslerim sancıyor adet zamanı olur genelde. ay bilemedim kiiii :)

Esin içe boşalma olduysa neden olmasın olur canım. Zaten adet sancilariyla gebelik aynıymış inşallah hamilesindir bende çok istiyorum bakalım 9 gün sonra gorcem :)

merhaba ben 2 hafta önce evlendim ama henüz ilişkiye giremedik ben kendimi çok kasıyorum eşimde ilk defa bu şekilde ilişkiye giriyormuş napıcam bilmiyorum bir türlü olmuyor herkezede oldu dedik ne yapmamız gerekiyor

öncelikle daha çok yeni evlisin biraz dene kendini rahatlat derin nefes al kayganlaştırıcı sür anestezi kremi sür yapmaya çalış başaramazsan bir yardım al gerçekten vajinismus musun yoksa tecrübesizlikten mi sakin olup dene

kızlar ben aylardır bu sitede yazılanları takip ediyordum kendi kendime vajinismusu yenicem diye aylarım geçti burda yazılanları okudum uygulamaya çalıştım kibrit çöpü zeytinyağı derken 6 ay geçti sonunda bir arkadaşımın tavsiyesiyle doktora gittim ayladır boşa uğraşmışım 2 günde bitti yemin ediyorum. kaybettiğim zaman acıyorum uykusuz ağlayan gecelerime hayal kırıklığına eşimin yüzündeki o mutsuzluğa yanıyorum. Kendi kendinize deneyin ama ne olur en fazla 1 hafta 1 ay uğraşın benim gibi 7 ay ha oldu ha olacak uğraşmayın.

Hangi doktora gittin canım sen

Merhaba herada yapılan uygulama nedir ben muayene için gittim sadece. Evde kendim yendim. Ama merak ediyorum. Orada kendi mi uygulama yapıyor yoksa evde kendin mi egzersiz yaptın
evde kendin yendiysen bravo arkadaşım ben çok uğraştım olmadı herada beni öncelikle muayene ettiler hipnoz gibi birşey göz hareketlerimi eliyle takip ettim filan hiç duymadığım şeyler ama nasıl olduysa gevşedim rahatlattılar sonra ilaç verdiler kremler filan sürdüler sonra doktor hanım egzerzisleri kendi yaptı bana yeminle o olmasa ben hayatta onları yapamazdım, ilk gün 3 saat 2. gün 4 saat kaldım seansta önce kendi yaptı sonra bana yaptırdı başta korkuyodum ama sonra çok rahatladım bide saatlerce anlattı neler yapacağımı teker teker pozisyonları egzersizleri zaten o kadar çok tekrar ettirdi ki aha bunu yapıyorsam ilşkiyide yaparım diyorsun kendime güvenim geldi en nihayetinde kendinde bitiyor bu iş ama başında biri olmadan her detayı uzun uzun anlatmadan herkesin harcı değil başarmak

Aynen nasıl bir tedavi yaptı acaba
herkese ayrı şey yapıyorlar vajinismus fabrikası gibi orası birsürü hasta onları görünce bile rahatladım kiminin sonuncu günü başarmış onlarla konuşunca bile mutlu oluyorsun bazılarına cerrahi işlem bazılarına hipnoz bazılarına sadece egzersiz yaptırıyorlar bazı çifleri evlilik terapisi seanslarına alıyorlar erkeklere de gerekirse tedavi veriyor ilaç veriyorlar kendi aparatları var ve sen başarmadan bırakmıyorlar, para alıyor ama hakkını veriyor helal olsun, aferim bravo filan biraz cesaret biraz özgüven egzerzis rahatlatma eve gidiyorsun whatsuptan yazıyor kadın bunu yaptın mı şunu yaptın mı ev ödevleri var yazılı veriyor yani anlamaman yapamaman imkansız bırakmıyo peşini klinikde de birebir başında eşini filan alıyor onada anlatıyor nasıl davranacaksın nasıl yapacaksın pozisyonları bile en kolaylarını teker teker yazmışlar artık sonunda yapamaman için afedersin salak olman lazım 2 günün sonunda e yani, bu muymuş dedim hala inanamıyorum kibrit çöpünü sokamayan ben neler yapıyorum

Ben muayeneden sonra konuştuğumuzda bir sorunun yok isterseniz tedavi yaparız dedi ama ücreti biraz fazla geldi düşünelim dedik sonra evde egzersiz yaptım. uyuşturucu sprey ve kayganlaştırıcı kullanarak yaptık oldu. Evde yapamayanlar imkanı varsa gitsinler orada uygulama yapmaları iyiymiş. Benim gittiğim gün 17 kişi geldi bugün diyorlardı. Şaşırdım ve üzüldüm bu kadar çok insanın bu sorunu yaşıyor olmasına. İnşallah herkes bir şekilde kurtulur. Sadece inanın ve gayret edin ya da doktor yardımı alın. Basit bir şey için boşa zaman kaybetmeden kurtulun. Her yapan bu muymus dediğine göre boşa korkuya kapılmayın diyorum. Vajina yeterince ıslanırsa ve kayganlaştırıcı kullanırsanız kolayca yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
evet zaten orada başımda şenay hanım durmasa ben yapamazdım aparatı nasıl yerleştirdi hiç anlamadım beni zaten çok sakinleştirmişti oraya birşey girse ölürüm sanıyordum ,daha önce gittiğim psikiatristler parmak egzersizi veriyordu eve git yap diyordu evde yapmam mümkün olamadı parmak sokmak bana iğrenç geliyordu ama herada kendileri sana hiç hissettirmeden yapıyor, 2 saat çalıştırıyor, ama benim kadar korkak olmayanlar evde uyuşturucu kayganlaştırıcıyla filan yapabilir burda bu şekilde yenenlerde var ama herkesde bir olmuyor önce denesinler kayganlaştırıcı uyuşturucu krem filan bide nefes egzerzisi öğretti şenay hnm oda çok faydalı böyle deneyip yapmaya çalışsınlar ama olmuyorsa aylarca yıllarca beklemeye benim gibi ha yaptım ha yapıcam diye kendini harap etmeye gerek yok. zaman geçiyor sinirleriniz evliliğiniz yıpranıyor

peki bu doktor nerde istanbuldamı birde muayene ücreti nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…