- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.601
Kuzum bittimi canım bu kabus hadi gözün aydın canım benim.zuzuku patisga olmazmazsa olmaz bitkinmiyim ne dyg blue berivan ve diger arkadaslarim oldumu simdi
Kuzum bittimi canım bu kabus hadi gözün aydın canım benim.
canım tebrik ederim yendin sayılır. sana tavsiyem nefesini güçlübirşekilde al ve güçlü bir şekilde verirken ittir. ben aparatlarımıöyle yapıyorum hepsi giriyoinsallah bitmistir kuzum ilk gun sevindimde simdi bi korku dustu icime sen naptin canim
dygblue sesin cikmiyo canim naptin denemen vardi..
Üzüldüm... Ama umudunu kaybetme lütfen olacak insallah. Bak spreyi kullanmaktan korkmana gerek yok çünkü ben kendim kac kere kullandim cok şükür bi zararini görmedim baska kullananlar da biliyorum bi zarari yok yani cok sık kullanmayacaksin nasilsa bence sende bi deneCanım deneme gene hüsran almış olduğum vebcaine diye bir sprey almıştım onuda korktuğum için kullanamadım başka bir zararı olur diye sadece kayganlaştırıcı kullandım ama olmadı gene olmadı.
dun yendim canim.nasil oldu anlamadim..hatta olmadi sandim olmusNe zaman yendin canım tebrik ederim cok bırıkmiş yazılar hepsini okuyamadım .. Cok yeniye yapma bnce bırkacgun bekle cokta ara verme tabıkı alışmak lazım :)
ayy görünce kötü oldum zor gibi kadın olmak çok zor yaaSelam canim,
Simir testi her yil 1 kere yapilmasi gereken bi test. Allah korusun rahim agzi kanseri riskimiz oldugu icin onu onceden tespit ediyor. Cinsel iliski yasayan tum kadinlara yapilmasi lazim. Ekte nasil yapildigi var.Eki Görüntüle 1689837 Eki Görüntüle 1689837 gidip salgi aliyorlar kulak cubugu gibi biseyle.
Cok sevindim tebrikleeerrr :) ben de bugun tekrar deneyecegim. Dua edin bu yazdigimi gorurseniz:)dun yendim canim.nasil oldu anlamadim..hatta olmadi sandim olmus
Ya işte duyun kızlar o kdr acısız ki insan oldumu ki dıye dusunuyordun yendim canim.nasil oldu anlamadim..hatta olmadi sandim olmus
Ben de bu sorunu eşimle beraber doktora gitmeden atlatanlardanim. Yaklasik 5 ay boyunca bu sorun sürdü
Hatta hala ilişkiye çok uzun ara verirsek istemsiz kasiliyorum. O gün zorlandiysam ustelemiyoruz. Eşinin de sabırlı ve anlayışlı olması çok önemli . Bana hala bir bebeğe yaklaşır gibi davranıyor. On sevismeyi uzun tutun
Günaydın canım ya yerleşme kanaması falan diyorlar bende bilmiyordum bu sitede öğrendiğim birşeyKızlar Günaydın
Ben yendim bu sorunu biliyorsunuz. Dün sabah afedersiniz 17. oldu. İlişkiden hemen sonra kahve rengi bir leke geldi. Adetimin günüydü hasta oldum sandım, ama o lekeden sonra hiç bir leke gelmedi. Hasta olmadım yani şu zamana kadar. Bekaret kanı desem 17. gelmez herhalde. Çok zorlamada olmadı öyleHamilelik istiyordum. Teste elim gitmiyor yoktur diye. Bu leke nedir ya bileniniz varmı yenen arkadaşlar ?
Günaydın canım ya yerleşme kanaması falan diyorlar bende bilmiyordum bu sitede öğrendiğim birşey
Ondan mı oldu acaba
İnşallah bebiştir Rabbim hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?