Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen ilk önce kızlık zarı sıkıntından kurtul sonrasına bakarsın bakarsın çok kolay yapmışsın bitmiş niye kötüsünü düşünüyorsun
yani aslında muayenede vajinama dokundurmam ve cesaretimi toplayıp ilişkiye girmeyi denemiş olmam bile sanki zarımı aldırdıktan sonra yapabilirmişim gibi geliyor , çevremde hiç vajinismuslu arkadaşım olmadı veya konuşulmaz ya böyle şeyler.. sanki sadece tecrübesizlikten kaynaklanan bir korku ne dersin ?

ama sende demişsin , en çok bir ay bekleyin bence hiç geciktirmeyip kadın doktoruna muayene olmakta fayda var . yoksa ertelesem nerden bilecektim mikroperfer himen olduğunu

BEN DOKTORA GITTIİĞİMDE HİÇ BİR PROBLEM OLMADIĞINI ZARIN DENEMELERDEN HERHANGI BİR YIPRANMA ZEDELENME OLMADIĞINI SÖYLEDİ TAM ANLAMIYLA HALIYLE ILIŞKI OLMADI TABIKI KANAMAM OLDU ZARDA YIRTILMA OLDUĞU ICIN YARIDA BIRAKTIK DURUMDAN DURUMA YAPIDAN YAPI DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR CANIM SEN PROBLEMI AŞMAYA BAK CESARET CESARET TEK İLAÇ..BENIM İLACIM CESARETTİ.

canim bende esimi gecen sene doktora yönlendirmistim.adam kac doktora gitti psikolojik dediler. sonra anladikki benim yuzumden oldu.ama sonra duzeldi.bizimle alakali bisey ustune gitme bence

Evet canım bence de psikolojik. Ama işte o anda yarım kalınca ben üzüldüm o gece bitebilirdi bu derdim

Bende dr a gittim zar zedelenmiş dedi tam anlamıyla yırtılmamış ama az kalmış dedi. Bende keşke bu kadar ara vermeseydim 1 ayı geçti Cesaretimi toplayıp deneyeceğim bu ara inşallah

herkese selam..uzun zamandır takip etmeme rağmen e postamda sıkıntı olduğu için kaydolamadım.agustosta evlendim ve yaklaşık 3 buçuk aydır ilişkiye giremiyoruz uc kısmı giriyor ama gerisi gelmiyor aslında çok da takmıyorum bu durumu çünkü bende panik atak var ve 2 buçuk yıldır tek başıma dışarı çıkamıyorum bi yandan emdr terapisi bi yandan bioenerji terapileriyle sorunumu aşmaya çalışıyorum ki aşmam lazım nasip olursa 3 buçuk ay sonra atanıcam.çok takmamaya çalışın şükredin halinize hayatta çok daha büyük sorunlar var..

Canimmm cok sevindim. Allah saglikli sihhatlo bebegine kavusmani nasib etsin. Darisi diger isteyenlerin basina.

Ya kizlar buarada su yonu nasil ayarliyosunuz ya ustte dun deneme yaptim ama olmadi ucu hafif giriyo dewaminda biraz baski uygulamasi gerekiyo ya esimin o an kasiliyorum ne giriyo ne bende cesaret kaliyo anlamadim az kaldi gibi ama o an ne yapmam lazim rahat olabilmem icin ya bi sıksam disimi olucak ama canim yaniio sanki bisey batiyo gibi nasil olucak yaaa yardim edin banaadaaaa

Zuzukucum tebrik ederim canım, çok sevindim. Darısı bizlerin de başına, inşallah en kısa zamanda :)

vüücudunda oluşan değişiklik korkutucu geliyor bana yani içinde yabancı bişeyin olması düşüncesi :) o kadar anormal bir duygu mu acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…