- 17 Kasım 2015
- 86
- 141
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.721
BU NEFES EGZERSİZLERİNİN ÇOK FAYDASI VA
Nefes alırken karnını şişir nefesi verirken bir muma üfler gibi puff de bunu yaparken puff derken ıkın bol bol. bunu eşli deneme ve egzersiz esnasında yapıyoruz. Sen gün içinde kegel yapabilirsin. Kegel ise küçük tuvaletini yaparken tutup bıarkmak gibi. Her yerde yapa bilirdin bunu. karşıdan fark edilmez. bu kadar canım. Sayfanın başında kegel yazıyor. DErin derin nefes al ilişki öncesi al ver al ver bunu 15 kere yap rahatlatır seni canım
canım bu egzersiz giriş kısmının rahatlamasına ve açılmasınamı yarıyor ?ZUZUKU
Benim eşimde sudan sebepler yuzunden kavga cikarip bosanmak istedigini söylüyor. Halbuki daha 3.5 aylik evliyim. Hic evime gidesim yok. Sabah evden cikarken git boşanma dilekcesi ver dedi. Muhtemelen sevmiyor artık. Bir yanım diyorki gidip vereyim. Bende kurtulurum oda...[/QUOTE
BENİM EŞİM ÇOK ANLAYIŞLI AMA BU KONU ADI ALTINDA DEĞİL AMA SUDAN SEBEPLERDEN NE KAVGALAR YAŞADIK HEP BU SORUNUN VERMİŞ OLDUĞU GERGİNLİK BENI HAREKET HALINDEKI ARABAYI DURDURUP YOLUN KENARINDA İNDİRDİ (EVIME YAKIN BIR SOKAKTA) GİT AVUKATAMI NEREYE GIDIYORSUN DIYE BENDE BIRAZ ZAMAN GEÇİNCE ARADIM GELİP BENİ OLDUĞUM YERDEN ALDI VE ÖZÜR DİLEDİ AĞLADIK BİRLİKTE NELER NELER DAHA GERÇEKTEN HEP BU İŞİ BAŞARAMAMIZIN VERMİŞ OLDUĞU GERGİNLİK STRESTEN SIZIN MESELEDE BIZIMKINE BENZER BIR DURUM NE OLUR BİRBİRİNİZE SAHIP CIKIN GEÇİÇEK BU OLAYLARDA BIZIMDE YUZUMUZ GÜLECEK EVIMIZIN HUZURU GELECEK KUCAĞIMIZ BOŞ KALMAYACAK..
aynen canım sende rahatlıyorsun girişte açılıyor.[/QUO
inşallah faydası olur canım inşallah senın sonuç bellı oldumu meraktayız tatlımZUZUKU
Canım önecelikle çok teşekkür ederim mesajın için sormak istiyorum belki özele giriyor bana da anlatırmısın nasıl bir duruş olması gerekiyor buraya kadar geldim ben vajinismus bile değilim belkide çünkü tamam korkuyorum ama oraya takılıp canım yandığı için kaynaklanıyordurcanim Cok iyi anliyorum ayni yollardan duygulardan aglama krizlerinden gctim bende kimseye diyemedm diyemyncede yuk oluyo insana burayi kesfettim.sonra Allahtanda yol yontem ogdendim rahatliyodum.birazda olsa ayni senkn gbi yapalim.dodm denyodk dur diyodum bida bida hep bu swfeede kendmi esimin her dedgmi yapmasi karsisind ben bisey yapamyom.die ezilyodum uzUlyodum agliydum ama inan kendmide onuda bosa yipratmisim diodum ki bende ne kadar acirsa acisin sikcam.disimi o.anda olsun bitsin artik.diodum kendmi gazaa getryodum.ama iate hata burdamis aci yok kiole bi his yok biraz yanma belki ama o kdar aciya odaklanyoruz ki olmayan bi aci o olmadimida umuymus dioruz sakin ol sadece o bi yer var dedgin yeryok sadece pnsn yonu dogru degil.bende bi aure yarim alabilyodum oraya takilyoduk meger durusumuz yanlismis
Sevmiyor diye düşünme cnm seviyordur mutlaka ama kendince bi yaptırım uygulamaya çalışıyor belki de sana acaba o hırsla yaparmi diye yani kendince cozum yolu ariyor olabilir çünkü bu durum onların da piskolojisini cok fazla bozuyor o yüzden onlarin verdigi tepkiler kafalarindan geçen düşünceler de cok sağlıklı olmuyo biseylerin duzelmedigini gördükçe de daha cok umutlari tükeniyo ve agresiflesiyorlar maalesef... Esin seni dinlemeyip zorla yapmisti galiba demi ondan sonra hic deneme yaptiniz mi bi gelişme varmi eskiye göre ? Sonra dan pişman olacagin bisey yapma ani kararlar verme iyi düşün... Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah...Benim eşimde sudan sebepler yuzunden kavga cikarip bosanmak istedigini söylüyor. Halbuki daha 3.5 aylik evliyim. Hic evime gidesim yok. Sabah evden cikarken git boşanma dilekcesi ver dedi. Muhtemelen sevmiyor artık. Bir yanım diyorki gidip vereyim. Bende kurtulurum oda...
