- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.661
zuzuku canim erken gebelik testi yapsana..ben meraklandim valla.insallah bebistir
Kızlar test yaptım. 2.Çizgi çok silik çıktı.
Hamilesinnnn. Ay cok sevindim yarin hemen kan testi yaptirrrr. Ay maasallah allah nazarlardan korusunKızlar test yaptım. 2.Çizgi çok silik çıktı.
Kurtulduguna sevindim canım darısı başımakizlaaaar basardimmm..nerdeyse tamamini aldimmmm...aci yok kan yokk..garip bi his sadece okadar...mutluluktan agliyorum sizin sayenizde basardimm Allahima sukurler olsun.. seviyorum sizi
canim egzersiz yap rahatla sakin ol olucak..2senemi bosuna harcamisim cok pismanimKurtulduguna sevindim canım darısı başıma
Tebri ederim canim masallah darisi bizlere sen esinle egzersiz yapmistin demiselinayay .!.:kizlaaaar basardimmm..nerdeyse tamamini aldimmmm...aci yok kan yokk..garip bi his sadece okadar...mutluluktan agliyorum sizin sayenizde basardimm Allahima sukurler olsun.. seviyorum sizi
hadi insallah canim.biz vajililer cok cektik rabbim kucagini doldursunKızlar test yaptım. 2.Çizgi çok silik çıktı.
canim ya sende benim gibiydin zarimizdan dolayimi boyle oluyo acaba.benimde acim cok okdu.kanamam da. .gerci aci hemen gecti acaba zarimiz kalin diyemi.
dilrubacanpenisin yarısını hatta biraz daha fazlasını alıyorum. ama tam olmuyo. acıyo. ne yapmam lazım
penisin yarısını hatta biraz daha fazlasını alıyorum. ama tam olmuyo. acıyo. ne yapmam lazım
Tebriklerkizlaaaar basardimmm..nerdeyse tamamini aldimmmm...aci yok kan yokk..garip bi his sadece okadar...mutluluktan agliyorum sizin sayenizde basardimm Allahima sukurler olsun.. seviyorum sizi
evet cnm esimle yaptim oyle dha kolay oluyoTebr
Tebri ederim canim masallah darisi bizlere sen esinle egzersiz yapmistin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?