Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim Cok iyi anliyorum ayni yollardan duygulardan aglama krizlerinden gctim bende kimseye diyemedm diyemyncede yuk oluyo insana burayi kesfettim.sonra Allahtanda yol yontem ogdendim rahatliyodum.birazda olsa ayni senkn gbi yapalim.dodm denyodk dur diyodum bida bida hep bu swfeede kendmi esimin her dedgmi yapmasi karsisind ben bisey yapamyom.die ezilyodum uzUlyodum agliydum ama inan kendmide onuda bosa yipratmisim diodum ki bende ne kadar acirsa acisin sikcam.disimi o.anda olsun bitsin artik.diodum kendmi gazaa getryodum.ama iate hata burdamis aci yok kiole bi his yok biraz yanma belki ama o kdar aciya odaklanyoruz ki olmayan bi aci o olmadimida umuymus dioruz sakin ol sadece o bi yer var dedgin yeryok sadece pnsn yonu dogru degil.bende bi aure yarim alabilyodum oraya takilyoduk meger durusumuz yanlismis

inşallah canım ya ben parmak egzerszi yapıyorum ama daha başındayıö bir an önce atlatmak istiyorum

bende bekleyecem biraz ama tabiki pes etmek yok

Benim eşimde sudan sebepler yuzunden kavga cikarip bosanmak istedigini söylüyor. Halbuki daha 3.5 aylik evliyim. Hic evime gidesim yok. Sabah evden cikarken git boşanma dilekcesi ver dedi. Muhtemelen sevmiyor artık. Bir yanım diyorki gidip vereyim. Bende kurtulurum oda...

ertelemeyin, beklemeyin..egzersizden korkmayin yalniz yapamiyosaniz esinizle konusun anlatin ona korkularinizi..beraber baslayin egzersizlere siz yonlendirin onu..bugun olur yarin olur ha simdi hazirim yaparim bu is bitcek dedim hep ama olmadi denemeye gelince hep korku kapladi icimi acaba acir mi olur mu e ya olmazsa diye diye nerdeyse 1 bucuk senem bosuna gitti kavga gozyasi bi suru agir laflar dinledim hep..hep tembellik yaptim sonra bi gece yine kavga ettik kriz gecirdim bi ben bilirim neler yasadigimi esim sinirlendi kaybetti kendini ve o geceden sonra artik esime guvenmeyi denicem diye soz verdim kendime ..egzersizleri beraber yapmaya basladik..1 gun tek parmak iyice sakinletirdim kndimi biraktim bacaklarimi oyle tuttum parmagini esimin ikindim vee kendim ittirdim..ikinirken nefes vermedim hic..3 cu gunde ben 2 parmaginin tamamini aldim aci yok kan yok..bi kac defa boyle devam etik..ve yaklasik 10 gun kadar egzersiz yapamadik bazi nedenlerden dolayi..ama icime korku dusurmedim hic acaba orasi yine kapanirmi demedim..ve dun aksam yine 2 parmak egzersizden sonra pnsle denedik ve ilk denemede nerdeyse tamamini aldim..gl gt yaptik hatta ve ACIII YOOOK KAN YOOOK..esim iste bundan korktun sen dedi ve ben aglamaya basladim..gecen zamanima agladim..ben ayrilmayi bile dusundum kizlar bunu esimede soyledim ama inanin bu cozum degil...korkmayin guvenin kndinize ve sonuca ulasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…