Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaklasik ayni surelerdir evliyiz bak senden bir adim ondesin cift parmak aliyorsun aparat yaptin mi kendine hic? Birde iki parmagi rahatlikla alip devam edince kalinlastirmaya baslamalisin
Aparat yapmadım netten baktım aparatlar da bana güvenli gelmedi nerden alabilirim bilemedim çift parmakda eşimin parmakları

arkadaşlar merhaba eşim i sonunda tedavi olmaya ikna ettim :) ama şimdi ne yapmalıyım ankaradayım nere ye gitmem lazım hiç bilgim yok

Canım benim çooook teşekkür ederim. Sizler bebeğimin tanımadığım melek teyzelerisiniz. Rabbim sana da herkese nasip etsin inş.

Yenen arkadaslar ben daha yeni adet olmustum yani normal sekilde 5-6 gün sürdü. Cmtesi iliskiye girdik ondan önce 3 hafta ara vermistik isler nedeniyle. Neyse pazar günü cok az kahverengi lekelenme oldu. Dün biraz daha fazlsydi. Sizdede oldumu? Adet olmasaydim hamile sancam kendimi bitkinlik mide bulantisi var

BİR TEST YAP DERİM BEN. bendede lekelenme oldu adet sandım değildi hamişmişim.

Adını verebılırmısınn en son care bıde onu deneyeyımm zararı olsada olsunn
spreyi içine doğru çok sıkıp 2 - 3 dk beklersen uyuşma oluyor. temas ettiğini hissediyorsun ama acıyı ortadan kaldırıyor 15 dk falan o sırada yaparsın zaten birz da cesaretle. dik değil aşağı eğimli ilerleyin kayganlaştırıcı kullanın. yüklediğim resimde vajnn yandan görüntüsü var. yönünü buradan görebilirsiniz.

Son düzenleme:
lütfen banada yardım edin ben egzersizde yapamıyorum dr gittim zarımda problem yokmuş aşabilirsin sen dedi uzun bi çubuk verdi evde dene dedi kendi denedi ağlayarakda olsa soktu ama ben evde deneyemiyorum bile napıcam yardım edin lütfen 1 yılı geçti evliliğim çok zor durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…