Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hiç bilmiyorumki. dün gece yarısına kadar aldım penisi. kavga ondan sonra çıktı ama başka çok basit birşeyi bahane etti. kıyameti kopardı.
Bak ne güzel yarısına kadar almissin iste süper bi gelisme bu ben yariya kadar alsam daha cok motive eder bu ilerleme var diye sevinçten bayram ederiz herhalde tebrik ederim seni umarim devami da gelir aranizda düzelir insallah

kizlar bi gariplik var bende.biliyosunuz bir kere oldu.simdi esim deniyelim dedi. once aparatla alistirma yapayim dedim aparati sokmamla kanama basladi.aparatida ilerletemedim.okuyorum sizleri hic birinizin kanamasi olmamis.bi doktora mi gitsem esimle deniyimmi denemiyimmi anlamadim.bu arada kanama derken damla damla oluyo.bi yardim edin ne olur

sen genede kmseye bahsetme soranlarada henüz düşünmüyoruz hazır değiliz de salla gitsin sakın kmseye söyleme,sonra bnde 3 sene sonunda yendim burdaki yazılanları okuyup uygulayarak ben mumla egzersiz yaptım bolbol vazelin sürdümmuma öyle denedim sonrada eş aşamasına geçtim 3 sene sonra yendim darısı başına korkma hiç acı yok hatta zevkli bile alışınca

kızlar..ikibuçuk yıllık evliyim..malesef bu sorunla boğuşuyorum..yardımnızıa ihtiyacım var..egzersizleri özelden yazabilir misiniz..lütfen beni duyun..

adetmi oldun yoksa :) kanama varsa yapma bırak dinlens,n sonra yap dene

yara yerinden kanamıştır. benimde oyle oldu. aparatla ilkinde yırtık olmuştu. bikaç gün sonra afedersin şu alaturka tuvalete oturdum annemlerde , bacaklarımı ayırınca o yara yeri tekrar kanadı.

deneme yapıyoruz tabi ama diyorlar ya duvar gibi giriş sanki hiç olmicakmış gibi hissediyorum. jinekolojik muayene de oldum sorun yok. sürekli erteliyorum olmayacağını kabullenmiş gibi. eşim de belli oranda tatmin olduğu için çok ısrarcı değil rahat olduğum için ben de çok uğraşmıyorum. ama tamamen birleşme olmadı henüz...

evet eşim de en fazla 5dk sabrediyor bu duruma olmayınca başka yollarla kendisi rahatlıyor ama tamamen halledemiyoruz. hep yarım kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…