- 11 Kasım 2015
- 61
- 12
- 8
- 44
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.921
faydası var mı canım akşam p..le deneme yaptık kapıya kadar geldi çok acıdı eşim iki kere zorladı ben bıraktırdım bu akşam da deneriz dedi ya oraya kadar geliyor bi girmiyor off tedirgini yine ne yapcam18 tl ye aldım sanırım ben evet benım de hala kaşıntı var sağlıksız ama napalım bir çare arıyoruz işte
canim bende korkuyorum.hala yapamadim ikinciyi bahane yapip duruyom.ve bugun yarin adet olcam bilmiyorum ne olcak.Ayyyyyyyyy kızlar günaydın adet dönemindeyken heyecanla bitsin artık deyip duruyordum heyecanlanıyordum Ya bitti artık ikinciyi yapabiliriz bugün
Ama bendeki o heyecan gitti şimdide
Akşam durduk yere alınganlık yapıp kavga çıkardım galiba
Eşim hatta bunun altında yatan sebebi biliyorum sen farkında değilsin ama adet bitti korkuyorsun geriliyorsun dedi
Çok mu büyüttüm gene kafamda fazla hazır hissettim kendimi sanırımkanama olmadı ya bende daha o birazcık ürkütüyor ya
vüücudunda oluşan değişiklik korkutucu geliyor bana yani içinde yabancı bişeyin olması düşüncesi :) o kadar anormal bir duygu mu acaba ??
Canım yap bence adet olmadan yoksa zaman giriyor arayacanim bende korkuyorum.hala yapamadim ikinciyi bahane yapip duruyom.ve bugun yarin adet olcam bilmiyorum ne olcak.
Ya işte hala kan gelmemiş olması. Ve kan gelme ihtimali var ya ilk girişte geliverseydi keşke...acaba hiç kanamayacak mıBende de olmadı hiç korkma Can'ım benim sende de artık olmaz sen bi kez yaptın ya bundan sonra hiç korkma o yol açıldı bi kere rahat ol ikincisi birinciden daha rahat oluyo
Ayyy insallah yapabilirim adet zamanim geliyo ya bian ewwel su isi basarsam rahatlicam cok bunaldim artik cokkBişey batıyo diyosunya o işte hissettiğin şey. devamında şiddetlenmeyecek. Olacağı o fazla bişey yok canım. Orada cesaretini topla ve aşağıya doru bastırarak yapın sende sakinleş ve ıkın nefes al ver nasıl olduğunu anlayamayacaksın :)
Tamam canım bu akşam deneme var bakalım neler olucakCanim Ben ustte basardim cnku korkuyodum kojtrol bende olmassa kendmi kasyodum onemli olan seninrahat hisetmen sen benim.dedgmi kendn egzersiz yaptgin sekilde uygula gene elinle yerlestir altta yap bisey farkemz die dusunyrum
bizde de deneme vaTamam canım bu akşam deneme var bakalım neler olucak
umarım başarırız ve yarın güzel haberleri veririz inşalallahTamam canım bu akşam deneme var bakalım neler olucak
seninki kalin ni.banada doktor kalin demisti.belki seninki doğumda yiryilir canim.ilkinde hic aci oldumu pekiYa işte hala kan gelmemiş olması. Ve kan gelme ihtimali var ya ilk girişte geliverseydi keşke...acaba hiç kanamayacak mı
Doktor kalın olduğu için fazla olur demişti ama
Amaaaaaan aklımda deli sorular işte
Ama olacak artık olmalııııııııı
CanımZUZUKU tebrik ederim, Allah sagsalim kucağına almayıda nasip etsin.
Burada olduğumdan beri hepinizin tek tek desteğini alıyorum, Allah hepimize nasip etsin
Bu arada, egzersiz yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum.
eşli deneme de epey oldu yapamıyorum.
daha ne kadar sürecek bu bitmişlik bilmiyorum
Tükendimmm
Teşekkür ederim canım benim. Bu bir erteleme sorunu biliyorsun üzerine gitsen inan bitecek. Rabbim sizlere taddırsın tez zamanda inş.
Yok acı olmadı canım ya ama kan gelmedi hiçseninki kalin ni.banada doktor kalin demisti.belki seninki doğumda yiryilir canim.ilkinde hic aci oldumu peki
Canim mrb deneme yapabildin mi?aynen minnak aynen aynı korku bendede var offfff
banada aynısini dedi.ama bende 4 gun kanama oldu.acaba sen iyice islanip rahatlamismiydin.ben cok rahat degildim açıkçası. gevsememistim.acaba o yuzden mi acıdıYok acı olmadı canım ya ama kan gelmedi hiçDoktor kalın ve etli demişti o nasıl bir şey se artık
Ayy baya bi zeytin yağı sürmüştüm bide baya rahatlamıştım hatta azıcıkm çok çok azıcık zevk bile almıştımbanada aynısini dedi.ama bende 4 gun kanama oldu.acaba sen iyice islanip rahatlamismiydin.ben cok rahat degildim açıkçası. gevsememistim.acaba o yuzden mi acıdı
seninki kalin ni.banada doktor kalin demisti.belki seninki doğumda yiryilir canim.ilkinde hic aci oldumu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?