- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.841
Ya benım cok hassas hemen kasıntı oluyo adetluyken bıle orkıdden pısık yara oluyoo pahalı bıseymı pekıCanım vebcaine idi sanırım eczanelerde var
Ya benım cok hassas hemen kasıntı oluyo adetluyken bıle orkıdden pısık yara oluyoo pahalı bıseymı pekı
Tesekkur ederm canımm darısı bnaa oofff18 tl ye aldım sanırım ben evet benım de hala kaşıntı var sağlıksız ama napalım bir çare arıyoruz işte
Tesekkur ederm canımm darısı bnaa oofff
Cok deneme yaptık hepsı husran aglama krızıne gırıyorm kasılıyorm parmak alabılıyorm ama p..se gelınce yokinşallah canım inşallah sadece bir anlık cesarete bakıyor biliyormusun.
Aparat yapmadım netten baktım aparatlar da bana güvenli gelmedi nerden alabilirim bilemedim çift parmakda eşimin parmaklarıYaklasik ayni surelerdir evliyiz bak senden bir adim ondesin cift parmak aliyorsun aparat yaptin mi kendine hic? Birde iki parmagi rahatlikla alip devam edince kalinlastirmaya baslamalisin
Bende o kadarını yapabiliyorum arkadaşım ama mutlaka bizde asicaz mutluluktan aglicaz ben bu sitede inandim sende inanCok deneme yaptık hepsı husran aglama krızıne gırıyorm kasılıyorm parmak alabılıyorm ama p..se gelınce yok
Ayyyyyyyyy nasıl sevindim mm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Canım mmmBak ya hiç tanımıyoruz birbirimizi ama nasıl mutlu oluyoruz güzel haberlere valla
Darısı başımızaçok çok çok sevindim senin adına
Dilatör alabilirsin. Ben dilatörle yendim parmak hala hayatta yapamammAparat yapmadım netten baktım aparatlar da bana güvenli gelmedi nerden alabilirim bilemedim çift parmakda eşimin parmakları
Tebrikler zuzukuCanım benim çooook teşekkür ederim. Sizler bebeğimin tanımadığım melek teyzelerisiniz. Rabbim sana da herkese nasip etsin inş.
Ankara da bu konuyla alakali en bilindik doktor süleyman esedağ bildigim kadariyla eger gideceksen ona git bencearkadaşlar merhaba eşim i sonunda tedavi olmaya ikna ettim :) ama şimdi ne yapmalıyım ankaradayım nere ye gitmem lazım hiç bilgim yok
zuzuku hamilemisin ayy rabbimim hediyesi bu maşallahCanım benim çooook teşekkür ederim. Sizler bebeğimin tanımadığım melek teyzelerisiniz. Rabbim sana da herkese nasip etsin inş.
Yenen arkadaslar ben daha yeni adet olmustum yani normal sekilde 5-6 gün sürdü. Cmtesi iliskiye girdik ondan önce 3 hafta ara vermistik isler nedeniyle. Neyse pazar günü cok az kahverengi lekelenme oldu. Dün biraz daha fazlsydi. Sizdede oldumu? Adet olmasaydim hamile sancam kendimi bitkinlik mide bulantisi var
zuzuku hamilemisin ayy rabbimim hediyesi bu maşallah
spreyi içine doğru çok sıkıp 2 - 3 dk beklersen uyuşma oluyor. temas ettiğini hissediyorsun ama acıyı ortadan kaldırıyor 15 dk falan o sırada yaparsın zaten birz da cesaretle. dik değil aşağı eğimli ilerleyin kayganlaştırıcı kullanın. yüklediğim resimde vajnn yandan görüntüsü var. yönünü buradan görebilirsiniz.Adını verebılırmısınn en son care bıde onu deneyeyımm zararı olsada olsunn
Ayyyy hamişmisşnnn :))) cok sevindim adına canım Allah sağlıkla kucaguns almayı nasip etsınnnnnn darısı tum isteyenlerin meleklerin basınaaBİR TEST YAP DERİM BEN. bendede lekelenme oldu adet sandım değildi hamişmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?