- 15 Kasım 2015
- 23
- 11
- 1
- 45
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.881
sen ilk önce kızlık zarı sıkıntından kurtul sonrasına bakarsın bakarsın çok kolay yapmışsın bitmiş niye kötüsünü düşünüyorsunhe birde diyelim ameliyatı oldum ya sonradan yine olmazsa diye korkmuyor değilim açıkçası..
Yaparsinnn ertelemee asiri derecede kan gelmemis ole olabilir aonucta orda bi sciklik oluyo tatlimmm yapsrsin hastalik girmeden bi denee olmazsa hastakik sonrasi yapsrsinnn hic onemli diil artik o korkuyu atlattinnnagzindan bal damliyo minnos.insallah bende 2. yapabilirim
yani aslında muayenede vajinama dokundurmam ve cesaretimi toplayıp ilişkiye girmeyi denemiş olmam bile sanki zarımı aldırdıktan sonra yapabilirmişim gibi geliyor , çevremde hiç vajinismuslu arkadaşım olmadı veya konuşulmaz ya böyle şeyler.. sanki sadece tecrübesizlikten kaynaklanan bir korku ne dersin ?sen ilk önce kızlık zarı sıkıntından kurtul sonrasına bakarsın bakarsın çok kolay yapmışsın bitmiş niye kötüsünü düşünüyorsun
Dilatör nasıl nerden aldın çok bunaltıyor artık bu mesele ya bide çalışan olmak hepten zorDilatör alabilirsin. Ben dilatörle yendim parmak hala hayatta yapamamm
Canım çok sevindim senin adına darısı bize inşallahç Peki tam anlamıyla ilişki oldu mu? Bende pnsin yarısı girdi baya yanmada oldu ama kanama olmadı. Zar çok geride değil dedi dr belkide benim zarın yapısından dolayı kanama olmadı yada biraz daha ileri gitmesi gerekiyor.
burdayım canım. egsersizlerimi yapıyorum. eşimle aramızda dağlar var. buz gibi. gün içinde birimize bişey olsa en son kendimiz duyarız o kadar yanikizlar dilrubacan ne yaptiki acaba
canim bende esimi gecen sene doktora yönlendirmistim.adam kac doktora gitti psikolojik dediler. sonra anladikki benim yuzumden oldu.ama sonra duzeldi.bizimle alakali bisey ustune gitme bence
BEN DOKTORA GITTIİĞİMDE HİÇ BİR PROBLEM OLMADIĞINI ZARIN DENEMELERDEN HERHANGI BİR YIPRANMA ZEDELENME OLMADIĞINI SÖYLEDİ TAM ANLAMIYLA HALIYLE ILIŞKI OLMADI TABIKI KANAMAM OLDU ZARDA YIRTILMA OLDUĞU ICIN YARIDA BIRAKTIK DURUMDAN DURUMA YAPIDAN YAPI DEĞİŞİKLİK GÖSTEREBİLİR CANIM SEN PROBLEMI AŞMAYA BAK CESARET CESARET TEK İLAÇ..BENIM İLACIM CESARETTİ.
ödünün kopacağı birşey yokki :) ne yaptın canım sen ilerleyebildin miyaaaa biriside bana yardım etsin nerden başlıycam burda yazılanlar bana çok zor geliyor mum aparat filan ödüm kopuyor
Cnm ben adet oldum ama biteli bi hafta oldu. Lekelenme 4-5 gün sonra.Evet canım inşallah sağol. aynen tarifsiz bir hediye. Darısı sizlere inşallah. Pazartesi net cevap inşallah. Değerlerim düşük çıktı çünki. ama dr hamişsin dedi.
Mrb arkadaşım önceki yazılarını okuyamadım belki yazmissindir bebek yagi yada sprey kullandin mi zarari var mi?Allahım sana şükürler olsun kadın oldum bitti bu kabus dolu günler ama oldu canlarım oldu çok mutluyum hemde çok sizlere çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden.
ismi nedir acaba doktorundışkapı yıldırım beyazıta git ruh sağlığı bölümünden randevu al. durumu anlat bir doktora yönlendiriyolar. bir bayan doktor çok ilgileniyor. her hafta terapi yapıyor. hemde ücret yok.
Canimmm cok sevindim. Allah saglikli sihhatlo bebegine kavusmani nasib etsin. Darisi diger isteyenlerin basina.Kızlar Hamişim. Şükürler olsun Rabbim nasip etti :) Çok çektim ama mükafatını inşallah minik bir melek ile alacağım hayırlısı ile inşallah. Sizlerde yapacaksını eminim :) Dualarım üzerinizde inşallah. sizlerde benden eksik etmeyin olur mu :) sizi seviyorum
Zuzuku tebrik ederimmmmmm dua et de bana da nasip olsun inşallah Hamişlerin duası kabul olurmuş bu ayda olmadı benim korkmaya başladım artıkamin canım . Teşekkür ederim. tüm isteyenlere versin Rabbim.
Zuzukucum tebrik ederim canım, çok sevindim. Darısı bizlerin de başına, inşallah en kısa zamanda :)Kızlar Hamişim. Şükürler olsun Rabbim nasip etti :) Çok çektim ama mükafatını inşallah minik bir melek ile alacağım hayırlısı ile inşallah. Sizlerde yapacaksını eminim :) Dualarım üzerinizde inşallah. sizlerde benden eksik etmeyin olur mu :) sizi seviyorum
peki zevk alıyor mu insan gerçekten :) buna hiç inanamıyorum da :)agzindan bal damliyo minnos.insallah bende 2. yapabilirim
vüücudunda oluşan değişiklik korkutucu geliyor bana yani içinde yabancı bişeyin olması düşüncesi :) o kadar anormal bir duygu mu acaba ??Canım çok sevindim senin adına darısı bize inşallahç Peki tam anlamıyla ilişki oldu mu? Bende pnsin yarısı girdi baya yanmada oldu ama kanama olmadı. Zar çok geride değil dedi dr belkide benim zarın yapısından dolayı kanama olmadı yada biraz daha ileri gitmesi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?