- 6 Temmuz 2015
- 235
- 104
- 103
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.761
Cnm daha yeni evlisin hic bozma moralini. Yarisina kdr aliyosan ztn yenmis sayilirsin.3.5 aylık
TebriklerAllahım sana şükürler olsun kadın oldum bitti bu kabus dolu günler ama oldu canlarım oldu çok mutluyum hemde çok sizlere çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.
ayyy gozun aydin canim.cok sevindim..nasil oldu nasıl gecti.cok şükürAllahım sana şükürler olsun kadın oldum bitti bu kabus dolu günler ama oldu canlarım oldu çok mutluyum hemde çok sizlere çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.
cooook sevindim. nasıl olduAllahım sana şükürler olsun kadın oldum bitti bu kabus dolu günler ama oldu canlarım oldu çok mutluyum hemde çok sizlere çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.
Holeyyyy. Hadi gecmis olsun canim.Allahım sana şükürler olsun kadın oldum bitti bu kabus dolu günler ama oldu canlarım oldu çok mutluyum hemde çok sizlere çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.
Allahım sana şükürler olsun kadın oldum bitti bu kabus dolu günler ama oldu canlarım oldu çok mutluyum hemde çok sizlere çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.
Tebrik ederim canım maşallahAllahım sana şükürler olsun kadın oldum bitti bu kabus dolu günler ama oldu canlarım oldu çok mutluyum hemde çok sizlere çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.
inşallah.amiiiiiiiiiiiinD dilrubacan sira sende cnm, angelinaya demistim sen yskinda yeneceksin diye bir hafta gecmeden yendi. Sende basaracaksin hic bozma moralini
D dilrubacan sira sende cnm, angelinaya demistim sen yskinda yeneceksin diye bir hafta gecmeden yendi. Sende basaracaksin hic bozma moralini
ayy kuzum bendede ayni heyecan bi turlu ikinciyo yapamadim.Ayyy maşallah ya teker teker yeniyoz bitiyor bu dert darısı diğer arkadaşlarımızın başına
Bu arada adet bitiyo ve beni heyecan sarıyo pır pır pırİkinci nasıl olcek acabaaa
Ayyy canıııııım kolay olur inşallah :)ayy kuzum bendede ayni heyecan bi turlu ikinciyo yapamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?