Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

önce parmak egzersizleriyle basla bence yavas yavas. oraya bırsey gırdıgını görunce beynın de ıkna olacak. korku böyle böyle geccek ama egzersizleri yap mutlaka.

Canım deneme gene hüsran almış olduğum vebcaine diye bir sprey almıştım onuda korktuğum için kullanamadım başka bir zararı olur diye sadece kayganlaştırıcı kullandım ama olmadı gene olmadı.
Üzüldüm... Ama umudunu kaybetme lütfen olacak insallah. Bak spreyi kullanmaktan korkmana gerek yok çünkü ben kendim kac kere kullandim cok şükür bi zararini görmedim baska kullananlar da biliyorum bi zarari yok yani cok sık kullanmayacaksin nasilsa bence sende bi dene

Ben de bu sorunu eşimle beraber doktora gitmeden atlatanlardanim. Yaklasik 5 ay boyunca bu sorun sürdü
Hatta hala ilişkiye çok uzun ara verirsek istemsiz kasiliyorum. O gün zorlandiysam ustelemiyoruz. Eşinin de sabırlı ve anlayışlı olması çok önemli . Bana hala bir bebeğe yaklaşır gibi davranıyor. On sevismeyi uzun tutun

Bende de ayni durum mevcut ara verince kasilıyorum sukur ii eş aşmamiza neden oluyo

Kızlar Günaydın

Ben yendim bu sorunu biliyorsunuz. Dün sabah afedersiniz 17. oldu. İlişkiden hemen sonra kahve rengi bir leke geldi. Adetimin günüydü hasta oldum sandım, ama o lekeden sonra hiç bir leke gelmedi. Hasta olmadım yani şu zamana kadar. Bekaret kanı desem 17. gelmez herhalde. Çok zorlamada olmadı öyle Hamilelik istiyordum. Teste elim gitmiyor yoktur diye. Bu leke nedir ya bileniniz varmı yenen arkadaşlar ?

Günaydın canım ya yerleşme kanaması falan diyorlar bende bilmiyordum bu sitede öğrendiğim birşey
Ondan mı oldu acaba
İnşallah bebiştir Rabbim hayırlısını versin inşallah

O konu da tecrübem yokki bilemedim o yüzden canım test yapıver hem merakın gitsin
Adet olmadan iki gün öncesinde falan kahverengi leke oluyor mu sende... mesala bende olur kahverengi lekeler iki gün öncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…