Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

18 tl ye aldım sanırım ben evet benım de hala kaşıntı var sağlıksız ama napalım bir çare arıyoruz işte
faydası var mı canım akşam p..le deneme yaptık kapıya kadar geldi çok acıdı eşim iki kere zorladı ben bıraktırdım bu akşam da deneriz dedi ya oraya kadar geliyor bi girmiyor off tedirgini yine ne yapcam

canim bende korkuyorum.hala yapamadim ikinciyi bahane yapip duruyom.ve bugun yarin adet olcam bilmiyorum ne olcak.

Bende de olmadı hiç korkma Can'ım benim sende de artık olmaz sen bi kez yaptın ya bundan sonra hiç korkma o yol açıldı bi kere rahat ol ikincisi birinciden daha rahat oluyo
Ya işte hala kan gelmemiş olması. Ve kan gelme ihtimali var ya ilk girişte geliverseydi keşke...acaba hiç kanamayacak mı
Doktor kalın olduğu için fazla olur demişti ama
Amaaaaaan aklımda deli sorular işte
Ama olacak artık olmalııııııııı

Ayyy insallah yapabilirim adet zamanim geliyo ya bian ewwel su isi basarsam rahatlicam cok bunaldim artik cokk

seninki kalin ni.banada doktor kalin demisti.belki seninki doğumda yiryilir canim.ilkinde hic aci oldumu peki

Canım ZUZUKU tebrik ederim, Allah sagsalim kucağına almayıda nasip etsin.
Burada olduğumdan beri hepinizin tek tek desteğini alıyorum, Allah hepimize nasip etsin

Bu arada, egzersiz yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum.
eşli deneme de epey oldu yapamıyorum.
daha ne kadar sürecek bu bitmişlik bilmiyorum

Tükendimmm

Kızlar bir sorum olacak dün hastalıgım bitmisti hiç gelmedi yani kan süreside normal egzersiz yapayım dedim birazda kalın aparat denedim acıdı vs ama ondan sonra herhangi bir kan görmedim lavaboya gittim vs kan yoktu fakat akşam yatarken baya bi pembe akıntı gelmiş kırmızı kan değil ama pespembe baya bi akıntı acaba adetten kalma bişey mi yoksa egzersiz sırasında bir zarar vermiş olabilirmiyim

banada aynısini dedi.ama bende 4 gun kanama oldu.acaba sen iyice islanip rahatlamismiydin.ben cok rahat degildim açıkçası. gevsememistim.acaba o yuzden mi acıdı
Ayy baya bi zeytin yağı sürmüştüm bide baya rahatlamıştım hatta azıcıkm çok çok azıcık zevk bile almıştım ondan mı kanamadı dersin

seninki kalin ni.banada doktor kalin demisti.belki seninki doğumda yiryilir canim.ilkinde hic aci oldumu peki

Benim zarımda kalınmış dr dediki her kalın zar kanayacak diye bişey yok genelde kanamazlar dedi. Esnek olurlar falan dedi benimki belki ondan kanamadı yoksa yarısına kadar girmesine rağmen kanamaz mıydı? Ama acı oldu bende daha çok yanma oldu baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…