- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.801
dgy blue ya çok sevindim. umut oldu bize
Ayyy maşallah ya teker teker yeniyoz bitiyor bu dert darısı diğer arkadaşlarımızın başına
Bu arada adet bitiyo ve beni heyecan sarıyo pır pır pırİkinci nasıl olcek acabaaa
yenen arkadaşlarımı tebrık edıorum darısı dıgerlerın basına inşeallah <3 <3
Tebriklerrr çok sevindim :)
İKİNCİYE HAZIRMISIN
Tebrik ederim canim bak kurtuldun iste cok şükür... Spreyi deneme cesareti gostermen güzel az da olsa işe yaramistir diye düşünüyorum nasil kullandin tam içine sıkabildin mi ? Ben sadece başını aliyorum devamina cesaret edemiyorum ittiremiyorum ya insallah bi cesaret onu ya yaparim cok sevindim senin adina gözün aydin...AH GÜLÜM AH BENDE NASIL SEVINDIM BIR BİLSEN İÇİMDE SEVİNÇTEN FIRTINALAR KOPTU 6 AYIMI BIR ANLIK SINEK ISIRIĞI ACISI GIBI BİR ACI İÇİNMİ DERTLER ÇEKTİM SIKINTILAR YAŞADIM GERÇEKTEN BUMUYMUŞ ..
Holeyyyy. Hadi gecmis olsun canim.
MAŞALLAH CANIM BENİM. AFERİN SANAŞU ANDA CESARETLENDİĞİM İÇİN HAZIRIM .
tam ilişki oldu mu. birinci olduysa diğerleri daha kolay olur canım :) sprey sadece ilk aşama için önemliydi. artık anladın zor birşey olmadığını. kayganlaştırıcı kullansan yeter. eşin de rahatlamıştır.ŞU ANDA CESARETLENDİĞİM İÇİN HAZIRIM .
hiç konuşmuyoruz. eşim eve gecenin bir yarısı geldi. benden ayrı yatıyo. öyle işte. üstelik ben tedavi gördüm vajinismus için ve mutlaka ilişki denemesi yapmamız gerekiyo. bu gidişle olmuycakSAĞOL CNM SEN NASILSIN PEKİ NASIL GEÇTİ DÜN AKŞAMIN D dilrubacan
Tebrik ederim canim bak kurtuldun iste cok şükür... Spreyi deneme cesareti gostermen güzel az da olsa işe yaramistir diye düşünüyorum nasil kullandin tam içine sıkabildin mi ? Ben sadece başını aliyorum devamina cesaret edemiyorum ittiremiyorum ya insallah bi cesaret onu ya yaparim cok sevindim senin adina gözün aydin...
hiç konuşmuyoruz. eşim eve gecenin bir yarısı geldi. benden ayrı yatıyo. öyle işte. üstelik ben tedavi gördüm vajinismus için ve mutlaka ilişki denemesi yapmamız gerekiyo. bu gidişle olmuycak
Cok üzüldüm canim insallah düzelir. Bi dönem bizde öyleydik o kadar zor ki o gerginliği yaşamak cok iyi anlıyorum seni şimdi cok şükür daha iyiyiz ama ben bu işi en kisa zamanda halledemezsem eğer Allah korusun tekrar bozulacak aramiz biliyorum ve cok korkuyorum... Umudunu kaybetme sende Allah in izniyle düzelecek insallah dua et bol bol... Rabbim hayırlısıyla hepimizi bu sıkıntıdan kurtarip yuvalarimizda mutlu etsin kimsenin evliligi bitmesin inşallahhhhhiç konuşmuyoruz. eşim eve gecenin bir yarısı geldi. benden ayrı yatıyo. öyle işte. üstelik ben tedavi gördüm vajinismus için ve mutlaka ilişki denemesi yapmamız gerekiyo. bu gidişle olmuycak
Çok çok tebrik ederimmmmmm darısı diğer arkadaşlarımaArkadaşlarım gerçekten başaran meleklerimizin dediği kadar var sinek isiriği gibi bir acı hissettim gerçekten bumuymuş 6 ayımı neler yaşayarak geçirdim bir bilseniz sizlerden başka desteğim yoktu hepinizin duacısıyım rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Kızlar Hamişim. Şükürler olsun Rabbim nasip etti :) Çok çektim ama mükafatını inşallah minik bir melek ile alacağım hayırlısı ile inşallah. Sizlerde yapacaksını eminim :) Dualarım üzerinizde inşallah. sizlerde benden eksik etmeyin olur mu :) sizi seviyorum
Kızlar Hamişim. Şükürler olsun Rabbim nasip etti :) Çok çektim ama mükafatını inşallah minik bir melek ile alacağım hayırlısı ile inşallah. Sizlerde yapacaksını eminim :) Dualarım üzerinizde inşallah. sizlerde benden eksik etmeyin olur mu :) sizi seviyorum
Cok sevindim zuzuku ugrasip yenip hamile kalanlar oldu mu ayri bi seviniyoruz rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahKızlar Hamişim. Şükürler olsun Rabbim nasip etti :) Çok çektim ama mükafatını inşallah minik bir melek ile alacağım hayırlısı ile inşallah. Sizlerde yapacaksını eminim :) Dualarım üzerinizde inşallah. sizlerde benden eksik etmeyin olur mu :) sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?