yaaa canim beni esim evden kovmaya kalkti ..yani artik sen dusun..bizde neler yasadik bozma morelini konus onunla bnce halledemiceniz bisi yokturEn zoruma gidende bana o kadar bagirirken telefon geldi ve karsidakiyle ne kadar kibar konustu. Galiba bir bayandi karsidaki. Bu cok zoruma gitti. Ben vajinismus olabilirim ama cok iyi bir ev hanimiyim. Hicbirseyini eksik etmem. Surekli hizmet ederim. İyi bir meslegim var. Cevrem tarafindan cok takdir edilen güzel bir kadinim. Ama bunlarin onun icin hicbir önemi yokmuş onu anladım. O zaman beni kaybetsinde belki o zaman anlar degerimi
3.5 aylıkne kadardır evlısın canım sen eşin kesınlıkle boşlukta olduğu ıcın böyle davranıyor olabılır ıyı düşün tatlım fevrı ve anı kararlardan uzak dur vajınusmus olabılırız ama evlılığımızı nasıl ayakta tutmamız gerektiğiniz cok ıyı bılırız nıce cınselliği hat safhada yaşayıpta ayrılan çiftler görüyoruz çevremızde ama bız evliliğimizi bu soruna karşı ayakta tutmaya çalışıyoruz örnek veriyorum kendım çalışan bır bayanım cok yoğun bır mesleğim var akşama kaday kafa kalmıyor eve gidip yemek yap temızlık bulaşık çamaşir kayınvalıde gönlu kayınbeder zıyareti eşin tarafından akraba ziyaretleri bir pazar gunu ızınlısın hayat olduğu gibi koşturmaca ve hepsının ustune bu dertle baş etmeye çalışıyoruz ona rağmen herşeyi idare edebiliyoruz ben ınanıyorum ki üstesınden gelıceksın herşey normale dönecek ben eğer o gün o arabadan ındığımde geri eşimi aramamış olsaydım belki şu anda cok farklı durumda olucaktık ben aradım tekrar bir araya geldık ağladık bütün sinirimizi boşalttık ve şimdi çok şükür çok iyiyiz bize birlikte ağlamak bir terapi gibi geldi sizin durumunuzda inşallah düzelir D dilrubacan
cnm ilk sen yap egzersz sonra esinle yap...oda bunu gorunce dha sakin davranir sana..bak gorursun nasil ilerliceksinKizlarr egzersiz yapcam simdi uzun bi aradan sonra .... Yazdiklarinizi okuym dedim once dua edelm birbirimize artik ben de yendim diyelim hepimiz ..eşle ilgili olarak da tamam bu konuda eksigiz belki ama elimizde degil.bu bi hastalik eşinize siz yaklasin ben de bosanmayi bile dusundun hergun kavga ama buaralar ona sanki hic sorunumuz yokmus gibi normamisiz gibi yaklastim aramuz cok iyi birbirimize hakaret ederken simdi mutluymus gibi yapiyoruz alttan alalim o bile erkegi degistrebiliyo yada bu konuda ugrastuliginizi gorunce erkek de cabaladignizi gorup ustunuze gelmiyo
canim vajinusmus yuzundenmi boyle dedi..acaba gozunumu korkutuyo..Benim eşimde sudan sebepler yuzunden kavga cikarip bosanmak istedigini söylüyor. Halbuki daha 3.5 aylik evliyim. Hic evime gidesim yok. Sabah evden cikarken git boşanma dilekcesi ver dedi. Muhtemelen sevmiyor artık. Bir yanım diyorki gidip vereyim. Bende kurtulurum oda...
hiç bilmiyorumki. dün gece yarısına kadar aldım penisi. kavga ondan sonra çıktı ama başka çok basit birşeyi bahane etti. kıyameti kopardı.canim vajinusmus yuzundenmi boyle dedi..acaba gozunumu korkutuyo..
hiç bilmiyorumki. dün gece yarısına kadar aldım penisi. kavga ondan sonra çıktı ama başka çok basit birşeyi bahane etti. kıyameti kopardı.
Gerilmistir o da canim onlar icin de cok zor sen yine de guzelce yaklas devam et cogunu almissin duzelixek insallah bu zamanlarhiç bilmiyorumki. dün gece yarısına kadar aldım penisi. kavga ondan sonra çıktı ama başka çok basit birşeyi bahane etti. kıyameti kopardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?