Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

AH GÜLÜM AH BENDE NASIL SEVINDIM BIR BİLSEN İÇİMDE SEVİNÇTEN FIRTINALAR KOPTU 6 AYIMI BIR ANLIK SINEK ISIRIĞI ACISI GIBI BİR ACI İÇİNMİ DERTLER ÇEKTİM SIKINTILAR YAŞADIM GERÇEKTEN BUMUYMUŞ ..
Tebrik ederim canim bak kurtuldun iste cok şükür... Spreyi deneme cesareti gostermen güzel az da olsa işe yaramistir diye düşünüyorum nasil kullandin tam içine sıkabildin mi ? Ben sadece başını aliyorum devamina cesaret edemiyorum ittiremiyorum ya insallah bi cesaret onu ya yaparim cok sevindim senin adina gözün aydin...

SAĞOL CANIM SPREYDEN KORKMA SPREYİ DIŞ DOKTORLARI AĞIZA SIKIYOR FAZLASI ZARAR TABIKI BEN UZANDIM EŞİM SIKTI BİR KAÇ KEZ BİR İKİ DAKIKA BİRAZ BEKLEDIM AMA ÇOK ETKİSİ OLMADI BİRANLIK CESARET BENIM KI BU AY SONU EŞİMİN DOĞUM GUNU VE EVLILIĞIMIZDE İLK DOĞUM GÜNÜ BURUK VE UZGUN GEÇİREMEZDIM BENDE GÖZÜMÜ KARARTTIM CESARETE GELDIM NE OLUCAKSA OLSUN DEDIM YA ÖLÜM YOK YA SONUNDA VE OLDU VE GERÇEKTEN BUMUYMUŞ BALAYIMIZ TATILIMIZ HERŞEY ÇOK BURUK GEÇMİŞTİ ÇOK PİŞMANIM 6 AYIMI KENDIME VE EŞİME ZEHİR ETTİĞİM İÇİN İNANIN GERÇEKTEN COK AZ BIR ACI VE 13 14 DAMLA KANAMA OLDU HEPSİ BU UYUDUM UYANDIM VE İŞTEYIM ŞU ANDA İŞİMEDE GELEBİLDİM HAYAT NORMAL BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR KORKACAK HİÇBİR ŞEY YOK

hiç konuşmuyoruz. eşim eve gecenin bir yarısı geldi. benden ayrı yatıyo. öyle işte. üstelik ben tedavi gördüm vajinismus için ve mutlaka ilişki denemesi yapmamız gerekiyo. bu gidişle olmuycak

ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM RABBIM DÜZELTSİN ARANIZI ZOR BİR DURUM AMA İNŞALLAH BU KÖTÜ GÜNLERDE ALLAHIN IZNIYLE GEÇER

hiç konuşmuyoruz. eşim eve gecenin bir yarısı geldi. benden ayrı yatıyo. öyle işte. üstelik ben tedavi gördüm vajinismus için ve mutlaka ilişki denemesi yapmamız gerekiyo. bu gidişle olmuycak
Cok üzüldüm canim insallah düzelir. Bi dönem bizde öyleydik o kadar zor ki o gerginliği yaşamak cok iyi anlıyorum seni şimdi cok şükür daha iyiyiz ama ben bu işi en kisa zamanda halledemezsem eğer Allah korusun tekrar bozulacak aramiz biliyorum ve cok korkuyorum... Umudunu kaybetme sende Allah in izniyle düzelecek insallah dua et bol bol... Rabbim hayırlısıyla hepimizi bu sıkıntıdan kurtarip yuvalarimizda mutlu etsin kimsenin evliligi bitmesin inşallahhhh

Çok çok tebrik ederimmmmmm darısı diğer arkadaşlarıma

ah canım nasıl sevındım bir bilsen hayırlısı ile kucağına al gülüm .......bende dün gece atlattım biliyormusun

gözün aydın canım Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Cok sevindim zuzuku ugrasip yenip hamile kalanlar oldu mu ayri bi seviniyoruz rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…