- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.821
ah canım nasıl sevındım bir bilsen hayırlısı ile kucağına al gülüm .......bende dün gece atlattım biliyormusun
Cok sevindim zuzuku ugrasip yenip hamile kalanlar oldu mu ayri bi seviniyoruz rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah
gözün aydın canım Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canımcım. Sizlerede nasip etsin rabbim.
Tebrik ederim maşallah... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim Rabbim isteyen herkese de nasip etsin hayırlısıyla insallahKızlar Hamişim. Şükürler olsun Rabbim nasip etti :) Çok çektim ama mükafatını inşallah minik bir melek ile alacağım hayırlısı ile inşallah. Sizlerde yapacaksını eminim :) Dualarım üzerinizde inşallah. sizlerde benden eksik etmeyin olur mu :) sizi seviyorum
Tebrik ederim maşallah... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim Rabbim isteyen herkese de nasip etsin hayırlısıyla insallah
Zuzuku tebrikler çok sevindim. Darisi bize olsunamin canım . Teşekkür ederim. tüm isteyenlere versin Rabbim.
Bana da yardım edin ben eldivenli çift parmağı yarıya kadar aldım ama sonrası yok zuzuku tebrik ederim
Mrb arkadaşım spreyim adi nedir???İKİNCİYE HAZIRMISIN
Zeytinyağı denemedim hiç deneyeceğim İNŞAALLAH RABBİM BİZLERE DE NASİP EDER İNŞ Ben evlendiğim de ilk geceden hamile kalırım diyordum böyle bi sorunla karşılaşabileceğimi bilmiyordum tabi Rabbim kurtarsın hepimiziAferin canım güzel bir gelişme buna alışana kadar yap bol zeytin yağı sürerek. sonra kalınlaştırırsın
Ayyyyyyyyy nasıl sevindim mm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Canım mmmKızlar Hamişim. Şükürler olsun Rabbim nasip etti :) Çok çektim ama mükafatını inşallah minik bir melek ile alacağım hayırlısı ile inşallah. Sizlerde yapacaksını eminim :) Dualarım üzerinizde inşallah. sizlerde benden eksik etmeyin olur mu :) sizi seviyorum
çok sevindim canım alllah en kısa zamanda bana da nasip eder insallah. hepimizin duasıKızlar Hamişim. Şükürler olsun Rabbim nasip etti :) Çok çektim ama mükafatını inşallah minik bir melek ile alacağım hayırlısı ile inşallah. Sizlerde yapacaksını eminim :) Dualarım üzerinizde inşallah. sizlerde benden eksik etmeyin olur mu :) sizi seviyorum
Adını verebılırmısınn en son care bıde onu deneyeyımm zararı olsada olsunnCANIM BENIM NASIL OLDUĞUNU ANLAYAMADIM KI BİR ANDA DENEME ESNASINDA BIR ACI VE SONRASINDA KAN GELDI AMA HISSETTIM COK AZICIK BIR ACI OLDU SPREY KULLANDIM UYUŞTURAN BURDAN BIR ARKADAŞIMIN TAVSIYESIYDI EŞİMDE KAYKANLAŞTIRICI SÜRDÜ OLDU BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH.
Yaklasik ayni surelerdir evliyiz bak senden bir adim ondesin cift parmak aliyorsun aparat yaptin mi kendine hic? Birde iki parmagi rahatlikla alip devam edince kalinlastirmaya baslamalisinKızlar ben de eldivenle çift parmağı yarıya kadar aldım ama sonrası yok bana da yardım edin lütfen
Canım vebcaine idi sanırım eczanelerde varAdını verebılırmısınn en son care bıde onu deneyeyımm zararı olsada olsunn
vebcaine diye bir spreydi canım ama faydası olurmu zararı olurmu bilmiyorum ben denedım dün akşam biraz sürdüm yanma oldu ama geçti hemen zararı olmaz diyemem sonuçta ılaç gülüm sen bir doktora danış genede oyle kullanAdını verebılırmısınn en son care bıde onu deneyeyımm zararı olsada olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?