- 17 Mart 2015
- 59
- 30
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #201.901
Merhaba , malesef erkekler için evlilikte en önemli şey cinsellik , nacizane tavsiyem beni kaybetsin de görsün diye düşünmeyin kaybettiğinde zaten yapamıyoduki diye kendini avutacaktır , tam tersi ona neler yapabileceğinizi gösterin o zaman kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır.bu sizin için kırılma noktası olsun.bende aynısını yaşadım birgün güzel yemekler hazırlamıştım beğendinmi diye sordum bana dediki keşke hiç yemek yapamasaydın yumurta yeseydik yada dışarda yeseydik evimizde pis olsaydı ama sen vajinusmus olmasaydın bunlar beni mutlu etmiyo dedi kaldım cevap veremedim o yemekte boğazıma dizildi o kadar çok üzüldüm ki , yemek ti ev işleriydi demekki hiç bir anlamı yokmuş cinsellik olmadan dedim ve iki gün sonra vajinusmusu yendim..bırakın ev işleriyle mutfakla uğraşmayı var gücünüzle yenmeye çalışın açığı diğer işlerle kapatmaya çalışmak zaman kaybı mutluda etmiyo,boşanmak kolay seçim ayrılırsınız ama bu rahatsızlık sizinle hep gelir,vajiyi yenin ondan sonra mutlu olup olmadığınıza bakın bende çok fırtınalar yaşadım yendikten sonra herşey değiştiEn zoruma gidende bana o kadar bagirirken telefon geldi ve karsidakiyle ne kadar kibar konustu. Galiba bir bayandi karsidaki. Bu cok zoruma gitti. Ben vajinismus olabilirim ama cok iyi bir ev hanimiyim. Hicbirseyini eksik etmem. Surekli hizmet ederim. İyi bir meslegim var. Cevrem tarafindan cok takdir edilen güzel bir kadinim. Ama bunlarin onun icin hicbir önemi yokmuş onu anladım. O zaman beni kaybetsinde belki o zaman anlar degerimi
Ya kizlar buarada su yonu nasil ayarliyosunuz ya ustte dun deneme yaptim ama olmadi ucu hafif giriyo dewaminda biraz baski uygulamasi gerekiyo ya esimin o an kasiliyorum ne giriyo ne bende cesaret kaliyo anlamadim az kaldi gibi ama o an ne yapmam lazim rahat olabilmem icin ya bi sıksam disimi olucak ama canim yaniio sanki bisey batiyo gibi nasil olucak yaaa yardim edin banaadaaaa
Canim Ben ustte basardim cnku korkuyodum kojtrol bende olmassa kendmi kasyodum onemli olan seninrahat hisetmen sen benim.dedgmi kendn egzersiz yaptgin sekilde uygula gene elinle yerlestir altta yap bisey farkemz die dusunyrumCanım bu pozisyon için benim üstte mi olmam gerekiyor çünkü ben hep altta çalıştım bu raddeye geldim de nasıl olcak şimdi ben altta iken
Tebrikleerr :)SAĞOL CANIM SONUNDA OLDU
Tebrikler canim Allah kucaagina almayi nasip etsin burda isteyen tum arkaslara tattirsin bu duyguyu :)Kızlar Hamişim. Şükürler olsun Rabbim nasip etti :) Çok çektim ama mükafatını inşallah minik bir melek ile alacağım hayırlısı ile inşallah. Sizlerde yapacaksını eminim :) Dualarım üzerinizde inşallah. sizlerde benden eksik etmeyin olur mu :) sizi seviyorum
Cnim Sen simdi yarisini aliyosun ya ucu giryo ya yarimbgirsede tam girsede en fazla hisetcegin sey suanda hissettgin otesinde bi aci yok yani biraz zevk alirsin ama belki yok.demim :)dis sikcak biseyde yok kendnibsal esinin seni rahatlamasni sagla neden hoslanyosan ben hadi kaarim hadi svglim dyodu esim onun demsyke ben yavas yavas saliyodum kendmi bide gozlerini kapat o ani zevk alabilirim die degerlendirmeye calis aciya odaklanma lutfen anliyorum cok iyi hemde neyke karsilascagini bilemyo insan o yuzden en kotusune odaklanyo ama bana inan ki hisettgin sey suan yaptiginda ne hisedysan ondan ibaret otesi yokYa kizlar buarada su yonu nasil ayarliyosunuz ya ustte dun deneme yaptim ama olmadi ucu hafif giriyo dewaminda biraz baski uygulamasi gerekiyo ya esimin o an kasiliyorum ne giriyo ne bende cesaret kaliyo anlamadim az kaldi gibi ama o an ne yapmam lazim rahat olabilmem icin ya bi sıksam disimi olucak ama canim yaniio sanki bisey batiyo gibi nasil olucak yaaa yardim edin banaadaaaa
Tebrikleerr :)
valla kuzum daha 1 kere oldu.pek bi zevk alamadim benpeki zevk alıyor mu insan gerçekten :) buna hiç inanamıyorum da :)
benimde oyle oldu kuzum.dun bitti.tam 4 gun surdu.bilenlere sordum normalmis..artik iyilesmis benimki..rovans macina hazırımGünaydın arkadaşlar benim kanamam az az devam ediyor sizce normalmi?
