Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mrh. Yaklaşık 3_4gün oldu sizi takip ediyorum.15aylık evliyim aynı sorunları yaşıyorum doktora hiç gitmedim 1yıldır kendiliğinden geçmesini bekledik.tesadüfen vajinismus nedir yazısını okuyunca ertelemem gerektiğini anldım.arkadaş vada aile kimseye akıl danışamıyorum.çocuk sormayada başladılar.eşim doktora gitmeye yanaşmıyor duyulur dedikodu olur diye.ne yapıcam bilmiyorum.

BENİM EŞİM ÇOK ANLAYIŞLI AMA BU KONU ADI ALTINDA DEĞİL AMA SUDAN SEBEPLERDEN NE KAVGALAR YAŞADIK HEP BU SORUNUN VERMİŞ OLDUĞU GERGİNLİK BENI HAREKET HALINDEKI ARABAYI DURDURUP YOLUN KENARINDA İNDİRDİ (EVIME YAKIN BIR SOKAKTA) GİT AVUKATAMI NEREYE GIDIYORSUN DIYE BENDE BIRAZ ZAMAN GEÇİNCE ARADIM GELİP BENİ OLDUĞUM YERDEN ALDI VE ÖZÜR DİLEDİ AĞLADIK BİRLİKTE NELER NELER DAHA GERÇEKTEN HEP BU İŞİ BAŞARAMAMIZIN VERMİŞ OLDUĞU GERGİNLİK STRESTEN SIZIN MESELEDE BIZIMKINE BENZER BIR DURUM NE OLUR BİRBİRİNİZE SAHIP CIKIN GEÇİÇEK BU OLAYLARDA BIZIMDE YUZUMUZ GÜLECEK EVIMIZIN HUZURU GELECEK KUCAĞIMIZ BOŞ KALMAYACAK BEBİŞLERİMİZ OLACAK D dilrubacan

En zoruma gidende bana o kadar bagirirken telefon geldi ve karsidakiyle ne kadar kibar konustu. Galiba bir bayandi karsidaki. Bu cok zoruma gitti. Ben vajinismus olabilirim ama cok iyi bir ev hanimiyim. Hicbirseyini eksik etmem. Surekli hizmet ederim. İyi bir meslegim var. Cevrem tarafindan cok takdir edilen güzel bir kadinim. Ama bunlarin onun icin hicbir önemi yokmuş onu anladım. O zaman beni kaybetsinde belki o zaman anlar degerimi

ne kadardır evlısın canım sen eşin kesınlıkle boşlukta olduğu ıcın böyle davranıyor olabılır ıyı düşün tatlım fevrı ve anı kararlardan uzak dur vajınusmus olabılırız ama evlılığımızı nasıl ayakta tutmamız gerektiğiniz cok ıyı bılırız nıce cınselliği hat safhada yaşayıpta ayrılan çiftler görüyoruz çevremızde ama bız evliliğimizi bu soruna karşı ayakta tutmaya çalışıyoruz örnek veriyorum kendım çalışan bır bayanım cok yoğun bır mesleğim var akşama kaday kafa kalmıyor eve gidip yemek yap temızlık bulaşık çamaşir kayınvalıde gönlu kayınbeder zıyareti eşin tarafından akraba ziyaretleri bir pazar gunu ızınlısın hayat olduğu gibi koşturmaca ve hepsının ustune bu dertle baş etmeye çalışıyoruz ona rağmen herşeyi idare edebiliyoruz ben ınanıyorum ki üstesınden gelıceksın herşey normale dönecek ben eğer o gün o arabadan ındığımde geri eşimi aramamış olsaydım belki şu anda cok farklı durumda olucaktık ben aradım tekrar bir araya geldık ağladık bütün sinirimizi boşalttık ve şimdi çok şükür çok iyiyiz bize birlikte ağlamak bir terapi gibi geldi sizin durumunuzda inşallah düzelir D dilrubacan

Canım önecelikle çok teşekkür ederim mesajın için sormak istiyorum belki özele giriyor bana da anlatırmısın nasıl bir duruş olması gerekiyor buraya kadar geldim ben vajinismus bile değilim belkide çünkü tamam korkuyorum ama oraya takılıp canım yandığı için kaynaklanıyordur

Sevmiyor diye düşünme cnm seviyordur mutlaka ama kendince bi yaptırım uygulamaya çalışıyor belki de sana acaba o hırsla yaparmi diye yani kendince cozum yolu ariyor olabilir çünkü bu durum onların da piskolojisini cok fazla bozuyor o yüzden onlarin verdigi tepkiler kafalarindan geçen düşünceler de cok sağlıklı olmuyo biseylerin duzelmedigini gördükçe de daha cok umutlari tükeniyo ve agresiflesiyorlar maalesef... Esin seni dinlemeyip zorla yapmisti galiba demi ondan sonra hic deneme yaptiniz mi bi gelişme varmi eskiye göre ? Sonra dan pişman olacagin bisey yapma ani kararlar verme iyi düşün... Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah...

yaaa canim beni esim evden kovmaya kalkti ..yani artik sen dusun..bizde neler yasadik bozma morelini konus onunla bnce halledemiceniz bisi yoktur

Kizlarr egzersiz yapcam simdi uzun bi aradan sonra .... Yazdiklarinizi okuym dedim once dua edelm birbirimize artik ben de yendim diyelim hepimiz ..eşle ilgili olarak da tamam bu konuda eksigiz belki ama elimizde degil.bu bi hastalik eşinize siz yaklasin ben de bosanmayi bile dusundun hergun kavga ama buaralar ona sanki hic sorunumuz yokmus gibi normamisiz gibi yaklastim aramuz cok iyi birbirimize hakaret ederken simdi mutluymus gibi yapiyoruz alttan alalim o bile erkegi degistrebiliyo yada bu konuda ugrastuliginizi gorunce erkek de cabaladignizi gorup ustunuze gelmiyo

3.5 aylık

cnm ilk sen yap egzersz sonra esinle yap...oda bunu gorunce dha sakin davranir sana..bak gorursun nasil ilerliceksin

canim vajinusmus yuzundenmi boyle dedi..acaba gozunumu korkutuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…