- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.741
Bak ne güzel yarısına kadar almissin iste süper bi gelisme bu ben yariya kadar alsam daha cok motive eder bu ilerleme var diye sevinçten bayram ederiz herhalde tebrik ederim seni umarim devami da gelir aranizda düzelir insallahhiç bilmiyorumki. dün gece yarısına kadar aldım penisi. kavga ondan sonra çıktı ama başka çok basit birşeyi bahane etti. kıyameti kopardı.
inşallahBak ne güzel yarısına kadar almissin iste süper bi gelisme bu ben yariya kadar alsam daha cok motive eder bu ilerleme var diye sevinçten bayram ederiz herhalde tebrik ederim seni umarim devami da gelir aranizda düzelir insallah
sen genede kmseye bahsetme soranlarada henüz düşünmüyoruz hazır değiliz de salla gitsin sakın kmseye söyleme,sonra bnde 3 sene sonunda yendim burdaki yazılanları okuyup uygulayarak ben mumla egzersiz yaptım bolbol vazelin sürdümmuma öyle denedim sonrada eş aşamasına geçtim 3 sene sonra yendim darısı başına korkma hiç acı yok hatta zevkli bile alışıncaMrh. Yaklaşık 3_4gün oldu sizi takip ediyorum.15aylık evliyim aynı sorunları yaşıyorum doktora hiç gitmedim 1yıldır kendiliğinden geçmesini bekledik.tesadüfen vajinismus nedir yazısını okuyunca ertelemem gerektiğini anldım.arkadaş vada aile kimseye akıl danışamıyorum.çocuk sormayada başladılar.eşim doktora gitmeye yanaşmıyor duyulur dedikodu olur diye.ne yapıcam bilmiyorum.
adetmi oldun yoksa :) kanama varsa yapma bırak dinlens,n sonra yap denekizlar bi gariplik var bende.biliyosunuz bir kere oldu.simdi esim deniyelim dedi. once aparatla alistirma yapayim dedim aparati sokmamla kanama basladi.aparatida ilerletemedim.okuyorum sizleri hic birinizin kanamasi olmamis.bi doktora mi gitsem esimle deniyimmi denemiyimmi anlamadim.bu arada kanama derken damla damla oluyo.bi yardim edin ne olur
yara yerinden kanamıştır. benimde oyle oldu. aparatla ilkinde yırtık olmuştu. bikaç gün sonra afedersin şu alaturka tuvalete oturdum annemlerde , bacaklarımı ayırınca o yara yeri tekrar kanadı.kizlar bi gariplik var bende.biliyosunuz bir kere oldu.simdi esim deniyelim dedi. once aparatla alistirma yapayim dedim aparati sokmamla kanama basladi.aparatida ilerletemedim.okuyorum sizleri hic birinizin kanamasi olmamis.bi doktora mi gitsem esimle deniyimmi denemiyimmi anlamadim.bu arada kanama derken damla damla oluyo.bi yardim edin ne olur
daha önceki yazılşan msjları okursan özele gerek kalmaz herkes nasıl yendiğini yazmış okursan görürsünkızlar..ikibuçuk yıllık evliyim..malesef bu sorunla boğuşuyorum..yardımnızıa ihtiyacım var..egzersizleri özelden yazabilir misiniz..lütfen beni duyun..
kuzucum aklim sende valla esin geldimi sana tavri nasilyara yerinden kanamıştır. benimde oyle oldu. aparatla ilkinde yırtık olmuştu. bikaç gün sonra afedersin şu alaturka tuvalete oturdum annemlerde , bacaklarımı ayırınca o yara yeri tekrar kanadı.
deneme yapıyoruz tabi ama diyorlar ya duvar gibi giriş sanki hiç olmicakmış gibi hissediyorum. jinekolojik muayene de oldum sorun yok. sürekli erteliyorum olmayacağını kabullenmiş gibi. eşim de belli oranda tatmin olduğu için çok ısrarcı değil rahat olduğum için ben de çok uğraşmıyorum. ama tamamen birleşme olmadı henüz...CNim Ben cok az egzersiz yaptim yapmadim diyebilcek kadar az hatta pnsle cozdum direk bazen deli cesareti gelyo insana yter be ne kadar beklicek bu ocukta dyip esine kiyamdigi ama korkudan geberdigibence kumkun yani mumkunmus bende inanmyodum pskolga falan giderim sanyodum korkak biriyim cnku baya ama sonuc olarak basardim hangi asamdssn hic egzersiz yaptin mi denene yaotiniz mi
yok canım gelmedi. sanmıyorum gelmez.kuzucum aklim sende valla esin geldimi sana tavri nasil
canim yok.adetime daha 5 gun var.yara yeri kaniyo.simdi iliskiye gireyimmi girmeyeyimmiadetmi oldun yoksa :) kanama varsa yapma bırak dinlens,n sonra yap dene
evet eşim de en fazla 5dk sabrediyor bu duruma olmayınca başka yollarla kendisi rahatlıyor ama tamamen halledemiyoruz. hep yarım kalıyorCanim yani oyle aşan da var asama asama gidebilirsin ama o zaman orayi bol yaglayip esini de ayni sekil ikina ikına almaya calis bi kac kere dene olmazsa egzersiz apart yaparsin .bunu soylememin sebebi yani esli denemede surekli yapamazsan bu sefer ainirlerin yipranir
allah yardimcin olsun. hepimiz bu asamalara geliyoruz inan.esimde bana neler neler soyledi..inşallah gecer siniriyok canım gelmedi. sanmıyorum gelmez.
Allah yardımcımız olsun. sen çözdün mü sorununuüzülme canım üstüne git yenersin benim 3 sene oldu düşün :)
Birşey olmaz tekrar dene kayganlaştıcı ile. acıdı diye kalkma hemen aşağıya doğru ilerletin ileri geri yaparak.KIZLARRRR hic mi kanamasi olan yok ni yardimci olun lutfen
Hicmi egzersiz yapmiyorsun?kızlar..ikibuçuk yıllık evliyim..malesef bu sorunla boğuşuyorum..yardımnızıa ihtiyacım var..egzersizleri özelden yazabilir misiniz..lütfen beni duyun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?