Hadi bakalım tatlım ben çok heyecanlıyım hemen bitsin ikinciyi yapalım diye bekliyorum cesaretim kaybolmasınbenimde oyle oldu kuzum.dun bitti.tam 4 gun surdu.bilenlere sordum normalmis..artik iyilesmis benimki..rovans macina hazırım
Seni coook tebrik ediyorum canim darisi basima ben daha ucunu alabiliyorum anca üste denedigimde ucundan otesine gidemiyorum altta deneyince ucu giriyo sonra bacaklarimi kasiyorum esimde gelemiyo ben ne zaman yenicem bunu bilmiyorummmmbenimde oyle oldu kuzum.dun bitti.tam 4 gun surdu.bilenlere sordum normalmis..artik iyilesmis benimki..rovans macina hazırım
Zuzuku tebrik ederimmmmmm dua et de bana da nasip olsun inşallah Hamişlerin duası kabul olurmuş bu ayda olmadı benim korkmaya başladım artık(((
Ya kizlar buarada su yonu nasil ayarliyosunuz ya ustte dun deneme yaptim ama olmadi ucu hafif giriyo dewaminda biraz baski uygulamasi gerekiyo ya esimin o an kasiliyorum ne giriyo ne bende cesaret kaliyo anlamadim az kaldi gibi ama o an ne yapmam lazim rahat olabilmem icin ya bi sıksam disimi olucak ama canim yaniio sanki bisey batiyo gibi nasil olucak yaaa yardim edin banaadaaaa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Canım ya İnşAALLAHDualardasınız kızlar. bugün tekrar test yapacağım çıktı ama yinede bir daha yapmak istiyorum. Benimki mucize oldu anlatamam. 3 4 ay olmaması normal canım benim. Üzülme bende üzülüyorum
erteleme erteledikçe strese girersin kanama olcak ya da olmayacak diye kafana takma o herkeste değişir. bazen az olur bazen olmaz. sen yöntemleri dikkate al ve dene. denemeden bilemezsin. boşuna korku yaratma içinde :) telkin edin kendinizi yapabilirim diyeAyyyyyyyyy kızlar günaydın adet dönemindeyken heyecanla bitsin artık deyip duruyordum heyecanlanıyordum Ya bitti artık ikinciyi yapabiliriz bugün
Ama bendeki o heyecan gitti şimdide
Akşam durduk yere alınganlık yapıp kavga çıkardım galiba
Eşim hatta bunun altında yatan sebebi biliyorum sen farkında değilsin ama adet bitti korkuyorsun geriliyorsun dedi
Çok mu büyüttüm gene kafamda fazla hazır hissettim kendimi sanırımkanama olmadı ya bende daha o birazcık ürkütüyor ya
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Can'ım benim Nasıl temiz kalbin varsa Rabbim hem bu dertten kurtardı hemde bu mucizeyi verdi maşallah Mevla'm korusun siziDualardasınız kızlar. bugün tekrar test yapacağım çıktı ama yinede bir daha yapmak istiyorum. Benimki mucize oldu anlatamam. 3 4 ay olmaması normal canım benim. Üzülme bende üzülüyorum
Bende de olmadı hiç korkma Can'ım benim sende de artık olmaz sen bi kez yaptın ya bundan sonra hiç korkma o yol açıldı bi kere rahat ol ikincisi birinciden daha rahat oluyoAyyyyyyyyy kızlar günaydın adet dönemindeyken heyecanla bitsin artık deyip duruyordum heyecanlanıyordum Ya bitti artık ikinciyi yapabiliriz bugün
Ama bendeki o heyecan gitti şimdide
Akşam durduk yere alınganlık yapıp kavga çıkardım galiba
Eşim hatta bunun altında yatan sebebi biliyorum sen farkında değilsin ama adet bitti korkuyorsun geriliyorsun dedi
Çok mu büyüttüm gene kafamda fazla hazır hissettim kendimi sanırımkanama olmadı ya bende daha o birazcık ürkütüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?