Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Melek arkadaşlarım cesaretimi toparlayamiyorum yaptiim egzersizlere bile baslayamadim
Minnakcıgım seninde burdakilerdn hiçbir eksik yanın yok bunu unutma canım.. lütfen aynanın karşısına gec ve kendıne bir soz ver yapabilirim bu işi basaramamam gibi bir luksum yok de. .egzersizlere ara verme en kısa zmnda burada sende basardım diye yazacaksın

Siz bana inandiniz ben kendime bi türlü inanamadim cesaretimi kaybettim kendi içimde çok mutsuzum eşim etrafimda mutlu etmek icin dört dönüyor ama bu vajinusmus beni yedi bitirdi çok yıprattı

Olmayabilirsin Canim bende de korku vardi sadece bi bucuk aylik evliyken oldu bizimde cok zaman kaybetmedik cok sukr yok yok ozel mi var burda yardimci olmak icin hic prblem degil anlatirim ne ogrenmek istersen cekinmene gerek yok hic bende o takildgi yerden sonra rayanilmaz bi aci kanama falan olcak saniyodum hic ilerlemyodum ben yapmyodum yoksa olmcak bisey degilmis ben ikina ikina aldim yariya kadar pnsi sonra o sekilde elimle icimden cikarmadan pnsi dogruldum oturur gbi yapcaktim elimle bi yandan tuttum bi yandan kalcamu sag sol cevirir gbi yaptim.baktim girmis esime dedim sen bak girdimi hisetmedim bile ayakalrini iki yana ac elinle tutyerini bul sag sol yap ama dimdik oturur pozisyonda olcaksin o zaman tam yinu okuyo ve o yarim alirken hisettigini bile hisetmyosun aci olark aci die bsey yok zten emin ol bak korkmada bana dicrksin bumuymus die eminim

Canim.benim ilk iliskiden sonra uc gun kanama geldi yani kizlik bozulduktan sonra bu normalmis ben arastrmistim eger asiri bu kanama olursa prblem var demektir damla damla gelmesi normal yani korkmana gerek yok bide ben aravermistim nokur nolmaz die burdann okumustum bi prbpem olupta dr gden arkdaslara iliski yasagi koymus doktor kendin karar ver istersen :)

Canım bu pozisyon için benim üstte mi olmam gerekiyor çünkü ben hep altta çalıştım bu raddeye geldim de nasıl olcak şimdi ben altta iken

ayni benim gibi olmussun kuzum..benimde oyle oldu.artik ikinciyi yapalim insallah

cooook sevindim. nasıl oldu

CANIM BENIM NASIL OLDUĞUNU ANLAYAMADIM KI BİR ANDA DENEME ESNASINDA BIR ACI VE SONRASINDA KAN GELDI AMA HISSETTIM COK AZICIK BIR ACI OLDU SPREY KULLANDIM UYUŞTURAN BURDAN BIR ARKADAŞIMIN TAVSIYESIYDI EŞİMDE KAYKANLAŞTIRICI SÜRDÜ OLDU BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR DARISI SİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH.

İKİNCİYE HAZIRMISIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…