Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim maşallah... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim Rabbim isteyen herkese de nasip etsin hayırlısıyla insallah

Aferin canım güzel bir gelişme buna alışana kadar yap bol zeytin yağı sürerek. sonra kalınlaştırırsın
Zeytinyağı denemedim hiç deneyeceğim İNŞAALLAH RABBİM BİZLERE DE NASİP EDER İNŞ Ben evlendiğim de ilk geceden hamile kalırım diyordum böyle bi sorunla karşılaşabileceğimi bilmiyordum tabi Rabbim kurtarsın hepimizi

Ayyyyyyyyy nasıl sevindim mm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Canım mmm Bak ya hiç tanımıyoruz birbirimizi ama nasıl mutlu oluyoruz güzel haberlere valla
Darısı başımıza çok çok çok sevindim senin adına

çok sevindim canım alllah en kısa zamanda bana da nasip eder insallah. hepimizin duası

Adını verebılırmısınn en son care bıde onu deneyeyımm zararı olsada olsunn

Kızlar ben de eldivenle çift parmağı yarıya kadar aldım ama sonrası yok bana da yardım edin lütfen
Yaklasik ayni surelerdir evliyiz bak senden bir adim ondesin cift parmak aliyorsun aparat yaptin mi kendine hic? Birde iki parmagi rahatlikla alip devam edince kalinlastirmaya baslamalisin

Adını verebılırmısınn en son care bıde onu deneyeyımm zararı olsada olsunn
vebcaine diye bir spreydi canım ama faydası olurmu zararı olurmu bilmiyorum ben denedım dün akşam biraz sürdüm yanma oldu ama geçti hemen zararı olmaz diyemem sonuçta ılaç gülüm sen bir doktora danış genede oyle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…